اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال صدا به صورت وایرلس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارسال صدا به صورت وایرلس

نوشته اصلی توسط QUARK

حالا اگه RFM12BP نشد هم مشکلی نداره، RFM12B هم باشه بسه.
    تنها تفاوت ایندو، بردشه.

یکی 9000 و یکی دیگه 26000 تومن.

درست میگم سید جان.
    سلام . مرسی مهندس جان.

2 تا ماژول RFM12B با RFM12BP از نظر برد و قیمت متفاوت هستن. ولی هر دو تقریبا ً به یک اندازه راه اندازیشون مشکل هست :cry:
    خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید علی شاهرخی
      سلام . مرسی مهندس جان.

2 تا ماژول RFM12B با RFM12BP از نظر برد و قیمت متفاوت هستن. ولی هر دو تقریبا ً به یک اندازه راه اندازیشون مشکل هست :cry:
      بله بله سید جان @};-
      همونطور که میدونید راه اندازی اونها سختی خاصّ خودش رو داره.
      ولی واسه چیزی داری تلاش میکنی که خیلی سرتر از HM_TR هست.
      این دو ماژول خیلی باهم فرق میکنن.
      ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK
        همین ماژولای HM_TR رو نباید تو فاصله ی کمتر از نیم متر قرار داد.
        سلام در مورد این حرفی که زدید فکر نکنم این طور باشه من تمام تست هایم راروی ای ماژول ها در صورتی گرفتم که با هم 10 سانتیمتر هم فاصله نداشتند نه یک بار بلکه چند بار و هیچ کدام از ماژول ها اسیبی ندیدند (نباید هم ببینند) :agree:
        معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
        اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
        آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboy
          سلام در مورد این حرفی که زدید فکر نکنم این طور باشه من تمام تست هایم راروی ای ماژول ها در صورتی گرفتم که با هم 10 سانتیمتر هم فاصله نداشتند نه یک بار بلکه چند بار و هیچ کدام از ماژول ها اسیبی ندیدند (نباید هم ببینند) :agree:
          مرسی که رفع عیب میکنی تو بحثا.

من دلیلم از این حرف این بود که تو یجایی اینو خونده بودم و زمانی که من این ماژولا رو تهیه کردم حتی دریغ از یک بار امتحان ماژولم رفت واسه خودش. من فکر کردم که اون مطلبی رو که خونده بودم برا خودم اتفاق افتاد.

این گفتتون که *نباید هم ببینند* شاید واسه این ماژول صدق نکنه ولی همچین قضیه ای وجود داره.
          ?Why not

دیدگاه

به نظرتون با این ماژول ها میشه یک کنترل از راه دور برای ربات جنگجو ساخت ؟؟؟
            تا چند کانال میشه ؟؟؟
            فکر کنم محیط مسابقات ربات های جنگجو حرفه ای پرنویز باشه به نظرتون جواب میده ؟؟؟
            یکی به من گفت که برای این ماژول ها کافیه که ارتباط spi رو بین 2 تا میکرو باسیم برقرار کنم بعد هم سیم رو قطع کنم و سیم رو به ماژول وصل کنم درسته ؟؟؟
            میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK

همین ماژولای HM_TR رو نباید تو فاصله ی کمتر از نیم متر قرار داد.
              حق با شماست طبق گفته شرکت سازنده ماژول ها باید از هم فاصله داشته باشند تا به قسمت تقویت کننده خروجی آسیبی وارد نشه . من خودم هم از این ماژول ها در کنار هم استفاده کردم و مشکلی پیش نیامده ولی خوب ترجیح میدم استاندارد های فنی از جمله همین حفط فاصله را رعایت کنم که مشکلی پیش نیاد . :nerd:
              خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                به نظرتون با این ماژول ها میشه یک کنترل از راه دور برای ربات جنگجو ساخت ؟؟؟
                تا چند کانال میشه ؟؟؟
                فکر کنم محیط مسابقات ربات های جنگجو حرفه ای پرنویز باشه به نظرتون جواب میده ؟؟؟
                یکی به من گفت که برای این ماژول ها کافیه که ارتباط spi رو بین 2 تا میکرو باسیم برقرار کنم بعد هم سیم رو قطع کنم و سیم رو به ماژول وصل کنم درسته ؟؟؟
                کیانِ عزیز؛
                چراکه نه.
                هر چندتا کانال که بخوای میشه بسازی.محدودیت با این ماژولا نیست.

