اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول کنترل رادیویی .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول کنترل رادیویی .....

سلام دوستان

راستش یه مدار داشتم می ساختم که یه کنترل از راه دور داره و یه چند تا رله تو گیرنده ... کنترلش هم رادیویی باید باشه نه مادون قرمز یا ....

حالا چند تا سوال :

1.ماژول رادیویی تو بازار چیا هستن که اولا قیمت زیادی نداشته باشند ، دوما فقط برای ارسال فرمان روشن خاموش استفاده بشن نه ارسال دیتا؟

2. ماژول HMT باید حتما انتن داشته باشه ؟ ... برای محیط 100 مترمربعی داخل خونه بدون انتن نمی شه ؟ ... ماژولی هست که نیاز به انتن خاص و بلندی نداشته باشه ؟

3. اگه یکی از ریموت کنترل های توی بازار مثل اینا :

رو بخریم ... گیرنده اش چیه ؟ ... گیرنده رو میشه ساخت و باهاش مچ کرد ؟ ... چون میخوام کنترلش زیاد بزرگ نباشه ... اصلا برای اینکه از این ریموت ها استفاده کنیم چیکار باید کرد ؟... گیرنده هم بصورت اماده هست یا نه ؟ ... بخوایم بسازیم با چی بسازیم..

ممنون

پاسخ : ماژول کنترل رادیویی .....

برا این ریموتا معمولا از فرستنده گیرنده های ASK / RFTM1-315 وASK / RFRM1-315 استفاده میکنن به همراه یه ایسی کودر /دیکودر مثل pt2272و pt2262

در مورد HMT و HMR هم آنتن نمی خواد یه سیم کافیه. محاسبه ی طول هم از رابطه ی
    طول آنتن =سرعت نور \ فرکانس \4
    یا
    L(mm)=7500/frequency(MHz)
    بدست میاد

آمادشم تو بازار هس یه سر به کوچه آلیک بزن
    پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

این ماژول هایی که معرفی کردید خودش یه گیرنده و فرستنده است ... من یه گیرنده میخوام که با کنترل های تو بازار ارتباط برقرار کنه ... شایدم پاسخ شما درست باشه ولی من متوجه نشدم چطور با این ماژول های rftm کنترل های بازار رو مچ کنم ...

الان درست متوجه شدید ؟ ... یه طرف از این کنترل هایی هست که عکسش رو گذاشتم ... یه طرف گیرنده ...

ممنون

دیدگاه

این قوطیایی که عکسشو گذاشتی تو بازار هست با اون بند و بساطی که گفتم می تونی خودت بسازیش

ولی در مورد آماده هاش . فرستنده و گیرندش موجوده تو بازار.همه رقم. U LEARN هم از مارک های معروفشه (خارجی الاصل :mrgreen
        کوچه آلیک نیو کیت و بقل دستیش دارن
        تو پاساژ فرشته هم می تونی پیدا کنی و خیلی جاهای دیگه ... :redface:

واگه منظورت مچ کردن کد فرستنده و گیرندس. پی تی 22 فلانا خیلی راحته ،دیتا شیتشو ببین، نیفتاد بگو من بندازم
        و در مورد اون آماده ها که انکودر و فرستنده سوا ندارنو هنوز نمیدونم چیجوری میشه انگولکشون کرد.! :cry:

ولی مطمئنا دوستان میتونن توضیح بدن، مام یاد بگیریم :nerd:

دیدگاه

سوال : ماژول کنترل رادیویی .....

سلام من می خوام با rfidروی کارت هوشمندم بنویسم اما نمی دونم از چه icیا ماژولی باید استفاده کنم که هم بتونه بخونه وهم بتونه بنویسه روی کارتم هم اطلاعات پزشکی باید ثبت بشه که قابل تغییر هم باید باشه لطفا راهنماییم کنید
          می دونم مازول rf01dفقط برای خوندن می خواستم ببینم em4095برای خواندن و نوشتن کار میکنه ؟تا حالا کسی باهاش کار میکنه
          پیشاپیش ممنون از توجهتو :sad:ن

دیدگاه

راستش من که با آراف آیدی کار نکردم هنوز :cry: سایر دوستان حتما اطلاعات خوبی دارن
            ولی این تاپیک اصلا مناسب سوالتون نیس

:bye

دیدگاه

دوستان عزیر یه سوال دارم! ریموت کنترل های آماده توی بازار هستش مثلا ایران میکرو چند نمونه دو کاناله تا 12 کاناله داره قیمتشم مناسبه برای ارسال دیتا نیست ولی مثل کنترل از راه دوره یک رله رو قطع و وصل میکنه من سوالی دارم اینه که این مدارات به دوصورت لرن کد و فیکس کد موجودن تفاوتشون چیه آیا احتما تداخل یکی به یکی دیگه هست داخلشون مدار ارسالی ای اس کا هست و آی سی پی پی تی کسی میدونه ؟
              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X