اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند تا سوال در مورد وایرلس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برای کسیآ‌ که میآ‌خواد خیلیآ‌ جدی wireless و شروع کنه جوابتون به این سوالا چیه؟

۱- با چیآ‌ شروع کنه که نه سخت باشه که جا بزنه و نه انقدر آسون که تو ذوقش بخوره (از نظر سخت افزار)

۲- میآ‌شه با C++ برنامه هاشو نوشت؟ اگه نه، چیآ‌ رو پیشنهاد میآ‌کنید؟

۳- RF و GSM هردوشون به بحث وایرلس مربوط میشن؟ یه توضیح میآ‌شه در مورد هرکدومشون بدید؟

۴- آسونترین کاری که میآ‌شه با wireless کرد و سخت ترینش از نظرتون چیه؟ منظورم اینه که اگه کسیآ‌ چه کاری با وایرلس بتونه انجام بده یعنیآ‌ اینکه وایرلس و در سطح بالا میآ‌دونه و بالعکس

مرسیآ‌ از جوابتون و راهنماییتون

پاسخ : چند تا سوال در مورد وایرلس

یعنیآ‌ هیچکس هیچ راهنمایی نتونست بکنه؟!!

دیدگاه

آخه سوالتون خیلی بنظرم کلی بود !
      خوب مثلا از نوع سیستم وایرلسی صحبت می کنید ؟

ارتباط میکرو با میکرو ؟
      ارتباط میکرو با کامپیوتر ؟
      ارتباط کامپیوتر با کامپیوتر ؟ همون شبکه وایرلس ؟

2 - بله میشه هر نوع برنامه ای رو با c++ نوشت . هم برای میکرو هم برای کامپیوتر . (البته برای کامپیوتر c# رو پیشنهاد میکنم)

3 - RF مخفف Radio frequency که ماژول های مختلفی برای ارتباطات مثلا سریال و غیره برای این تکنولوژی وجود داره .
      GSM مخفف Global System for Mobile Communications هست ولی اطلاعات زیادی ازش ندارم که بخوام بگم .

4- به نظر من آسون ترینش استفاده از دو ماژول وایرلس RF برای پورت سریال هست که بتونی ارتباط بین میکرو با میکرو باهاش برقرار کنید . و سخت ترینش خوب یه چیز نسبی هست و بستگی به معلومات هر کسی داره مثلا یه پروژه خیلی پیچیده وایرلس برای یه شخصی می تونه خیلی ساده باشه . ولی از نظر من مثلا یه ارتباط وایرلس بین چندین میکرو و کامپیوتر از راه بسیار دور می تونه پروژه سختی باشه .

و البته شبکه های Wlan هم هستند و ماژول های خودشون رو دارن .
      - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

با سلام
        وایرلس طیف بسیار وسیعی از عملکرد ها رو پوشش می ده
        ولی اگه منظورتون از وایرلس شبکه های کامپیوتری ، سیستم های کنترلی وایرلس و ... هستش
        می خوام تجربه ی خودم رو بگم
        اگه شما بتونین سیستم های صنعتی رو مثل plc یا اینورتور های حرفه ای و یا ماشین آلات صنعتی رو از طریق وایرلس اینتر فیس کنین بازار خیلی خوبی داره
        به نظر من فردی توی وایرلس خیلی کار درسته که توی محیط صنعتی با یه دنیا نویز بتونه پکت های اطلاعاتی با حجم سنگین رو برای پردازش انتقال بده.
        ( که خودم درگیرشم و اشکم رو در آورده)
        راستی اگه می خواین وایرلس رو با آنتن های رایج و استاندارد بازار ایران کار کنید با frimware های ubiquiti ,tplinke, mikrotik کار کنی کاتو راه می اندازه.
        موفق باشین :nerd:
        هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
        بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

مرسیآ‌ از اطلاعات خوبیآ‌ که دادید(امیر و مرد نامرئی )

چه پروژهآ‌ای رو به عنوان شروع پیشنهاد میآ‌کنید؟ از نظر سختآ‌افزار همه چیآ‌ رو موجود دارم، فقط به عنوان کسیآ‌ که تجربه داره توی این زمینه بهم بگید برای شروع، بهتره با چه سختآ‌افزاری شروع کنم و چه کاری رو انجام بدم..

دیدگاه

شما منظورتون از وایرلس کدومه؟
            اونی که عام مردم میشناسنش؟ (که در اصل همون وایفای هست که ازش برای دسترسی به شبکه استفاده میکنن)
            یا هر دستگاه بیسیم مثل اینفرارد، بلوتوث، وایفای، ... ؟

;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

منظورم جی اسآ‌ ام (GSM) و کلا وایرلس یه که به موبایل و آنتن ربط پیدا میآ‌کنه..در این مورد راهنماییم کنید

دیدگاه

نظرتون در مورد کار کردن روی کاهش نویز توی سیستمهای وایرلس چیه؟آقای حیدری شما اطلاعاتیآ‌ در این زمینه دارید؟

دیدگاه

منظورم جی اسآ‌ ام (GSM) و کلا وایرلس یه که به موبایل و آنتن ربط پیدا میآ‌کنه..در این مورد راهنماییم کنید
                  خوب ببخشید متاسفانه در این مورد من کمکی نمی تونم بکنم ولی اگر در مورد شبکه های کامپیوتری یا ماژول های گیرنده فرستنده Rs232 مشکلی داشتید من در خدمتم .
                  - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

بچه میشه از طریق بی سیم یک لامپ dc روشن خاموش کرد بدون وصل پایه هاش به منبع منظورم اثر تزویج ؟ اگه میشه توضیح بدید کمکم کنید؟ در چه محدوده قابل اجراست ؟؟؟ :cry2: بطور کلی منظورم (wirelees power)
                    قیمتی زندگی کن و قیمتی زندگی کردن را بیاموز ؛ ولی نه به هر قیمتی....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X