اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[برنامه نمونه] راه اندازی و استفاده از gps ماژو&#

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [برنامه نمونه] راه اندازی و استفاده از gps ماژول sim908

سلام
    علت اینکه این ماژول SIM908 ریست میشه چیه؟
    آیا از تغذیه است؟

دیدگاه

نبودن آنتن
      کم بودن جریان منبع ( بیشتر مواقع واسه همین میشه )

دیدگاه

دوستان سلام شماهایی که با GPS این ماژول کار کردید کیفیت GPS چطوره؟ مثلا سرعت محاسبه اطلاعات بعد از روشن شدن همون استارت سرد و در حالتی که آنتش بیرون باشه چند تا ماهواره پیدا میکنه؟
        اگر با ماژول های فقط GPS هم کار کردید کیفیت اونا بهتره یا اینی که روی Sim908 هست
        من خودم با LEA-5H کار کردم زیر 1 دقیقه استارت سرد داره تو فضای باز تا 16 تا ماهوراه پیدا کرده که حداقل 4 تا بالای استاندارده :wow:

دیدگاه

اگر توی بازار ماژول هایی که هستند رو بین عالی - خوب - معمولی - بد طبقه بندی کنیم
          این امتیاز خوب رو میگیره
          شما اگر فقط و فقط gps احتیاج داری، بهتره ماژول تکی gps رو خرید کنی ، مثل اینایی که اینجا هستند
          http://eshop.eca.ir/advanced_search_result.php?keywords=gps&x=0&am p;y=0
          ولی اگر gprs و gsm هم احتیاج داری، بهترین گزینه sim908 هستش. کلاً هر کار دیگه ای بکنی صرفه اقتصادی نداره و باید از sim908 استفاده بکنی

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید عزیز.

من به تازگی "برد کاربردی صنعتی SIM 908" رو از این فروشگاه خرید کردم.
            -میخواستم بدونم ماکزیمم ولتاژ ورودی به برد صنعتی چقدر است، میشه اون رو به باطری ماشین وصل کرد؟ چون ولتاژ باطری ماشین وقتی که روشن باشه به 14.5 ولت هم میرسه.
            -ظاهرا این ماژول قادر هست که به کی-پد و LCDسریال وصل بشه اما چگونه میشه از این امکانات بهره برد؟

ممنونم.

دیدگاه

خسته نباشید...
              تا سوالهای قبلی رو جواب ندادید ، چند تا سوال دیگه هم بپرسم.
              -رو برد صنعتی و کنار محل نصب برد sim908 جاهایی قرار داده شده و بعضی پایه ها بیرون کشیده شدن، اگه بخوام میکرو رو بطور مستقیم به این پایه ها (برای استفاده از پورتهای سریال gsm و gps ) وصل کنم مشکلی پیش نمیاد؟
              - اگه بخوام روی برد میکرو دوباره از LED های نشان دهنده وضعیت ماژول استفاده کنم به چه صورتی باید این کار را انجام بدهم؟ مدار پیشنهادی چیست (که هم ledهای روی ماژول کار کنند و هم اونهایی که خودم اضافه میکنم).

-در کل ، ولتاژ پایه های ورودی و خروجی در استاندارد TTL هست یا خیر؟

-راستی اگه بخوام برای خطوط TXD و RXD یه LED بذارم تا ارسال و دریافت اطلاعات رو ببینم، باید چیکار کنم؟(هم برای میکرو-میکرو و هم برای میکرو- sim908 ، البته اگه فرق کنه).
              اگه با رسم شکل جواب بدید ممنون میشم... :bye

-اگه پایه های TXD مربوط به ماژول SIM 908 و میکرو رو بخوام به پایه RXD ماژول HM-TR یا MAX232 وصل کنم تا اطلاعات رو بصورت بیسیم ارسال و دریافت کنم، به چه صورتی باید پایه ها را به هم متصل کنم؟ آیا بطور مستقیم وصل میشوند یا باید از مدار خاصی استفاده کرد ؟ (همچنین برای اتصال پایه های RXD به پایه TXD ماکس232).

پیشاپیش سپاسگزارم...

دیدگاه

درود بر همه دوستان و آقای اکرمی عزیز
                من از این ماژول های فروشگاه خریدم اولا خیلی سریع فیکس شد واقعا خیلی سریع دوما دقیقا مکان رو با اختلاف چند متر نشون میداد که خیلی عالی بود
                ولی دو تا سوال
                چرا سرعت رو اشتباه توی این برنامه داره نشون میداد من 60 کیلومتر سرعت داشتم ولی این 11 کیلومتر نشون میداد
                یه مساله دیگه Start type که Warm و Clold داره یعنی چی ؟؟
                معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

