اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بلوک دیاگرام BTS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بلوک دیاگرام BTS

اینارو میخوای دیگه نه ؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
      اینها رو ببین
      مطالب جالبی درباره bts داره
      http://en.wikipedia.org/wiki/Base_Transceiver_Station
      http://en.wikipedia.org/wiki/Base_Station_Controller
      نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

بهتره تو گوگل با این سرچ کنی
        Base Transceiver Station

نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

نه این کلی با اونی که من میخوام فرق داره این در مورد کانالایی هست که استفاده میشه نه؟
            اگر تنهاترین تنها باشم باز هم خدا هست.
            دختری از جنس آسمان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پشه 007
              سلام
              اینها رو ببین
              مطالب جالبی درباره bts داره
              http://en.wikipedia.org/wiki/Base_Transceiver_Station
              http://en.wikipedia.org/wiki/Base_Station_Controller
              مرسی که کمکم می کنین
              دختری از جنس آسمان

دیدگاه

ایناروهم یه نگاهی بکنید:

دیدگاه

اینم انواع کارتهای bts های باند 900و1800

دیدگاه

ممنون ولی اونی که میخوام اینم نیست
                    دختری از جنس آسمان

دیدگاه

سلام آنی جان
                      پس چی می خوای؟؟؟ oo:
                      مبحث مربوط به کد ودیکد کردنش و مدولاسیونش مبحث خیلی وسیعی هست
                      من یه جزوه کاملی در مورد سیگنالینگ دارم ولی هیچ فایلی ازش ندارم جزوه هم تقریبا انگلیسی
                      الان سرم خیلی شلوغه ولی آخر ترم می تونم برات از توش یه اطلاعاتی در این مورد که به دردت بخوره رو استخراج کنم
                      فقط باید صبر کنی(البته اگه بچه ها زحمتشو نکشیدن من حتما این کارو برات می کنم)
                      من منظورتو از بلوک دیاگرام bts نفهمیدم؟؟
                      اخه خود بی تی اس یه اجزایی مثل کمباینر و CU و .. داره که این کارها و کارهای دیگه رو انجام میده
                      حالا منظورت چیه؟؟؟؟ میشه دقیقا بگی
                      گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
                      نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

دیدگاه

BTS چیست؟
                        در شبکه موبایل اولین بخشی که مستقیما با گوشی موبایل در ارتباط است به لفظ عوام آنتن موبایل و به تعبیر تخصصی BTS که مخفف Base Tranceiver Station است، می باشد .در شکل زیر BTS نشان داده شده است .

البته شما آن را بر فراز مراکز مخابراتی و یا پشت بامها دیده اید!!

در تصویر زیر پنل آنتن نمایش داده شده است البته شما ممکن است در بعضی نقاط ترکیب این پنل ها را متفاوت با تصویر ببینید .

این تفاوت در تعداد هر کدام از این پنل ها در یک جهت می باشد در شکل زیر در هر جهت یک پنل دیده می شود در ایران شما ممکن است در هر جهت دو یا سه پنل ببینید این تفاوت صرفا به خاطر نوع سیستم (دستگاه) استفاده شده است و هیچ ربطی به ظرفیت آنتن ندارد

این پنلها توسط کابلهای ضخیم سیاه رنگی که به آن فیدر -FEEDER - می گویند به دستگاه BTS متصل است .فیدرها نوعی کابل درون تهی هستند و در آن یک لوله مسی قرار گرفته و موج بر می باشد .

همانطور که می دانید در فرکانسهای بالا الکترونها از پوسته عبور می کنند برای همین برای انتقال از موج بر استفاده می شود نه سیم.

در شکل زیر دستگاه BTS درون کانکس قرار گرفته است.

در شکل زیر دستگاه BTS نشان داده شده است این مدل یکی از مدلهای زیمنس آلمان است که در ایران از آن زیاد استفاده شده است.

در نهایت توسط خطوط انتقال این دستگاه به دستگاه دیگری به نام BSC که وظیفه مدیریت بین چند BTS را دارد متصل می شود.

هدف از راه اندازی ایستگاههای بی تی اس دو مورد است:
                        1.تامین پوشش رادیوپی(بیشتر در جاده ها و یا نقاطی که سیگنال ضعیف هست)
                        2.تامین نیاز های ترافیکی

برد هرآنتن در مناطق صاف و کاملا هموار حداکثر حدود 30 تا 35 کیلومتر می باشد ولی برد مفید 20 کیلومتر است.

دلیل کاهش ارتفاع آنتن:

1- بدلیل نزدیک بودن آنتنها و رشد تعداد BTS ها برای جلوگیری از Handover های بی مورد( جابجا شدن بین آنتن ها) تمرکز تشعشع را بیشتر می کنند با این روش هر آنتن بجای آنکه در سطح شهر تا 10 کیلومتر برد داشته باشد 1 کیلومتر یا کمی بیشتر برد خواهد داشت.

