اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط میکرو با Wi-Fi

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط میکرو با Wi-Fi

بحث منحرف شد !

آره وای فای گرونه ولی بیت ریت بالایی داره! خب شما اینجا میخاین یه کنترل ساده یا شایدم معمولی انجام بدین !
    چون با تبلت هست یعنی برد کمی رو میخواین داشته باشین
    یکی از دوستان گفتن بلوتوث . این خوبه ، شما اگه بتونین یه سریال پورت مجازی بسازین روی بلوتوثتون روی تبلت خیلی خوبه ، سیستم عامل بقیه کارا رو انجام میده !
    اما پیدا کردن اون درایور کار سختیه!
    برنامه نویسی وایفای فکر میکنم در سمت سیستم عامل آسون تره ولی پیاده سازی tcp ip روی همون ماژولی که گفتم با یه میکرو شاید اذیت کنه
    اگه بتونین یه یو سی او اس 2 روی یه مگا 128 پیاده کنین خوبه ، من پیاده نکردم ولی در حال حاظر به شدت پیگیر همین یو سی او اس هستم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-Sam
      بحث منحرف شد !

آره وای فای گرونه ولی بیت ریت بالایی داره! خب شما اینجا میخاین یه کنترل ساده یا شایدم معمولی انجام بدین !
      چون با تبلت هست یعنی برد کمی رو میخواین داشته باشین
      یکی از دوستان گفتن بلوتوث . این خوبه ، شما اگه بتونین یه سریال پورت مجازی بسازین روی بلوتوثتون روی تبلت خیلی خوبه ، سیستم عامل بقیه کارا رو انجام میده !
      اما پیدا کردن اون درایور کار سختیه!
      برنامه نویسی وایفای فکر میکنم در سمت سیستم عامل آسون تره ولی پیاده سازی tcp ip روی همون ماژولی که گفتم با یه میکرو شاید اذیت کنه
      اگه بتونین یه یو سی او اس 2 روی یه مگا 128 پیاده کنین خوبه ، من پیاده نکردم ولی در حال حاظر به شدت پیگیر همین یو سی او اس هستم .
      سلام - آقا یک سوال کوچیک
      این tcp ip که میگی بعنی چی ؟ یک توضیح کوچیک دربارش میدی؟
      ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

دیدگاه

ُسلام.من می خوام از طریق موبایل با میکرو ارتباط برقرار کنم.غیر ا زپیامک با چی میشه کار کرد؟ بلوتوث راحت تره یا وای فای؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X