اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال صدا به صورت وایرلس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارسال صدا به صورت وایرلس

سلام روزتون بخیر.
    می خوام سیگنال صدا رو به صورت وایرلس ارسال کنم.
    باید از چه ماژولی استفاده کنم؟
    همین HM-T&HM_R جواب میده؟
    (البته تبدیل سیگنال صدا به دیجیتال انجام شده، فقط و فقط ارسال)
    مرسی.
    ?Why not

پاسخ : ارسال صدا به صورت وایرلس

نیست کسی که جوابه منو بده
    ?Why not

دیدگاه

سلام
      اگر تبدیل صدا به دیجیتال انجام شده می تونین داده هاتون رو با همین HM-tr انتقال و دریافت کنین و مجددا به آنالوگ تبدیل کنین اگر هم می بینین می تونین دادهاتون رو بعد از دیجیتال فشرده کنین می تونین حجم داده تولیدی ، ارسالی و دریافتی رو کاهش بدین
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

با htmr نمیشه سرعتش کم میاره
        مگر ذخیره کنی و بعد پخش کنی
        باید با rfm22 یا 12 کار کنی که رابطش spi هست
        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
        میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

طول داده ای که تو وردوی فرستنده میاد مهم نیست؟
          یعنی هر چقدر داده با هر تعداد بیت به ورودی RFM12 or RFM22 بیاد میفرسته بدونه مشکل.؟
          ?Why not

دیدگاه

سلام
            مهمترین فاکتور در ارسال و دریافت داده حجم داده ارسالی هست برای hmr-tr حجم داده نهایتا در فاصله 300 متری نهایتا 19200 بیت بر ثانیه هست یعنی 2.4 کیلوبایت در ثانیه حالا بسته به دیجیتال کردن داده و حجم دادتون باید سیستم مورد نظر خودتون رو شکل بدین
            همونطوری که دوستمون n340 فرمودن خدمتتون در صورتی که حجم داده با توجه به نمونه برداریتون بیش از این مقدار داده ها ثانیه شده باید از سیستم ذخیره در چندین بازه استفاده کنین (اصطلاحا می گن بافر کردن)

برای ماژول دوستمون که فرمودن عبارت زیر درخشش خودش رو بیشتر نشون می ده

115.2 kbps
            پس حالا این عدد هم باز به حجم دادتون بر می گرده که آیا حجم داده هاتون با این نرخ رضایت بخش هست یا خیر ، در غیر اینصورت باز همون سیستم ارسال و ذخیره.

هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

خوب ما بالاخره نفهمیدیم با این HM_TR ها می شه صدا را فرستاد من هم همین مشکل را دارم می خواهم یه چیزی شبیه واکی تاکی دیجیتال بسازم
              اگر نمی شود کار با این rfm22یاRfm12 اسان هستش می شه رفت دنبالش یا ارزشش را ندارد
              و برد این فرستنده تا چه میزانی هست وایا نیاز به تقویت کننده و انتن خاصی داره :sad:
              ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند
              I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط very question
                خوب ما بالاخره نفهمیدیم با این HM_TR ها می شه صدا را فرستاد من هم همین مشکل را دارم می خواهم یه چیزی شبیه واکی تاکی دیجیتال بسازم
                اگر نمی شود کار با این rfm22یاRfm12 اسان هستش می شه رفت دنبالش یا ارزشش را ندارد
                و برد این فرستنده تا چه میزانی هست وایا نیاز به تقویت کننده و انتن خاصی داره :sad:
                ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند
                نگرانی چرا؟
                شما کفیت صدا واست مهم باشه HM_TR نمیشه یا همنونطور که دوستان گفتن باید ذخیره کنی.
                کار باهاااااااااااااااااش هی همچین بگی نگی پردردسر هست. ولی خیلی ارزش داره.
                بردش توی سایتا زده ولی فکرکنم که 100متر بشه.
                تقویت کننده دسته خودته خواستی بزن تنگش. همه نیاز به آنتن دارن.
                غصّتو نبینم گلم.
                ?Why not

دیدگاه

دوستان نظری ندارند
                  bit rate 115.2kbps ایا برای انتقال صدا به صورت انلاین خوبه چقدر تاخیر ایجاد می کنه ایا اصلا میشه یا باید صدا ذخیره بشه بعد فرستاده شه :sad:
                  برای تقویت این ماژول های RFM12b باید چه کار کرد؟
                  تا چه بردی میشه رسید؟
                  ایا انتن خاصی می خواد؟
                  ممنون می شم یکی یه کمکی کنه

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

دوستان نظری ندارند
                    bit rate 115.2kbps ایا برای انتقال صدا به صورت انلاین خوبه چقدر تاخیر ایجاد می کنه ایا اصلا میشه یا باید صدا ذخیره بشه بعد فرستاده شه :sad:
                    نوشته اصلی توسط QUARK
                    شما کفیت صدا واست مهم باشه HM_TR نمیشه یا همنونطور که دوستان گفتن باید ذخیره کنی.
                    کار باهاااااااااااااااااش هی همچین بگی نگی پردردسر هست. ولی خیلی ارزش داره. (منظورم RFM12)
                    طبیعیه با این اوصاف باید از RFM12 استفاده کنید.

