اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال صدا به صورت وایرلس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارسال صدا به صورت وایرلس

کیان فکر نکنم بشه با آنتن بردشو زیادتر کرد.

باید توان خروجی رو زیاد کرد.

راستی توان 1 واته، تا حالا بهش فکر هم نکرده بودم. oo:
    ?Why not

دیدگاه

بسلام به همه
      من چند وقت قبل روی این موضوع کار کردم و راهش انداختم منبع هم کتاب اقای مظاهری بود که همچین پروژه ای توش داشتن با rfm12bp که من با rfm12b راش انداختم هیچ فرقی ندارن به غیر مسئله پاور.ولی یک ایراد کوچیک تو برنامش هست اونم اینه که ابتدا شروع حلفه یک کد استارت اپ میفرسته که گیرنده اونو چک میکنه اگه درست بود وارد حلقه 512تایی میشه و دریافت میکنه-حالا مشکل زمانی به وجود میاد که به اشتباه سیگنال صوت رو که مقدار های کاملآ تصادفی داره به جای این کد میگیره و کل اطلاعات شما غلط میشه و پر نویز و صداهای ناخواسته بنده به تجربه بدون کدینگ این کارو انجام دادم و نتیجه نسبتآ خوبی گرفتم.
      شما هم با همین ایده جلو برید اگه کمک خواستید من در خدمتم
      در ضمن 1این ماژول ها اگه کنار هم باشن و ارسال اطلاعات کنن خوب جواب نمیدن
      موفق و موید باشید
      کوچیک همتون امید.ع
      روزگاری مردم دنیا دلشان درد نداشت هر کسی غصه ی اینکه چه میکرد نداشت چشمه ی سادگی از لطف زمین میجوشید خودمانیم .... زمین این همه نامرد نداشت

دیدگاه

فرق یه آنتن اومنی با یه پارابولیک خیلی هستش !
        اگر با اومنی 64 کیلومتر رو جواب بده حتما با یه پارابولیک 300 کیلومتر رو جواب میده !
        میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

راستی ممنون که ما رو تو بحث یاری میدی galaxy_y

اما کیانِ عزیز؛
          در هر صورت اگه شما میگید که میشه.
          حالا قیمت این ماژول چنده، ارزشش رو داره واقعاً.

راستی طراحی تقویت کننده فرکانس بالا (مثلاً واسه همین ماژولا) سخته یا خیلی سخته؟
          ?Why not

دیدگاه

برای تقویت کننده ها حتما باید مقدارتوان فرکانس ورودی پایین باشه مثلا یه تقویت کننده 1 وات باید حتما توان ورودی کمتر از 100 میلی وات باشه و گرنه تقویت کننده آسیب می بینه !
            قمیت ماژول ها رو ندارم اما فکر کنم قبلا 130 تومن بود !
            الان میرم یه پیام بدم قیمت بگیرم

دیدگاه

قیمته خوبیه.میتونم اینو بگیرم کلی ارتقاش بدم.
              مرسی، همینه که میگن این ماژولا رو نباید کنار هم گذاشت و استفاده کرد.
              مثلاً تو انتخاب ترانزیستورا و قطعات دیگشو اصلاًآ‌ ولش کن یه مدار ترو تمیز از یه تقویت کننده ی فرکانس بالا(مثلاً 900MHz) میخوام.
              ?Why not

دیدگاه

من تایپیک را خوندم . دیدم دوستان در مورد این ماژول های با برد بالا و دید مستقیم نکته ی خیلی مهمی را نادیده گرفتند . ما چون در شرکت با انواع فرستنده ها و روتربرد های میکروتیک و ... با برد بالا کار کردیم تا حدودی با مشکلات راه اندازی این فرستنده ها آشنایی داریم . در دید اول با توجه به توان و برد بالایی که میتونن داشته باشند خیلی قیمت مناسب دارند . ولی بر فرض که فرستنده شما به شکل خطی یا ( p 2 p ) کار کنه و به قول دوستان بردش 250 کیلومتر هم باشه . تا اینجای کار مشکلی نیست . ولی دوستان ظاهرا ً انحنای زمین را توی محاسباتشان نادیده گرفتن ! دوستانی که درس مخابرات ماهواره ای را پاس کرده باشند میدونند که برای غلبه بر انحنای زمین برای مسافت اگر اشتباه نکنم 36 کیلومتر نیاز به دو تا دکل 100 متری میباشد تا 2 فرستنده گیرنده هم را ببینند ! تازه این در شرایطی هست که موانع و ساختمان و ... بینشون نباشه . پس به نظر شما بر فرض که یک فرستنده و گیرنده خطی 300 کیلومتر هم برد داشته باشه آیا کسی هست که بتونه ادعا کنه که در فاصله 300 کیلومتری این 2 فرستنده گیرنده را می توان طوری روبروی هم قرا داد به طوری که بتوانند همدیگه رو ببینند ؟ oo: این فقط در شرایطی هست که یکی از این دو توی آسمان قرار داشته باشه مثل ماهواره .

