اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال دیتا به صورت بی سیم (با برد حداقل 30 متر)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارسال دیتا به صورت بی سیم (با برد حداقل 30 متر)

hm-tr یک فرستنده گیرنده با قابلیت اتصال به کامپیوتر (به پورت سریال) .بردش یک کیلومتر و قیمتش 13هزار تومان
    میتونی از سایت http://www.chip-electronic.ir اونو تهیه کنی.(در قسمت فرستنده گیرنده با برد بیش از 500متر)

دیدگاه

ارسال دیتا به صورت بی سیم (با برد حداقل 30 متر)

سلام
      من میخوام بدونم که ماجول فرستنده MDT-433 و MDR-433 که آقا مجید اطلاعات خوبی هم راجع به اونها ارائه دادند رو میشه مستقیما به میکرو avr وصل کرد؟ در ضمن من چطور میتونم ماجول های فرستنده و گیرنده و دیکودر/انکودر آنها رو اینترنتی خرید کنم؟ چون تو شهر خودم پیداشون نکردم. چیزی که من احتیاج دارم یا میتونه MDT-433، MDR-433 ، HT-12e و HT12d هست یا TWS-434َ، RWS-434، HT-640 و HT-648L
      در ضمن در سایت www.chip-electronic.ir و www.rfphone.ir هم پیداشون نکردم و سایت دیگری رو هم نمیشناسم.
      ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

دیدگاه

من با این HM-TR مشکل اساسی دارم اونم اینه که دیتا رو به صورت درست ارسال نمی کنه مثلاً من با یه ماا¾ژول HM-TR و میکرو کاراکتر 'A' رو ارسال می کنم اما تو مدار گیرنده
        کاراکتر 'L' رو دریافت می کنم . من تا حالا 8 تا از ماا¾ژول ها گرفتم اما فقط یکیشون درست کار کرد اما بعد از دو سه بار تست مثل بقیه شد :angry: حالا به نظر شما مشکل از منه یا ا ز این ماا¾ول های داغونی که به دست ما می رسن؟

دیدگاه

سلام
          این HM-TR هم برای خودش داستان داره ما هم هر کاری کردیم جواب نگرفتیم که نگرفتیم

نشون به اون نشون من اول یه جفت از نوع RS232 گرفتم و با مصیبت چیپ SMD 232 رو برداشتم و تنس و رسیو میکرو خود ماژول رو مستقیم به میکرو خودم متصل کردم ولی انگار نه انگار بعد دوباره چند تا TTL رو سفارش دادم چون شک داشتم سوزوندمشون ولی اونا هم مشکل داشتن به نظر من این هایی که تو بازار هستن همه تقلبی هستن
          بنابراین از نوع HM-T HM-R استفاده کردم.
          که جواب هم گرفتم تو هم بهتره این کار رو بکنی
          راه استفاده از انها هم بشدت سادست برو اینجا خودم راهشو نشون دادم
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=17580.msg101067;topicseen
          خوشبخت ترین انسانها کسانی هستند که از شادی دیگران لذت ببرند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X