من برای درس مخابرات سیار دنبال پروژه تئوری میگردم ک روش کار کنم، دوستان میشه موضوع پیشنهاد بدین؟ البته غیر از سیستمهای نسل چهارم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مخابرات سیار (موبایل)
Collapse
X
-
پاسخ : مخابرات سیار (موبایل)
نوشته اصلی توسط malahamiمن برای درس مخابرات سیار دنبال پروژه تئوری میگردم ک روش کار کنم، دوستان میشه موضوع پیشنهاد بدین؟ البته غیر از سیستمهای نسل چهارم
پروژه را نمیدونم منظورت مثلا چه کار میخوای بکنی ولی هر چی سوال در مورد مخابرات سیار و نحوه راه اندازی و نرم افزار هاش خواستی و نحوه گانفیگ کردن رادیو ها و شبکه bts , و کلا شبکه GSM , و معماریش من در خدمتم :nerd: :nerd: :nerd:
-
سلام ممنونم، ببین استادمون گفته ی موضوع رو انتخاب کنین و روش تحقیق کنین وبعد بیاین ارائه بدین، من اولش میخواستم درباره ارتباط بین BTS ها کار کنم ک مقاله ای پیدا نکردم دربارش، چند تا از بچه هامونم دارن رو شبکه های نسل چهارم کار میکنن، من الان موندم رو چی کار کنم :cry:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط malahamiسلام ممنونم، ببین استادمون گفته ی موضوع رو انتخاب کنین و روش تحقیق کنین وبعد بیاین ارائه بدین، من اولش میخواستم درباره ارتباط بین BTS ها کار کنم ک مقاله ای پیدا نکردم دربارش، چند تا از بچه هامونم دارن رو شبکه های نسل چهارم کار میکنن، من الان موندم رو چی کار کنم :cry:
حالا بستگی به خودت داره میخوای چی ارائه بدی .
در هر صورت من از صفر صفر تا عالی عالیش بات هستم هر جا مشکلی یا سوالی یا نرم افزاری خواستی ساپورتت میکنم :biggrin:
دیدگاه
دیدگاه