اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

RFID

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

RFID

با سلام :
    من برای پروژه ای می خواستم از rfid استفاده کنم چند تا سوال داشتم:
    1-rfid را به صورت برچسب و کارت را از کجا می توانم تهبه کنم و قیمت هر کدام چقدر است؟
    2-در پست هایی که سرچ کردم برد 20 cm را برای این کارت ها ذکر کرده بودند آیا با برد بیشتر هم موجود است (من احتیاج به بردی بین 50-100 cm دارم)
    3-عمر این کارت ها چقدر است؟ :biggrin:
    ر کسی را بهر کاری در جهان آورده اند
    کار ما عشق است و ما را بهر آن آورده اند

پاسخ : RFID

سلام،

Tag های RFID به صورت کارت با قیمت 800 تومان و کمتر موجودند. (فروشگاه جهان کیت و ایران الکترونیک)

این چیزی که شما سرچ کردید RFID در فرکانس 125 کیلوهرتز بوده، برای فواصل بیشتر باید از فرکانس های بالاتر مثل 13 مگاهرتز و 800 مگاهرتز استفاده کنید.
    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام
      منم چند تا سوال داشتم
      این قیمت reader و printeresh چنده و برای راه اندازی اون آیا به صرفه هست که از این سیستم استفاده بشه؟
      حداکثر بردی که که tag پسیو داره چقدره در فرکانس بالا

دیدگاه

با سلام
        انواع مختلف module و کارت . بر چسب و انواع مختلف tag رو به هر شکل و اندازه ای که بخواهید در صورتیکه تعداد مورد درخواستتون به حد اقل برسه میتونم با حداقل قیمت در اختیارتون قرار بدم .
        reader module با فرکانس 125 Khz و 13.56MHz دو مدل برد معمولی و برد زیاد داره که برد زیادش تا 110 میلیمتر جواب میده هم توی فرکانس 125K و هم 13.56Mhz فقط باید توجه داشته باشید که کارتها نیز باید از نوع long range باشند .
        قیمت این reader حدودا" 320USD هست و قیمت هر عدد کارت long range برای حداقل سفارش 1000 عدد 1USD هست .
        readere معمولی با برد حداکثر 10 سانتیمتر رو حدود 20USD میتونید پیدا کنید . قیمت کارتش هم از 500 تومن برای حداقل سفارش 1000 تومن بسته به نوع کارت شروع میشه .
        هر سوالی داشتید بنده در خدمتتون هستم . میتونید به a_nasseri@hotmail.com ایمیل بزنید . در ضمن با قیمتهای فوق اگر موفق نشدید از جایی تهیه کنید من میتونم این سیستمها رو بهتون بدم .
        Interface رو هم میتونید RS232 یا USB انتخاب کنید.

دیدگاه

سلام
          RFID با برد بالاتر یعنی استفاده از فرکانس بالاتر.
          در صورتی که اطلاعات بیشتری خواستید با من تماس بگیرید.
          021-87734
          با فرکانس 900MHz تا حدود 7 متر برد خوانایی خواهید داشت. برای این فرکانس هم برچسب وجود داره و هم کارت

دیدگاه

سلام
            من نیاز به یک ای سی rfid دارم ک با فرکانس13.56mhz کارکنه واز پروتکل مایفر پشتیبانی کن واز همه مهمترتوی بازاریران موجودباشه
            ممنون

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید
              من می خوام روی کارت هوشمندم که البته حافظه داره بااستفاده از rfidاطلاعات پزشکی شخصی رابنویسم والبته این اطلاعات قابل تغییر میباشد می خواستم بدونم از چه مازول یا icبایداستفاده کنم که هم قابلیت خوندن وهم نوشتن را داشته باشه ؟ می دونم که ماژولrf01dفقط می توانه بخونه ولی نمی تونه بنویسه
              آیاماژولem4095 هم قابلیت خوندن وهم نوشتن را داره
              از توجهتون کمال تشکر رادارم

دیدگاه

یه پروژه مشابه رو توی کتاب 11 پروژه با AVR از سری موج ابی دیدم شاید کمکتون کنه
                نوشته اصلی توسط shafeie
                سلام دوستان خسته نباشید
                من می خوام روی کارت هوشمندم که البته حافظه داره بااستفاده از rfidاطلاعات پزشکی شخصی رابنویسم والبته این اطلاعات قابل تغییر میباشد می خواستم بدونم از چه مازول یا icبایداستفاده کنم که هم قابلیت خوندن وهم نوشتن را داشته باشه ؟ می دونم که ماژولrf01dفقط می توانه بخونه ولی نمی تونه بنویسه
                آیاماژولem4095 هم قابلیت خوندن وهم نوشتن را داره
                از توجهتون کمال تشکر رادارم
                یه پروژه مشابه رو توی کتاب 11 پروژه با AVR از سری موج ابی دیدم شاید کمکتون کنه
                گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

QUARK.rar - 1.5 Mb

برنامه ونقشه ی عملی RFID به دو زبانه c و Basic از کتاب 11 پروژه با AVR.
                  ?Why not

دیدگاه

با سلام
                    پروژه کارشناسی من RFID هست و هیچ گونه اطلاعاتی راجع به آن ندارم . خیلی حیاتیه . اگر راهنماییم کنید ممنون میشم :cry2:

دیدگاه

لطف کنید بگید که ماژول خریدید یا نه اگه خریدید اسمه ماژول رو بگید.

واینکه با چه زبانی برنامه نویسی میکنید.
                      ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahab72
                        با سلام
                        پروژه کارشناسی من RFID هست و هیچ گونه اطلاعاتی راجع به آن ندارم . خیلی حیاتیه . اگر راهنماییم کنید ممنون میشم :cry2:
                        در مجله pmm یک ، راه اندازی rfid با avr را توضیح داده .

http://www.iranmicro.ir/forum/showthread.php?t=2667
                        لینک دانلود
                        http://www.iranmicro.ir/dl/content.php?fname=lt/pmm/PersianMicrocontrollerMagazine1.pdf
                        یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

با سلام
                          ماژولی که من خریدم EM18 هست و هم اکنون توانستم راه اندازیش کنم و سریال Tagهایم را از طریق پورت سریال با کامپیوتر بخوانم . حال میخوام با زبان بیسکام سریال را از طریق میکرو mega16 پردازش کنم و پروژه door open را تکمیل کنم .
                          با عرض پوزش از delay هایی که داشتم.
                          باتشکر

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : RFID

نوشته اصلی توسط QUARK
                            لطف کنید بگید که ماژول خریدید یا نه اگه خریدید اسمه ماژول رو بگید.

واینکه با چه زبانی برنامه نویسی میکنید.
                            با سلام
                            ماژولی که من خریدم EM18 هست و هم اکنون توانستم راه اندازیش کنم و سریال Tagهایم را از طریق پورت سریال با کامپیوتر بخوانم . حال میخوام با زبان بیسکام سریال را از طریق میکرو mega16 پردازش کنم و پروژه door open را تکمیل کنم .
                            با عرض پوزش از delay هایی که داشتم.
                            باتشکر

کسی نیست جوابمو بده لطفا :sad:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X