اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک پروژه در زمینه ی Wireless

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یک پروژه در زمینه ی Wireless

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
    ترتیبشون فکر کنم به این صورته:
    b/g/a/n/ac
    که ac جدیدترینشونه و در حد گیگابیت سرعتشه و فقط هم فعلا رو مک بوک ایر های سری 2013 استفاده شده.
    ولی آخری همیشه قبلی ها هم ساپورت میکنه، مثلا ac به همه قبلیا میتونه سرویس بده ولی g نه
    ترتیبشون :
    a b g n ac ad
    a و b تقریبا همزمان اومدن ولی چون b قیمت کمتری داشت در بین عموم بیشتر شناخته شد به همین خاطر گاهی اوقات اشتباها جاهایی میخونیم که a بعد از b یا ... اومده .
    تا اونجا که من میدونم نوع a تا 4 کیلومتر رو تو فضای باز ساپورت می کنه ولی حتی نوع n هم چنین فاصله ای رو ساپورت نمیکنه .
    جدیدترینشون هم ad هست که قراره اوایل 2014 وارد بازار بشد .
    متاسفانه هنوز منبع مناسبی که یه مقایسه فنی بین اینا کرده باشه پیدا نکردم .

نوشته اصلی توسط RubeuS
    آهان شما ماژول wifi میخواهید؟ پس چرا میگید:
    در رابطه با wizfi210 تحقیق کردید؟ من خودم هنوز نرفتم سمتش ولی در اولین فرصت قصد راه اندازیش را داریم(بیشتر میخوام باش به اکسس پوینت هایی که به روتر متصلند وصل شم تا امکان اتصال به اینترنت بصورت بیسیم ، بوجود آید. )
    به خاطر اینکه احتمال میدادم سیستم WIFI لپتاپ پاسخگو نباشه سوال رو کلی مطرح کردم .
    فکر کنم این ماژول کره ایه . از اینکه معرفی کردید خیلی ممنونم .
    برای پروژه خودتون به نظر من یا WIMAX یا نوع WIFI a به کارتون میاد چون امکان داره فاصله BTS تا ماژول شما زیاد باشه .

دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

من تصمیم گرفتم از WF121 استفاده کنم .

از هنگکنگ هم میشه واردش کرد .
      اینم لینک دیتاشیتش : WF121

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Always Student
        من تصمیم گرفتم از WF121 استفاده کنم .

از هنگکنگ هم میشه واردش کرد .
        اینم لینک دیتاشیتش : WF121

سلام

دوستان حواسشون به برد این ماژول باشه که گفته در مسیر مستقیم 300 الی 500 متر برد داره و حتما در فضای بسته برد اون بشدت کاهش پیدا میکنه در ضمن این برد مربوط به حالتی هست که دوتا از این ماژولها با هم در ارتباط باشن وگرنه در مورد اتصال اون به وای فای لپتاپ موضوع فرق میکنه
        پانوشت : آخر معلوم نشد بیت ریت مورد نیاز این پروژه چقدره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
          سلام
          دوستان حواسشون به برد این ماژول باشه که گفته در مسیر مستقیم 300 الی 500 متر برد داره و حتما در فضای بسته برد اون بشدت کاهش پیدا میکنه در ضمن این برد مربوط به حالتی هست که دوتا از این ماژولها با هم در ارتباط باشن وگرنه در مورد اتصال اون به وای فای لپتاپ موضوع فرق میکنه
          پانوشت : آخر معلوم نشد بیت ریت مورد نیاز این پروژه چقدره ؟
          سلام مجدد
          بله درست می فرمایید در فضای بسته به شدت کاهش پیدا میکنه ( میدونید چقدر میشه ؟ ) ولی :
          شما این فاصله ها رو از کجا پیدا کردید چون من تو دیتاشیتی که گذاشتم چیزی پیدا نکردم !

برای ارتباط با لپتاپ منهای بردش ( فاصله ) مشکلی پیش نمیاد ( هم به لحاظ مدولاسیون : CCK, DSSS, OFDM with BPSK, QPSK, 16-QAM and 64-QAM و هم به لحاظ سیستم های امنیتی که تو دیتا شیت نوشته و نمیدونم عملکردشون چیه : WPA / WPA2, CCMP (AES), TKIP ) ؟

اونطوری که من محاسبه کردم نباید بیت ریت مورد نیازم بیشتر از 6Mbps بیشتر باشه ولی اگه مایلید بیت ریتش رو هم بررسی کنید که اگه بچه های دیگه خواستن استفاده کنن اطلاع کافی داشته باشند

دیدگاه

تصویر میخواین بفرستین که 6مگابیت بیت ریت میخواین؟
            WPA ، WPA2 ، TKIP اینا هم مربوط به سیستم رمزگذاری برای دسترسی به WIFI هستن، همون رمزی که تو لپتاپ میزنید تا به مودم کانکت بشید.
            ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
              تصویر میخواین بفرستین که 6مگابیت بیت ریت میخواین؟
              WPA ، WPA2 ، TKIP اینا هم مربوط به سیستم رمزگذاری برای دسترسی به WIFI هستن، همون رمزی که تو لپتاپ میزنید تا به مودم کانکت بشید.
              Instant Commands و Instant Monitoring هستش نه ارسال تصویر .
              ممنون از پاسختون
              پس اون سیستم های امنیتی برای ارتباط با لپتاپ مشکلی ایجاد نمیکنن ؟
              اما مدولاسیون چه ؟
              نمیشه که مدولاسیون دوطرف فرق کنه ؟ آیا سیستم وای فای لپتاپ همچون مدولاسیون هایی رو ساپورت می کنه ؟

