اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوزاندن سیم کارت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوزاندن سیم کارت

با سلام
    من باید برای پروژه ای از یک gsm modem استفاده کنم حالا می خوام بدونم که آیا میشه سیم کارتی که استفاده میکنم رو با استفاده از کدهای مخصوص اون یا هر راه دیگه ای سوزاند(هر وقت که نیاز بود)؟
    ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

پاسخ : سوزاندن سیم کارت

نوشته اصلی توسط fateme_a
    با سلام
    من باید برای پروژه ای از یک gsm modem استفاده کنم حالا می خوام بدونم که آیا میشه سیم کارتی که استفاده میکنم رو با استفاده از کدهای مخصوص اون یا هر راه دیگه ای سوزاند(هر وقت که نیاز بود)؟
    ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
    بعیید می دونم بتونی بسوزونی ولی راه زیاد داری که از کار بندازیش،سوزوندن سیم کارت اگه هم بشه که دیگه نمی تونی برگردی به حالت قبل
    تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

اگه ایرانسل باشی:
      زنگ میزنی 700 وصل میشی به اپراتور
      میگی میخوام سیم کارتم رو بسوزونم
      میگه مشخصاتتو بگو، که باید صاحب سیم کارت باشی و اگه درست بود فکر کنم 3روز سیم کارت رو 1طرفه میکنه
      تو این 3روز هم باید یه روزشو با پوکه سیم کارت بری یکی از نمایندگی های ایرانسل که اونجا برات سیم کارت رو میسوزونن و به همون شماره برات یه سیم دیگه ثبت میکنن.
      ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
        بعیید می دونم بتونی بسوزونی ولی راه زیاد داری که از کار بندازیش،سوزوندن سیم کارت اگه هم بشه که دیگه نمی تونی برگردی به حالت قبل
        اشکال نداره برنگرده فقط مهم اینه که بسوزه
        میشه بگید چه راههایی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
          اگه ایرانسل باشی:
          زنگ میزنی 700 وصل میشی به اپراتور
          میگی میخوام سیم کارتم رو بسوزونم
          میگه مشخصاتتو بگو، که باید صاحب سیم کارت باشی و اگه درست بود فکر کنم 3روز سیم کارت رو 1طرفه میکنه
          تو این 3روز هم باید یه روزشو با پوکه سیم کارت بری یکی از نمایندگی های ایرانسل که اونجا برات سیم کارت رو میسوزونن و به همون شماره برات یه سیم دیگه ثبت میکنن.
          من میخوام آنی بسوزه :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fateme_a
            اشکال نداره برنگرده فقط مهم اینه که بسوزه
            میشه بگید چه راههایی؟
            1- راه اول سوختن سیم کارت فقط با اضافه ولتاژ اتفاق می افته که اگه بخوای این کارو بکنی که ماژولت نسوزه(برق جفتشون یکیه) برق سیم کارت رو جدا و اختصاصی بهش بده که مثلا 4.5 ولت بیافته هر وقت خواستی بسوزونی یه پین میکرو رو فعال کن جوری که اون ولتاژ مثلا بشه 5.5 یا بیشتر (تقسیم مقاومتی بزار)این جوری می سوزه،ولی قبلش باید ارتباط اون 4-5 تا سیم دیتا که داره از ماژول به سیم کارت ارتباط می دن رو جدا کنی (مثلا اون 4 -5 تا سیم رو بده به یه لچ 74hc573 که همیشه فعال باشه )هروقت اون پین رو فعال کردی که سیم بسوزه قبلش تاکید می کنم قبلش لچ رو غیر فعال کن بعد پین رو فعال و در نهایت سیم کارت تعطیل :mrgreen:
            2- راه دوم اینه که 3 بار دستو AT+CPIN که همون پین کد هستش اشنباه بده بسوزه (نگی چرا اینو اول نگفتی،چون واسه راه بالا فکر کردم گفتم فکرم حروم نشه :biggrin: )
            مثال
            AT+CPIN=1111
            البته نکته مهم اول برنامه ات باید پین درست رو بدی تا شبکه ات رو بشناسه
            تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
              1- راه اول سوختن سیم کارت فقط با اضافه ولتاژ اتفاق می افته که اگه بخوای این کارو بکنی که ماژولت نسوزه(برق جفتشون یکیه) برق سیم کارت رو جدا و اختصاصی بهش بده که مثلا 4.5 ولت بیافته هر وقت خواستی بسوزونی یه پین میکرو رو فعال کن جوری که اون ولتاژ مثلا بشه 5.5 یا بیشتر (تقسیم مقاومتی بزار)این جوری می سوزه،ولی قبلش باید ارتباط اون 4-5 تا سیم دیتا که داره از ماژول به سیم کارت ارتباط می دن رو جدا کنی (مثلا اون 4 -5 تا سیم رو بده به یه لچ 74hc573 که همیشه فعال باشه )هروقت اون پین رو فعال کردی که سیم بسوزه قبلش تاکید می کنم قبلش لچ رو غیر فعال کن بعد پین رو فعال و در نهایت سیم کارت تعطیل :mrgreen:
              2- راه دوم اینه که 3 بار دستو AT+CPIN که همون پین کد هستش اشنباه بده بسوزه (نگی چرا اینو اول نگفتی،چون واسه راه بالا فکر کردم گفتم فکرم حروم نشه :biggrin: )
              مثال
              AT+CPIN=1111
              البته نکته مهم اول برنامه ات باید پین درست رو بدی تا شبکه ات رو بشناسه
              1.ممنون از فکرت
              من به افزایش ولتاژ فکر کرده بودم ولی برای اجرایی شدنش می خواستم از باتری استفاده کنم ولی راستشو بخوای این راه رو متوجه نشدم :sad:
              2.با این دستور فکر کنم سیم lock بشه نه بسوزه! آخه من می خوام که یه اتفاقی بیافته که اصلا نشه از اطلاعات سیم استفاده کرد.
              3.سیم از طریق حرارت هم می سوزه ولی من نمیدونم چطوری بهش حرارت بدم! مثلا یه مقاومت که جریان زیادی یهو ازش بگذره اما چه جوری؟؟ :question:

