اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

سلام 0121TAKPA
    شنیدم شدن میشه ولی خودم بلد نیستم

دیدگاه

سلام
      از دوستان کسی اطلاع داره ، ماژولهای gps به غیر از طول و عرض و ارتفاع و ... آیا اطلاعاتی مربوط به ماهوراه های فرستنده دیتای خودش رو هم تو خروجی ماژول gps به ما میده؟ حالا هر اطلاعاتی میخواد باشه فرق نمیکنه، اگه کسی راجع به اییییییین مطلب چیزی میدونه ، مشتاق علم دوستان :NO:
      *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0121takpa
        سلام
        از دوستان کسی اطلاع داره ، ماژولهای gps به غیر از طول و عرض و ارتفاع و ... آیا اطلاعاتی مربوط به ماهوراه های فرستنده دیتای خودش رو هم تو خروجی ماژول gps به ما میده؟ حالا هر اطلاعاتی میخواد باشه فرق نمیکنه، اگه کسی راجع به اییییییین مطلب چیزی میدونه ، مشتاق علم دوستان :NO:
        بله
        اطلاعات مربوط به ماهواره ای که سیگنال ها رو ازش دریافت میکنه رو هم به خروجیش میفرسته، به جمله GPGSV از پروتکل NMEA مراجعه کنید.
        این جا هم قبلا یک توضیحاتی دادم:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=50210.msg407383#msg407383
        اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

سلام
          آقا لینکی رو که دادی خوندم
          19 دستور NEMA رو هم تو وب نگاه کردم
          فرمودین : GPGSV اطلاعات مربوط به ماهواره ای که سیگنال ها رو ازش دریافت میکنه رو هم به خروجیش میفرسته؛
          1. میشه بگین چه اطلاعاتی مربوط به خود ماهواره رو میده ? راستش سر در نیاوردم
          2. در ضمن دستوری داریم که مکان(طول و عرض) یک ماهواره رو بده؛ یعنی بدونیم یک ماهواره الان کجای فضاست ؟!!!!!!

GPGSV,3,1,11,03,03,111,00,04,15,270,00,06,01,010,0 0,13,06,292,00*74
          3. چهارمین عدد که SV PRN number هست یعنی چی؟
          اینا رو هم نیمدونم؛ کارشون چیه
          4. پنجمین عدد که Elevation in degrees, 90 maximum
          5. ششمین عدد که Azimuth, degrees from true north, 000 to 359
          6. هشتمین تا یازده 8-11 = Information about second SV, same as field 4-7
          7. دوازدهمین تا پانزده 12-15.= Information about third SV, same as field 4-7
          8. شانزدهمین تا نوزده 16-19= Information about fourth SV, same as field 4-7
          امیدوارم از سوالات زیادم دوستان زده نشن :mrgreen: بیسوادی دیگه؛ کاریش نمیشه کرد ، باید پرسید :nerd:
          *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

:NO:
            مکان ماهواره رو به صورت سه بعدی(x,y,z) با اطلاعاتی که تا الان دارم نمیشه حساب کرد فقط با استفاده از GPGSV$ میشه Elevation یا زاویه ارتفاع و Azimuth رو بدست آورد و یه جهت از ماهوراه داشت
            اساتید ، راهی برای بدست آوردن سرعت یه ماهواره میشناسن؟ :bye

اضافه شده در تاریخ :
            اینم یه سایتی که اطلاعاتی مربوط به مکان ماهوراه رو میده و یکی از دوستانم معرفی کرده
            http://www.fourmilab.ch/cgi-bin/Earth
            ماهوراه مورد نظر رو انتخاب میکنی بعد update رو میزنی البته دقیق نیست ولی واسه اول راه بد هم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0121takpa
              :NO:
              مکان ماهواره رو به صورت سه بعدی(x,y,z) با اطلاعاتی که تا الان دارم نمیشه حساب کرد فقط با استفاده از GPGSV$ میشه Elevation یا زاویه ارتفاع و Azimuth رو بدست آورد و یه جهت از ماهوراه داشت
              اساتید ، راهی برای بدست آوردن سرعت یه ماهواره میشناسن؟ :bye
              سلام. حررف شما دوست عزیز صحیحه . دستگاه GPS باید elevatin و زاویه سیگنال رو از حداقل 4 ماهواره بگیره و بعد به صورت نرم افزاری 4 تا کره به دست اومده از این اطلاعات رو با هم طلاقی بده تا مختصات دقیقش به دست بیاد.

دیدگاه

تو سیستم GPS 24 ماهواره فعال در 6 مدار (و 6 ماهواره رزرو) وجود داره. این ماهواره ها در یک روز دو بار کره زمین رو دور میزنند (پس سرعتشون ثابته) و در ارتفاع 12000 مایلی زمین قرار دارند.
                گیرنده ها در هر لحظه حداقل 6 و حداکثر 12 ماهواره رو بالای سرشون میبینند
                اون elevation . azimuth هم زاویه دید گیرنده رو نسبت به ماهواره (صفحه افق و جهت شمال جغرافیایی) رو میدن

دیدگاه

سلام
                  کسی اینجا با ماژول GPS01 کار کرده؟
                  من برای پروژه ی کارشناسیم یه GPS01 خریدم.
                  چه آنتن اکتیوی باید استفاده کنم؟
                  بدون آنتن اکتیو نمیشه جواب گرفت؟
                  اون پایه هایی که تو دیتاشیت گفته ground نکته ی خاصی نداره؟؟ تو PCB زدن همه رو به هم وصل کنم؟