برای تقویت این ماژول های RFM12b باید چه کار کرد؟
                    تا چه بردی میشه رسید؟
                    شما می تونید از ماژولی که روش تقویت کننده داره استفاده کنید.
                    برد ماژول بیش از 3 کیلومتره.
                    قیمتش حدوده 26000

ایا انتن خاصی می خواد؟
                    نوشته اصلی توسط QUARK
                    همه نیاز به آنتن دارن.
                    می تونید از یک تکه سیم استفاده کنید.
                    ?Why not

دیدگاه

دوستان ببخشید میشه فروشگاه اینترنتی رو معرفی کنید که ماژول های hmt و hmr و hmtr و ... رو به همراه آمپلی فایر داشته باشه !!
                      بعضی جاها نوشتن با آمپلی فایر برد ماژول تا 14 کیلومتر زیاد میشه واقعا ؟؟
                      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

خیلی ممنون من دیتاشیت این ماژول را نگاه کردم در مورد حداکثر بردش گفته بیشتر از 3 کیلومتر در فضای ازاد ایا باید دید مستقیم داشته باشد یا اینکه اگر مانعی هم باشد همین برد را دارد
                        مثلا در فضای ازاد باشیم و یک سری ساختمان بین فرستنده وگیرنده باشند(داریـــــــــــــم؟) :eek:
                        فکر نکنم به جای یه انتن خوب با یک تکه سیم معمولی تا این برد رسید؟

دیدگاه

یک مسئله دیگه که مهم است با توجه به داشتن منبع 12 ولتی ایا برای انتقال و دریافت صدا توان زیادی لازم است؟(من می خواهم از باتری استفاده کنم )

دیدگاه

سلام .

تا جایی که من اطلاع دارم تا حالا تنها ماژولی که برای ارسال صوت به خوبی جواب داده و برد و کیفیت مناسبی داشته ماژول RFM12BP بوده که البته مشکل این هست که با توجه به این که این ماژول از پروتکل SPI شانزده بیتی استفاده میکنه راه اندازیش یک خورده مشکل هست .
                            خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                              دوستان ببخشید میشه فروشگاه اینترنتی رو معرفی کنید که ماژول های hmt و hmr و hmtr و ... رو به همراه آمپلی فایر داشته باشه !!
                              بعضی جاها نوشتن با آمپلی فایر برد ماژول تا 14 کیلومتر زیاد میشه واقعا ؟؟
                              من فکر میکنم که تو فواصل پایین این ماژولا همدیگرو بسوزونن.
                              یعنی توانی که اون آمپلی فایر داره میده خلاصه خیلیه که تا 14KM رو ساپورت میکنه.
                              همین ماژولای HM_TR رو نباید تو فاصله ی کمتر از نیم متر قرار داد.

ولی اگه فروشگاهی دیدید ما رو هم با خبر کنید. :agree:

خیلی ممنون من دیتاشیت این ماژول را نگاه کردم در مورد حداکثر بردش گفته بیشتر از 3 کیلومتر در فضای ازاد ایا باید دید مستقیم داشته باشد یا اینکه اگر مانعی هم باشد همین برد را دارد
                              مثلا در فضای ازاد باشیم و یک سری ساختمان بین فرستنده وگیرنده باشند(داریـــــــــــــم؟) :eek:
                              فکر نکنم به جای یه انتن خوب با یک تکه سیم معمولی تا این برد رسید؟
                              منظور از فضای آزاد: حتماً باید دید مستقیم داشته باشن.حتماً
                              اونجوری بردش پایین میاد.

همون یه تکه سیم کاره خودشو میکنه.
                              طوله آنتن هم نباید از یه حدی بیشتر باشه چون تلفات توان به وجود میاره.
                              البته محاسبه ی طوله آنتن نباید یادت بره.

یک مسئله دیگه که مهم است با توجه به داشتن منبع 12 ولتی ایا برای انتقال و دریافت صدا توان زیادی لازم است؟(من می خواهم از باتری استفاده کنم )
                              توانی برابر با 500 میلی وات
                              بستگی داره از چه باتری استفاده می کنی.

نوشته اصلی توسط سید علی شاهرخی
                              سلام .

تا جایی که من اطلاع دارم تا حالا تنها ماژولی که برای ارسال صوت به خوبی جواب داده و برد و کیفیت مناسبی داشته ماژول RFM12BP بوده که البته مشکل این هست که با توجه به این که این ماژول از پروتکل SPI شانزده بیتی استفاده میکنه راه اندازیش یک خورده مشکل هست .
                              عرضه ارادت خدمته سید جان. @};-

حالا اگه RFM12BP نشد هم مشکلی نداره، RFM12B هم باشه بسه.
                              تنها تفاوت ایندو، بردشه.

یکی 9000 و یکی دیگه 26000 تومن.

درست میگم سید جان.
                              ?Why not

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X