اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال صدا به صورت وایرلس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارسال صدا به صورت وایرلس

آقا نفر آخر داشتی میرفتی چرا برقو خاموش نکردی؟ پولِ برقو تو میدی؟

آقا بزن چرا هی میترسی؟بزن این همه ملت پشتتن.
    اون باتری 12 ولتیا سریع پس میزنن از اونا استفاده نکن سعی کن یه باتری شارژی با آمپر خوب و بازه ی زمانی کاریش هم خوب باشه انتخاب کنی.
    از نظر آنتن هم موقع خریدن یه تیکه سیم بهت میدن میگن آنتنته.
    الان کله چیزایی رو که میخوای تهیه کنی یه لیست بده، بچه OK دادن برو تهیه کن. (فکر کنم الان دیگه خیالت راحت شد.)
    بزن داش بزن، یه آستین بالا بزن منم تا چند وقت دیگه میام تو کار با هم کارو تیکه تیکه می کنیم.
    البته الان چندتا کاره دیگه دارم.

البته یه تزی هم جناب baby_1 دادن که در حال :read: .
    چون اینجوری هزینه کمتر میشه.
    ?Why not

دیدگاه

جواب میده.ولی نه 3کیلومتر من خودم تا 500متر تو شهر امتحان کردم.مزیت عمده rfm12هادریافت صحیح داده هست در هر شرایطی و در سری bp نیز این خاصیت گنجانده شده.فقط یک نکته رو یادت باشه انتن خیلی مهمه.من خودم با همین 1تکه سیم17سانتی که بسته بودم.حرارت ترانزیستور خروجی بعد 10 دقیقه در حدی بود که دستتو میسوزوند.که نشون swr برگشتی بود.خلاصه ماژول های خوبین ولی برد 3کیلومتر رو شما اگه در دیتاشیت دیده باشی زده در فضای ازاد....! :nerd: :sad:.و به گفته بچه های انجمن در محیط معمولی و نیمه باز 1کیلومتر هم ازش جواب گرفتن(یک جایی تو همین انجمن دیدم-سرچ کن پیدا نکردی بزارم برات)
      روزگاری مردم دنیا دلشان درد نداشت هر کسی غصه ی اینکه چه میکرد نداشت چشمه ی سادگی از لطف زمین میجوشید خودمانیم .... زمین این همه نامرد نداشت

دیدگاه

2 Transistor FM Voice Transmitter

FM Transmitter

واسه شروع اینا میتونن خوب باشن.؟

اون شکل اولی رو گفت که مواظب باشین میان سر کوچتون دره خونتون یهو میگیرنتون میبرنتون.
        البته اگه بردشو بخوای افزایش بدی.

خودمم یه استارت میزنم ببینم چی میشه.
        ?Why not

دیدگاه

منم میگم اف ام از هر روشی بهتره ولی گیرنده اف ام یکم مشکله که با یه تونر دیجیتالی حل میشه!
          کلا ماژول عای آماده برد و نرخ ارسالشون کمه و بدرد نمیخوره چون منم مدتی مشغول این پروژه بودم اینو میگم!
          در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
          گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X