سلام
ببخشید
من تو یه چیزی موندم
من الان ماژول هایی که عکسشون رو در زیر گزاشتم یا ماژول های HMT-HMR یا ماژول HM-TR رو مستقیم به پورت سریال متصل میکنم ، در این صورت کلی اعداد و داده های غلط و اشتباه توسط گیرنده دریافت میشه و در صورتی که چیزی هم ارسال نکنید باز هم کاراکتر های متفرقه توسط گیرنده دریافت میشه و درصورتی کاراکتر درست دریافت میشه که با فرستنده حدود 10 بار اون داده رو ارسال کنید تا شاید یکبار گیرنده بتونه دریافت کنه ، این در صورتیه که ماژول HM-TR ماژول عالی هست !!!
ولی حالا همین ماژول هایی که عکسش رو گزاشتم رو من به اینکدر/دیکدر PT متصل کردم و 4 بیت داده رو توسط اینکدر/دیکدر ارسال کردم ، در اینصورت ماژول ها بدون مشکل کار میکنن و به محظ اینکه داده ارسال میشه ، داده صحیح و کامل در گیرنده دریافت میشه !!!
فکر کنم اینجا بحث همون کدینگ پیش میاد
چون همون اینکدر/دیکدر یه خط داده داره و یه خط آدرس ، که در صورت تطبیق آدرس ، داده دریافت میشه
ولی حالا من این کدینگ و آدرس دهی رو چطوری باید توی میکرو و پروتکل سریال پیاده کنم ؟؟؟
نمیدونم درست منظورم رو بیان کردم یا نه ، ببخشید
این هم فیلتر RC4 هست که پیدا کردم
اگر ممکنه یه توضیحی روی برنامش بدید و ورودی و خروجی رو من چطوری باید بدم و بگیرم ؟
منتظرم پاسختون هستم
ببخشید
من تو یه چیزی موندم
من الان ماژول هایی که عکسشون رو در زیر گزاشتم یا ماژول های HMT-HMR یا ماژول HM-TR رو مستقیم به پورت سریال متصل میکنم ، در این صورت کلی اعداد و داده های غلط و اشتباه توسط گیرنده دریافت میشه و در صورتی که چیزی هم ارسال نکنید باز هم کاراکتر های متفرقه توسط گیرنده دریافت میشه و درصورتی کاراکتر درست دریافت میشه که با فرستنده حدود 10 بار اون داده رو ارسال کنید تا شاید یکبار گیرنده بتونه دریافت کنه ، این در صورتیه که ماژول HM-TR ماژول عالی هست !!!
ولی حالا همین ماژول هایی که عکسش رو گزاشتم رو من به اینکدر/دیکدر PT متصل کردم و 4 بیت داده رو توسط اینکدر/دیکدر ارسال کردم ، در اینصورت ماژول ها بدون مشکل کار میکنن و به محظ اینکه داده ارسال میشه ، داده صحیح و کامل در گیرنده دریافت میشه !!!
فکر کنم اینجا بحث همون کدینگ پیش میاد
چون همون اینکدر/دیکدر یه خط داده داره و یه خط آدرس ، که در صورت تطبیق آدرس ، داده دریافت میشه
ولی حالا من این کدینگ و آدرس دهی رو چطوری باید توی میکرو و پروتکل سریال پیاده کنم ؟؟؟
نمیدونم درست منظورم رو بیان کردم یا نه ، ببخشید
این هم فیلتر RC4 هست که پیدا کردم
اگر ممکنه یه توضیحی روی برنامش بدید و ورودی و خروجی رو من چطوری باید بدم و بگیرم ؟
کد:
// Key Scheduling Algorithm // Input: state - the state used to generate the keystream // key - Key to use to initialize the state // len - length of key in bytes void ksa(unsigned char state[], unsigned char key[], int len) { int i,j=0,t; for (i=0; i < 256; ++i) state[i] = i; for (i=0; i < 256; ++i) { j = (j + state[i] + key[i % len]) % 256; t = state[i]; state[i] = state[j]; state[j] = t; } } // Pseudo-Random Generator Algorithm // Input: state - the state used to generate the keystream // out - Must be of at least "len" length // len - number of bytes to generate void prga(unsigned char state[], unsigned char out[], int len) { int i=0,j=0,x,t; unsigned char key; for (x=0; x < len; ++x) { i = (i + 1) % 256; j = (j + state[i]) % 256; t = state[i]; state[i] = state[j]; state[j] = t; out[x] = state[(state[i] + state[j]) % 256]; } }
دیدگاه