در کل گاهی اوقات هزینه نصب دکل مناسب برای این فرستده ها میتونه تا بیش از حتی 100 برابر قیمت خود فرستنده هزینه داشته باشه .
                خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

من یدونه اش هم از سرم زیاد شاید 5 کیلومتر هم زیادم باشه اما می خوام توان بالا باشه تا بتونم منطقه رو آلوده کنم و روی یه آی اس پی رو کم کنم همین !

دیدگاه

سید جان غلامه علم و ادبتم.
                    مرسی که راهنمایی میکنی.

کیان جان داری اینهمه خرجه یه رو کم کنی بدی. )

آره بابا همون 3Km RFM12BP واسم بسته.تازه زیاد هم هست.

راستی میشه فرکانس این ماژولا رو دستکاری کرد؟
                    ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK

آره بابا همون 3Km RFM12BP واسم بسته.تازه زیاد هم هست.

راستی میشه فرکانس این ماژولا رو دستکاری کرد؟
                      سلام . راستش دقیق یادم نیست . ولی فکر کنم مثل hmtr بشه فرکانسش را تغییر داد ولی به شکل جزیی . مثلاً 315 را کنی 318mhz نه این که مثلا" 915 رو کنی 315

دیدگاه

سلام دوستان
                        کم به فروم و پستها می زنم اما یه سوال داشتم؟چرا یه ماژول آنالوگ رو طراحی نمی کنین تنها برای ارسال صدا که با کمترین قطعات می تونین به راحتی صدا رو حتی با پهنای باند زیاد انتقال بدین یا با اضافه کردن یه طبقه PA برد رو به چندین کیلومتر برسونین ، مدارات زیادی هم در اینترنت پیدا می شه.
                        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

good idea

همین الان میرم دنبالش.
                          ازتون ممنونم که کمک میکنید.

تو فرکانسهای بالا طراحی یه زره سخت نمیشه به نظرتون؟
                          ?Why not

دیدگاه

سلام
                            خواهش می کنم کاری نمی کنم هر چی هست وظیفه هست
                            برای طراحی شما فرکانس در بازه 1 تا 100 مگاهرتز مناسب هست که حتی مدارت باند FM هم که صدا رو روی رادیو پخش می کنن (فرکانس تقریبا 87 تا 100 مگاهرتز) هم کیتش به راحتی در بازار پیدا می شه هم نقشه هاش توی اینترنت هست هم مودلاتورهای کوچیکی هم داره که صدا رو می گیره و تا برد 200 تا 300 متر ارسال می کنه
                            هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

دوستان بالاخره چی شد ایا با ماژول RFM12Pb می شود یک سیگنال صدا را به صورت انلاین به فاصله 3 کیلومتر انتقال داد وبا انتن معمولی و یک باتری معمولی 12 ولت :sad:
                              آیا در داخل شهر هم جواب می دهد؟ :question:
                              I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط very question
                                دوستان بالاخره چی شد ایا با ماژول RFM12Pb می شود یک سیگنال صدا را به صورت انلاین به فاصله 3 کیلومتر انتقال داد وبا انتن معمولی و یک باتری معمولی 12 ولت :sad:
                                آیا در داخل شهر هم جواب می دهد؟ :question:
                                سلام .

تا 2 کیلومتر رو فکر کنم توی فضای آزاد انتقال بده . آره صوت را هم میشه انتقال داد. ولی خوب حقیقتش این هست کسایی که موفق به این کار شدن یک خورده انحصاری کار میکنند و شفاف طریقه انجام این کار را آموزش نمیدن که ما مجبور نشیم راهی را که اون ها طی کردن دوباره از اول طی کنیم :cry:

نمونش این وبسایت که با این ماژول ها بیسیم ساخته . ولی فقط برای فروش و از برنامه و آموزش خبری نیست . به لینک زیر مراجعه کنید :NO:

http://www.tablooravan2.blogfa.com/cat-1.aspx

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X