بله تو این مناطق خیلی نویز هست. ولی اگه از RFM12 استفاده کنی،نویز روی اونها تاثیرِ خیلی خیلی کمی داره.
                آره آره قبلنا من هم برای اطمینان از درست بودن ارتباط این کارو میکردم.

حق با شماست طبق گفته شرکت سازنده ماژول ها باید از هم فاصله داشته باشند تا به قسمت تقویت کننده خروجی آسیبی وارد نشه . من خودم هم از این ماژول ها در کنار هم استفاده کردم و مشکلی پیش نیامده ولی خوب ترجیح میدم استاندارد های فنی از جمله همین حفط فاصله را رعایت کنم که مشکلی پیش نیاد . :nerd:
                مرسی سید عزیز که ما رو تو بحث یاری میدی. @};-
                ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK

این گفتتون که *نباید هم ببینند* شاید واسه این ماژول صدق نکنه ولی همچین قضیه ای وجود داره.
                  ببخشید شاید بد گفتم شاید من اشتباه می کنم بله چنین قضیه داریم ولی من برای این ماژول جایی ندیدم که چنین چیزی نوشته باشه
                  اقای شاهرخی ممنون که در بحث شرکت کردید من جایی در دیتاشیت این ماژول ندیدم در مورد فاصله ماژول ها صحبت کرده باشه می شه دقیق بگید کجا دیدید(ببخشید من تا چیزی را نبینم یا ازمایش نکنم باور نمی کنم )
                  معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
                  اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
                  آموزش Modelsim

دیدگاه

به نظرتون اگر من بخوام یه لینک پوینت تو پوینت داشته باشم می تونم از دیش ماهواره استفاده کنم ؟؟
                    میشه از ال ان بی استفاده کرد ؟؟؟
                    یا باید یه آنتن براش ساخت ؟
                    تاثیری داره ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                      لینک پوینت تو پوینت
                      :">

یعنی چی؟ :-??
                      ?Why not

دیدگاه

ببین یعنی دو تا آنتن باید رو بروی هم باشند مثل ماهواره !

دیدگاه

این همه دردسر بکشی اینا رو تو دیده هم بذاری اونوقت بشه کاره همون آنتن.
                          تازه مگه فاصله چقدره؟
                          به نظر من کاره خوبی نیست.

حالا اینا رو واسه همین RFM12BP ها می خوای.
                          ?Why not

دیدگاه

نه !
                            واسه ی این می خوام :
                            http://www.iran-module.ir/product_info.php/cPath/69_80/products_id/222/pname/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-XTend-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%8A%D9%83-%D9%88%D8%A7%D8%AA-RPSMA-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-40-%D9%85%D8%A7%D9%8A%D9%84

دوتا از این ها رو می خوام با تبدیلش به usb که توی همون سایت هستش !
                            مشخصاتش رو بخون بردش در فضای آزاد با آنتن اومنی 2.1 دی بی ای 360 درجه میشه 64 کیلومتر حالا من می خوام با آنتن پارابولیک 43 دی بی ای و 7 درجه فکرش رو بکن چه بردی داره !

دیدگاه

فکر کنم باهاش بشه 300 کیلومتر رو جواب بده !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                                300 کیلومتر
                                :-O

باشه برم یه نگاه بندازم ببینم چیه #-o
                                ?Why not

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X