به طور مثال در حال حرکت در جاده شما مدام در حال عوض کردن ایستگاه بی تی اس ارتباط گیرنده خود هستید که این تغییرات بروی ریجسیتر مربوطه ثبت می شود.
                        زمانی که سیگنال رسیده از ایستگاه مقابل از سیگنال دریافتی ار سیگنال پشت سر قوی تر باشه قسمت گیرنده موبایل شما بروی فرکانس سیگنال قوی تر یا قوی ترین(در حالتی که از چند ایستگاه سیگنال دریافت می شه مثل داخل شهر ها) سوئیچ خواهد کرد به این عمل handover می گویند و در چند نانو ثانیه رخ می دهد و برای انسان قابل تشخیص نیست.

2- تعداد مشترکین زیاد در محدوده BTS مذکور: اگر قرار باشد BTS مذکور برد زیادی در سطح شهر داشته باشد از شمال تا جنوب شهر باید مشترک بپذیرد واین ممکن نیست .عملا ظرفیت هر BTS با توجه به مشترکین آن منطقه تعیین می شود در نتیجه باید از تشعشع بیخودی آنتن در دیگر مناطق جلوگیری کرد ( با کاهش ارتفاع و افزایش تیلت آنتها به سمت زمین).

هر سلول 3 سکتور دارد که در هر سکتور حداکثر چهار TRX فعال می شود به ازای هر TRX هشت مشترک می توانند همزمان صحبت کنند پس هر ایستگاه حداکثر 96 مشترک را برای مکالمه پشتیبانی می کند.
                        TRX مخفف transciever یعنی مجموع فرستنده و گیرنده میباشد. (transmitter & receiver) و به واحدی اطلاق میشود که وظیفه ارسال و دریافت اطلاعات را به عهده دارد.
                        هر BTS شامل 2 یا ۴ TRX (بسته به آرایش و ظرفیت مورد نیاز) است و هر یک شامل 8 کانال می باشد که می تواند هر 8 کانال جهت برقراری مکالمه اختصاص داده شود. البته بعضی TRX ها شامل کانالهایی برای ارسال اطلاعات عمومی به مشترکین و یا حمل اطلاعات سیگنالینگی می باشد.

ALKATEL -فرانسه

NOKIA-فنلند

SIEMENS-المان

ERICSSON-سویدن

وظایف یک BTS بطور مختصر در زیر آمده است که بعدا شرح آنها خواهد آمد

Base Transceiver Station (BTS
                        Encodes
                        encrypts
                        multiplexes
                        modulates and feeds the RF signals to the antenna.Frequency hopping
                        Communicates with Mobile station and BSC
                        Consists of Transceivers (TRX) units

1-رمزنگاری-پنهان نمودن-مالتی پلکس-مدولاسیون سیکنالهای ارسالی و دریافتی
                        2-تهیه سیگنال RF برای آنتن
                        3-همزمانی سیگنال و زمان به MS
                        4-تخصیص فرکانس به موبایل (downlink and uplink)
                        5-کنترل پارامترهای handover بین MS و BTS که از طرف BSC تعیین میشود
                        6-آنالایز و اندازه گیری سیگنال های دریافتی از MS
                        7-معرفی و تعیین BTS های همسایه به MS برای تصمیم گیری MS به handover
                        8-تخصیص کانالهای ترافیکی و سیگنالینگ به MS به دو صورت Fullrate and Halfrate
                        9-ارسال فرکانس به صورت Hopping اگر این پارامتر فعال باشد
                        10-کنترل و تعیین Timing Advance به MS

اگه تونستم تا چند روز دیگه شاید بتونم از خود مخابرات راهنمای BTSرا بدست بیارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein_engin
                          BTS چیست؟
                          اگه تونستم تا چند روز دیگه شاید بتونم از خود مخابرات راهنمای BTSرا بدست بیارم.
                          ممنونم ازت ومنتظر بقیه لطفتون
                          دختری از جنس آسمان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرگل
                            سلام آنی جان
                            پس چی می خوای؟؟؟ oo:
                            مبحث مربوط به کد ودیکد کردنش و مدولاسیونش مبحث خیلی وسیعی هست
                            من یه جزوه کاملی در مورد سیگنالینگ دارم ولی هیچ فایلی ازش ندارم جزوه هم تقریبا انگلیسی
                            الان سرم خیلی شلوغه ولی آخر ترم می تونم برات از توش یه اطلاعاتی در این مورد که به دردت بخوره رو استخراج کنم
                            فقط باید صبر کنی(البته اگه بچه ها زحمتشو نکشیدن من حتما این کارو برات می کنم)
                            من منظورتو از بلوک دیاگرام bts نفهمیدم؟؟
                            اخه خود بی تی اس یه اجزایی مثل کمباینر و CU و .. داره که این کارها و کارهای دیگه رو انجام میده
                            حالا منظورت چیه؟؟؟؟ میشه دقیقا بگی
                            مرسی خانوم مهندس
                            منتظرت هستم
                            ببین مثلا توی گیرنده fm دیدی چطوری تو کتابها بلوک به بلوک مینویسه که چه کارایی رو سینگنال انجام میشه ؟
                            حالا من میخوام داخل bts رو اینجوری بلوک به بلوک داشته باشم
                            مرسی
                            دختری از جنس آسمان

دیدگاه

فکر می کنم این دو فایل مطالبی هست که می خواهیید

http://www.4shared.com/file/33198913...SUE40.html?s=1
                              http://www.4shared.com/file/33203310...SUE40.html?s=1

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X