با سلام و احترام
                  دوستان عزیز من هم با این ماژول کار کردم طول و عرض جغرافیایی و ساعت و تاریخ آن درست است ولی به نظرم سرعت را اشتباه می فرستد؟؟ آیا کسی به این مشکل تاکنون برخورد کرده؟ لطفا راهنمایی کنید. سرعت برحسب knot است که وقتی در 1.85 ضرب کنیم در km/h به دست می آید که باز خیلی از مقدار واقعی کمتر است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
                    سلام مهندس اکرمی
                    وقت بخیر
                    من میخوام این ماژول صنعتی sim908 رو روی 10 تا از کامیونامون تو شرکت نصب کنم
                    چطور میشه بدون کامپیوتر محل و مختصات gps ماشین رو فهمید؟
                    تو کامیون که نمیشه کامپیوتر گذاشت
                    شرکتی که براش کار میکنم 150 تا کامیون داره
                    اگه جواب بده باید همه رو تجهیز کنم
                    چیکار کنم؟
                    دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hadi_ghr_e
                      سلام مهندس اکرمی
                      وقت بخیر
                      من میخوام این ماژول صنعتی sim908 رو روی 10 تا از کامیونامون تو شرکت نصب کنم
                      چطور میشه بدون کامپیوتر محل و مختصات gps ماشین رو فهمید؟
                      تو کامیون که نمیشه کامپیوتر گذاشت
                      شرکتی که براش کار میکنم 150 تا کامیون داره
                      اگه جواب بده باید همه رو تجهیز کنم
                      چیکار کنم؟
                      اگر می خواهین که اطلاعات gps را بگیرید و با sms یا gprs بفرستید و دریافت کنید sim908 بسیار عالی است.هم از لحاظ امکانات بالا و قیمت مناسب بسیار به صرفه است.
                      فقط باید یکی از این ماژول ها را (برای سهولت کار در راه اندازی ترجیها برد های راه انداز eca) خریداری کنید و با یک برنامه نویسی برای میکروکنترلر راه بندازین.
                      برنامه را هم می توانید به صورت خلاصه و به عنوان مثال به این صورت بنویسید که با پایه های مربوط به GPS ماژول اطلاعات را بگیرید و پردازش کنید و نتیجه را با GPRS بفرستید و دیگه بقیه اش را خودتان انجام بدید. :read:
                      حالا اگر سوالی هست مطرح کنید تا من یا دوستن جواب بدیم.
                      [glow=red,2,300]بیایید با کمک هم الکترونیک را گسترش دهیم[/glow]
                      [glow=yellow,2,300]AVR & ARM[/glow]
                      [glow=green,2,300]عشق است و برنامه نویسی [/glow]

دیدگاه

سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان
                        من یک برد کاربردی از ECA خریدم بار اول که تغذیه رو وصل کردم چراغ power روشن شد بعد چند لحظه چراغ status تند تند چشمک زد و الان فقط چراغ power روشن میشه!تمام دیتا شیت رو خوندم توضیح نداده چه کنیم؟؟؟شایدم من با دقت نخوندم!!
                        کسی این مشکل رو داشته؟؟از کجاست؟؟

دیدگاه

سلام

من قصد دارم از مازول sim 908 استفاده کنم و بیشتر بخاطره داشتن gps می خام ازش استفاده کنم . من با ماژول gps lea-6h کار کردم که عالی بود . زمانی که ایستاده بودم سرعت رو در حد صدم و هزارم نشون می داد و مختصات رو هم با خطای 5 متر نشون می داد (مختصاتش رو با دستگاه GPS مقایسه کردم ) .
                          سوالی که برام پیش اومده اینه که sim908 مختصات رو با چند متر خطا اندازه می گیره ؟(ظاهرا برای اندازه گیری سرعت که نتونسته درست عمل کنه )

دیدگاه

سلام
                            آیا برای دریافت اطلاعات gps از ماژول 908 از طریق sms نیاز به ماژول دیگه ای هم دارم ؟؟

دیدگاه

آیا می شود از طریق SMS به این ماژول AT کامند فرستاد و مثلا اطلاعات GPS رو از طریق SMS گرفت

دیدگاه

سلام به همه ی دوستان سیم کار :mrgreen:
                                اولا که شما برای کار با سیم 908 نیاز به میکرو برای پردازش اطلاعات دارید حالا می تونید خودتون انتخاب کنید با ARM or AVR or PIC بعد با برنامه نویسی این میکرو ها شما می تونید دستور روشن کردن gps رو از طریق همون پورت سریال gsm سیم 908 بفرستید و بعد پس از دریافت می تونید با دستورات gsm , اس ام اس حاوی اطلاعات جی پی اس رو بفرستید، راحته
                                شما یا چه میکرو و کامپایلری کار می کنید؟؟
                                در ضمن در مورد همین سیم 908 یکی از دوستان مطرح کرده بودند اگر سیم 908 رو به باطری ماشین وصل کرد خطر ساز نمیشه؟؟
                                پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
                                ------------------------------------------------------------ - - -
                                صبرت که تمام شد نرو!
                                "معرفت"
                                تازه از آن لحظه آغاز می شود...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X