دیدگاه

کلا نمیدونم چیه!
                ممنون از پاسختون
                خواهش میکنم
                پس اون سیستم های امنیتی برای ارتباط با لپتاپ مشکلی ایجاد نمیکنن ؟
                نه، اینا تو 2جا استفاده میتونن بشن، اگه نیاز نیست میشه کلا بیخیالش شد و شبکه رو باز گذاشت (مثل مودم هایی که رمز ندارن و ملت باهاشون دلی از عزا در میارن)
                تو مد اول (اگه ماژول شما ساپورتش کنه): ماژول نقش یه AP رو داره و تو وای فای های لپتاپتون اسم ماژول اومده و اگه براش اون رمز هارو تعریف کرده باشین اینجا وارد میکنید و به ماژول کانکت میشید و باهاش تبادل دیتا میکنید.
                مد دوم (بازم اگه ماژول شما ساپورتش کنه): ماژول نقش یه STA رو داره (شما هم وقتی با لپتاپ به یه مودم کانکت میشید STA حساب میشید)، اینجا باید ماژول به مودمی کانکت بشه که شما با لپتاپتون بهش کانکتید و برای این کار ماژول هم باید رمز و مشخصات مودم شما رو داشته باشه تا شما بتونید از طریق مودم بهش دسترسی داشته باشید.
                البته اینجا منظورم از مودم مودم هایی هستن که وای فای روتر دارن.
                اما مدولاسیون چه ؟
                نمیشه که مدولاسیون دوطرف فرق کنه ؟ آیا سیستم وای فای لپتاپ همچون مدولاسیون هایی رو ساپورت می کنه ؟
                اگه ندونیم هم چیه بازم کار راه میوفته، من که کارم راه افتاده
                وقتی ماژول شما b/g رو ساپورت کنه، مطمئنا با هر وای فای دیگه ای میتونه کار کنه
                ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
                  وقتی ماژول شما b/g رو ساپورت کنه، مطمئنا با هر وای فای دیگه ای میتونه کار کنه
                  اینکه باید توانایی ارتباط با وای فای های دیگه رو داشته باشه عقلانیه
                  ولی همونطور که میدونید هر Modulation ای یه DeModulation نیازداره که سیستم دوم هم باید اونا رو ساپورت کنه ؟
                  دیگه اینکه اگه ممکنه راجع به اون مدولاسیون هایی که نوشتم یه مقایسه بفرمایید

دیدگاه

سلام مجدد
                    بله درست می فرمایید در فضای بسته به شدت کاهش پیدا میکنه ( میدونید چقدر میشه ؟ ) ولی :
                    شما این فاصله ها رو از کجا پیدا کردید چون من تو دیتاشیتی که گذاشتم چیزی پیدا نکردم !

برای ارتباط با لپتاپ منهای بردش ( فاصله ) مشکلی پیش نمیاد ( هم به لحاظ مدولاسیون : CCK, DSSS, OFDM with BPSK, QPSK, 16-QAM and 64-QAM و هم به لحاظ سیستم های امنیتی که تو دیتا شیت نوشته و نمیدونم عملکردشون چیه : WPA / WPA2, CCMP (AES), TKIP ) ؟

اونطوری که من محاسبه کردم نباید بیت ریت مورد نیازم بیشتر از 6Mbps بیشتر باشه ولی اگه مایلید بیت ریتش رو هم بررسی کنید که اگه بچه های دیگه خواستن استفاده کنن اطلاع کافی داشته باشند
                    همیشه گفته ام و باز هم می گویم
                    اوصیکم به دیتا شیت
                    تو قسمت radio performance تو خط سوم قسمت Line of sight range ( برد دید مستقیم ) نوشته 300 الی 500 متر

بیت ریت 6 مگابیت بر ثانیه خیلی زیاده مگه میخواین باهاش تصویر متحرک بفرستین ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                      همیشه گفته ام و باز هم می گویم
                      اوصیکم به دیتا شیت
                      تو قسمت radio performance تو خط سوم قسمت Line of sight range ( برد دید مستقیم ) نوشته 300 الی 500 متر

بیت ریت 6 مگابیت بر ثانیه خیلی زیاده مگه میخواین باهاش تصویر متحرک بفرستین ؟
                      ندیده بودمش . :-B

اون مدولاسیون ها برای ارتباط با لپتاپ مشکلی ایجاد نمیکنن ؟
                      همونطور که میدونید هر Modulation ای یه DeModulation نیازداره که سیستم دوم هم باید اونا رو ساپورت کنه
                      لازمه که طرف لپتاپ روتر داشته باشه ؟

دیدگاه

ندیده بودمش . :-B

اون مدولاسیون ها برای ارتباط با لپتاپ مشکلی ایجاد نمیکنن ؟
                        همونطور که میدونید هر Modulation ای یه DeModulation نیازداره که سیستم دوم هم باید اونا رو ساپورت کنه
                        لازمه که طرف لپتاپ روتر داشته باشه ؟

دیدگاه

اگه می خواین اطلاعات از بین نره و ... ربطی به مدولاسیون ها و بیت ریت نداره.
                          یه موقعی رو 12.5 کیلو بیت uhf میشه اطمینانی داشت که رو 10Gbit VSAT هم نمیشه.

شما یه سیستم ساده بزار، لینکتو برقرار کن بعد دیتا رو با پروتکلهایی که Ack دارن و برای سیستم های مطمئن ( و بدون وقفه) استفاده میشن استفاده کن.
                          مثل DNP3 یا IEC104

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X