دیدگاه

شما میخواین سوختن سیمکارت توسط میکرو یا هر مدار جانبی دیگه ای اتفاق بیفته؟ طوری که کاربر مجبور به انجام کار خاصی نباشه؟درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fateme_a
                  1.ممنون از فکرت
                  من به افزایش ولتاژ فکر کرده بودم ولی برای اجرایی شدنش می خواستم از باتری استفاده کنم ولی راستشو بخوای این راه رو متوجه نشدم :sad:
                  2.با این دستور فکر کنم سیم lock بشه نه بسوزه! آخه من می خوام که یه اتفاقی بیافته که اصلا نشه از اطلاعات سیم استفاده کرد.
                  3.سیم از طریق حرارت هم می سوزه ولی من نمیدونم چطوری بهش حرارت بدم! مثلا یه مقاومت که جریان زیادی یهو ازش بگذره اما چه جوری؟؟ :question:
                  1-تا اونجا که می دونم سیم کارت اگه 3بار پین اشتباه بگیره می سوزه حالا با یه ایرانسل امتحان کن(2000 تومن خرج داره)
                  2-حرارات کار اشتباهیه مگه چه قدر می تونی حرارات ایجاد کنی،حالا ایحاد کردی بقیه برد خراب میشه،تولید کردن اون حرارت خرج داره در حد هیتر باید ایجاد کنی(بلند شی بری خودت سیم کارتو بشکونیش کمتر خرج داره :mrgreen
                  3-اون راه اول ساده بود که نکته های زیرو بخون
                  1-VCCو GND سیم کارت رو جدا ببر
                  2-اتصال های بین سیم کارت و ماژول رو مستقیم نده چرا؟چون وقتی ولتاژ مثلا 10 ولت بدی که سیم بسوزه ماژول هم می سوزه چون ارتباط مستقیم داره
                  3-پس باید ارتباط از یه کانال بگذره هروقت خواستی این کانال قطع باشه تا ولتاژ برنگرده بیافته رو ماژول بهتربن کانال واسه این کار ای سی لچ هستش این ای سی وقتی پایه E یک باشه هرچی رو ورودی هست رو خورجی هم است هروقت هم صفر باشه اخرین حالت روش می مونه که با این حالتش شما کار نداری فقط مطمئنی وقتی ولتاژ 10 ولت بدی به سیم دیگه این 10 ولت نمیوفته رو ماژول،پس سیم کارت می سوزه

دیدگاه

فکر کنم اگه تغذیه سیم کارت رو معکوس بکنی بسوزه!! یه پل H ساده با 4 تا ترانزیستور(2 تا PNP و 2 تا NPN ) فقط نمیدونم اونوقت چه بلایی سر خروجی ها میاد!! :mrgreen:

روشی که جناب sey22 گفتن هم جالبه.میتونی استفاده از لچ رو با پل H ترکیب بکنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
                      1-تا اونجا که می دونم سیم کارت اگه 3بار پین اشتباه بگیره می سوزه حالا با یه ایرانسل امتحان کن(2000 تومن خرج داره)
                      2-حرارات کار اشتباهیه مگه چه قدر می تونی حرارات ایجاد کنی،حالا ایحاد کردی بقیه برد خراب میشه،تولید کردن اون حرارت خرج داره در حد هیتر باید ایجاد کنی(بلند شی بری خودت سیم کارتو بشکونیش کمتر خرج داره :mrgreen
                      3-اون راه اول ساده بود که نکته های زیرو بخون
                      1-VCCو GND سیم کارت رو جدا ببر
                      2-اتصال های بین سیم کارت و ماژول رو مستقیم نده چرا؟چون وقتی ولتاژ مثلا 10 ولت بدی که سیم بسوزه ماژول هم می سوزه چون ارتباط مستقیم داره
                      3-پس باید ارتباط از یه کانال بگذره هروقت خواستی این کانال قطع باشه تا ولتاژ برنگرده بیافته رو ماژول بهتربن کانال واسه این کار ای سی لچ هستش این ای سی وقتی پایه E یک باشه هرچی رو ورودی هست رو خورجی هم است هروقت هم صفر باشه اخرین حالت روش می مونه که با این حالتش شما کار نداری فقط مطمئنی وقتی ولتاژ 10 ولت بدی به سیم دیگه این 10 ولت نمیوفته رو ماژول،پس سیم کارت می سوزه
                      آهان :applause:
                      فقط یه چیز دیگه اون ولتاژ 10 ولت رو کجا بگیرم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                        فکر کنم اگه تغذیه سیم کارت رو معکوس بکنی بسوزه!! یه پل H ساده با 4 تا ترانزیستور(2 تا PNP و 2 تا NPN ) فقط نمیدونم اونوقت چه بلایی سر خروجی ها میاد!! :mrgreen:

روشی که جناب sey22 گفتن هم جالبه.میتونی استفاده از لچ رو با پل H ترکیب بکنی.
                        اره اینم فکر خوبیه اگه جواب بده
                        و در جواب سوال قبل اینکه اره میخوام از زمانی که من تعیین می کنم دیگه کسی نتونه از اطلاعات سیم کارت استفاده کنه
                        ممنون

دیدگاه

شما باید از PUK کد استفاده کنید، با PIN Number اشتباه SIM فقط Lock میشه و با PUK دوباره باز میشه ولی از نظر اینکه شما میخواین خط رو بسوزونید(Set it on fire) باید ده بار PUK رو پشت سرهم اشتباه وارد کنید و دیگه خطتون غیرقابل بازگشت میشه و کاریش نمیشه کرد و باید سیمکارت جدید بخرید.
                          اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ژوپیتر
                            شما باید از PUK کد استفاده کنید، با PIN Number اشتباه SIM فقط Lock میشه و با PUK دوباره باز میشه ولی از نظر اینکه شما میخواین خط رو بسوزونید(Set it on fire) باید ده بار PUK رو پشت سرهم اشتباه وارد کنید و دیگه خطتون غیرقابل بازگشت میشه و کاریش نمیشه کرد و باید سیمکارت جدید بخرید.
                            آره منم همین نظرو دارم که با اشتباه وارد کردن PIN سیم فقط Lock میشه
                            میدونید برای وارد کردن PIN باید از چه دستوری استفاده کنم؟
                            یه سوال اینکه اگه سیم اینطوری بسوزه دیگه اطلاعاتش قابل recovery نیست؟

دیدگاه

10 ولت رو که گفتی باتری می زاری اگه هم نه از هون برق ورودیت بگیر معمولا 12 یا 24 وردیه(همه جا نه عموما ورودی ها تو این رنجن ) اون کامنت سیم هم که بالا گذاشتم،AT+CPIN
                              شما می خوای اطلاعات توی سیم کارت که فقط sms هست حفظ بشه، چون بقیه اطلاهات که فقط روی میکرو ذخیره میشه .چه اصراریه که سیم رو بسوزنید sms رو داخل حافظه ماژول ذخیره کن به غیر از خودت هم کسی نتونه ببینش یا بخونش 100 راه دیگه وجود داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X