اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عبور امواج رادیویی از آب یا در اب ...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : عبور امواج رادیویی از آب یا در اب ...

سلام و ممنونم از لطفتون
    متوجه منظورتون شدم ، پلاریزه منظورتون بود تا پلاریته

قضیه دوپلر در رابطه با تغییر فرکانس در محیط با دوری ، نزدیکی و سرعت
    http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%AF%D9%88%D9%BE%D9%84%D8%B1

قضایای شرایط مرزی الکترومغناطیس کتاب چنگ (محیطهای با ضریب رسانایی)
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
      سلام و ممنونم از لطفتون
      متوجه منظورتون شدم ، پلاریزه منظورتون بود تا پلاریته

پلاریزه و پلاریته مگه فرق میکنه؟
      قبلا اصلا بهش توجه نکرده بود!

دیدگاه

سلام
        پلاریزه و پلاریته مگه فرق میکنه؟
        قبلا اصلا بهش توجه نکرده بود!
        بله جناب "rozeh"

پلاریزه یا مغناطیسی هست یا الکتریسته ای.
        اجسام با توجه به رسانا ، عایق ، دیامغناطیس ، فرومغناطیس و ... در میدانهای مغناطیسی یا الکتریکی جهت گیری یا تغییر وضعیت ابر الکترونی در اتم خود خواهند داشت به عنوان مثال چیزی که به خوبی شاهد بودین نزدیک کردن یک جسم باردار به جسم بی بار هست که باعث ایجاد بارهای مقید یا ایجاد پلاریزه در سطح جسم دیگر می شود.

اما توسط پلاریته ما جهت حرکت الکترونها را متوجه می شوم که از چه سمتی به سمت دیگر هست که همیشه حرکت الکترونها از pole منفی به سمت پل مثبت هست (پلاریته منفی و مثبت)
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1

فکر نمی کنم بشه اثر دوپلر رو به این قضیه ربط داد چون اثر دوپلر مربوط میشه به سرعت نسبی منبع موج و در ضمن منبع موج حتی با سرعت نسبی زیاد نباید تغییر فرکانس زیادی داشته باشه چون امواج رادیویی با سرعت نور منتشر میشن و سرعت منبع موج در مقابل سرعت نور قابل صرف نظر کردنه. ولی اگه اشتباه می کنم بگین.
          لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
          لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
          با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
          اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
          یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هـادی
            فکر نمی کنم بشه اثر دوپلر رو به این قضیه ربط داد چون اثر دوپلر مربوط میشه به سرعت نسبی منبع موج و در ضمن منبع موج حتی با سرعت نسبی زیاد نباید تغییر فرکانس زیادی داشته باشه چون امواج رادیویی با سرعت نور منتشر میشن و سرعت منبع موج در مقابل سرعت نور قابل صرف نظر کردنه. ولی اگه اشتباه می کنم بگین.
            منم همین برام خیلی عجیبه!
            یا شاید تغییر فرکانس طوریه که قابل اغماض هستش.

دیدگاه

سلام
              جناب "هـادی" شما یکی از بهترین اساتید بنده هستین هر جایی که می بینین مشکلی در توضیحات یا اشتباهی در گفتار من وجود داره با کمال میل خوشحال می شم که هم بیشتر از شما یاد بگیرم هم اشتباهاتم رو تصحیح کنید
              بحث مورد بررسی تغییر فرکانس هست که که چه کم یا زیاد بودن اثبات می شود که فرکانس هم همیشه جزء تغییر ناپذیر یک سیگنال نیز نمی باشد.در داده ها با تغییرات Baud زیاد تغییر کمی از یکی از هارمونیک سیگنال پیام باعث از دست رفتن آن جز از داده در کل سیگنال خواهد شد و اگر به عنوان مثال این تغییرات را به رشته بیتی انتساب بدین تغییر یک بیت از هر 10 بایت در یک داده 1 کیلوبایتی در هر ارسال یعنی تقریبا 102 بسته ارسالی از 1024 بسته خطا خواهد بود یا به عبارت دیگر 10% خطا.که حتی یک بیت تغییر موجب خطای به این زیادی و سلب اطمینان به سیستم و پایین آوردن حجم صحیح اطلاعات ارسالی می شود.
              اما اگر خودتون هم توجه داشته باشین یک موج همیشه با سرعت نور منتشر نمی شود و به ضرایب محیطی کانال ارتباطی وابسته هست به عنوان مثال اگر شما همین موج را به یک سیم اعمال کنید آیا با سرعت نور مجددا در طول سیم حرکت خواهد داشت؟و این سرعت نیز برای آب به مقدار 124 هزار کلیومتر در متر کاهش می یابد و بابت همین امر و دلایل بسیار دیگر نیز عادی هست که ارتباطات دریایی در اکثریت مواقع برای ارتباطات سریع باعث ایجاد پهنای باند کم ، سرعت کم ، محیط پر خطا و تغییرات فاز بسیار را برای سیگنالهای ارسال می شود و این باعث می شود که بر خلاف استفاده از امواج الکترومغناطیس از امواج مکانیکی یا VLF برای ارتباطلات دریایی استفاده می شود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X