دیدگاه

سلام دوستان
                    من یه نرم افزار آفلاین برای GPS می خواستم. پیشنهادتون چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen.d
                      سلام
                      درمورد کریستال آره کاملان تجربیه و علتش هم اینکه خوب با این کریستال در نرخ انتقال شما هیچ اشکالی ایجاد نمیشه و دیتا رو کامل دریافت میکنید و هم اینکه با توجه به حجم زیاد دیتا که ماژول دائما میفرسته و شما هم که مطمئنا در برنامه خودتون پردازشهای زیادی دارید چون با رشته ها کار میکنید. این کریستال سرعت مناسبی به شما میده.
                      درمورد خازنها: چون شما از آنتن اکتیو استفاده میکنید و اون هم جریان مورد نیاز مدارهای داخلی خودش رو از ماژول تامین میکنه باید تغذیه ورودی رو تا حد امکان ثابت و بدون نویز نگه دارید تا سیگنال بهتری دریافت کنی. من خودم برای مدارم خازنهایی از 1000میکرو تا 103 و 104 رو استفاده کرم. بزرگتر ها بعنوان صافی و گوچکترها هم بعنوان حذف نویز.
                      اره خوب GPS کلا نباید زیر سقف جواب بده اما ublox کارش درسته. این اتفاق طبیعیه اما وقتیکه خوب کار کرده باشی اگه وقتی که کانکت شد و شرایطش متعادل شد به محدوده کور مثلا تو خونه بری معمولا قطع نمیشه( در همون محدوده ای که قبلا ساعت رو میداد) مثلا من داخل پارکینگ که هستم مثله شما فقط ساعت دارم یا 5--6 دقیقه طول میکشه تا کانکت بشه اما وقتی از بیرون وارد پارکینگ میشم فقط تعدادی ماهواره رو از دست میدم ولی قطع نمیشم مثلا 10 یا 9 تا میشه 4-6 تا

درضمن از جز به جز دیتایی که میگیری غافل نشو. اگه حال و حوصله کار کردن داشته باشی و از همش و بطور دقیق و بجا استفاده کنی میتونی سیستمی حتی کاملتر از GPSهای کارخونه ای بسازی. دقت سیستمت هم که در میانگین 1 متره، برو حالشو ببر :applause:
                      سلام
                      این خازن ها که برای آنتن اکتیو گفته شده کجای مدار باید قرار بگیره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kavosh90
                        سلام دوستان
                        من یه نرم افزار آفلاین برای GPS می خواستم. پیشنهادتون چیه؟
                        گوگل ارث رو پیشنهاد میکنم.
                        اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

برای استفاده از google earth حتما باید به اینترنت وصل باشیم... :(
                          داده ها رو هم باید به صورت دستی وارد کنیم..... :(

دیدگاه

کاملترش گوگل ارث آفلاین هستش که دیگه نیازی به اتصال به اینترنت نداری
                            من از ایستگاه راه آهن تهران از فروشگاه نزدیک خروجی مسافرین خریدم 5 تومن

دیدگاه

گوگل ارث ورژن 7 پرو محدودیت 2 گیگابایتی رو مقدار کچ آفلاینو برداشته و هرچقدر بخواین میتونین به کچتون اختصاص بدین و آفلاین بعدا استفاده کنید.
                              وقتی کچ هاردو زیاد کنید و کچ رم رم رو کمتیرین مقدار بزارید همه نقشه رو هارد کچ میشه و بعدا قابل دسترسیه، اینجوری هرجایی از نقشرو که خواستین میتونین برای خودتون کچ کنید.
                              داده ها هم به صورت دستی نیاز به وارد کردنش نیست، لینک ارتباطی و پروتوکل داده gps رو گ ارث تنظیم کنید خودش میخونه و نمایش میده، یکم سرچ کنید اگر به نتیجه نرسیدید بگید تا بیشتر توضیح داده بشه...
                              مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید محمد جعفری
                                گوگل ارث ورژن 7 پرو محدودیت 2 گیگابایتی رو مقدار کچ آفلاینو برداشته و هرچقدر بخواین میتونین به کچتون اختصاص بدین و آفلاین بعدا استفاده کنید.
                                وقتی کچ هاردو زیاد کنید و کچ رم رم رو کمتیرین مقدار بزارید همه نقشه رو هارد کچ میشه و بعدا قابل دسترسیه، اینجوری هرجایی از نقشرو که خواستین میتونین برای خودتون کچ کنید.
                                داده ها هم به صورت دستی نیاز به وارد کردنش نیست، لینک ارتباطی و پروتوکل داده gps رو گ ارث تنظیم کنید خودش میخونه و نمایش میده، یکم سرچ کنید اگر به نتیجه نرسیدید بگید تا بیشتر توضیح داده بشه...
                                تو قسمت tools ، GPS ، Device ، Magellan ، Serial رو انتخاب کردم.پورت های سریال رو اسکن کرد اما error دا د و داده ای نخواند.
                                درواقع فکر کنم اطلاعات GPS رو فقط از دستگاه های شرکت های خاص می خوانه ، نه هر اطلاعاتی از هر ماژول و دستگاهی... نه؟
                                من هدفم اینه که ماژولمو به یه ماژول فرستنده گیرنده مثلا HM-TR وصل کنم و برای لپ تاپ که اونم به یه HM-TR وصله داده بفرستم و مسیر حرکت روی یه نقشه کشیده بشه......
                                پیشنهادتون چیه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X