اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتقال تصاویر دوربین مداربسته؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتقال تصاویر دوربین مداربسته؟؟؟

سلام.

آیا برای انتقال تصاویر دوربین روی اینترنت حتما نیاز به ip ولید هست؟؟

پاسخ : انتقال تصاویر دوربین مداربسته؟؟؟

بله حتماً باید IP ولید داشته باشید.
    اگر IP ولید استاتیک بخواهید باید از ISP ی که اینترنت پرسرعت را از آنها گرفته اید درخواست کنید تا به شما IP استاتیک بدهند
    معمولاً ماهیانه 10 هزار تومان هزینه دارد
    البته می شود از سایت هایی که خدمات DDNS بصورت رایگان ارائه می دهند هم استفاده کنید
    که برای کارهای تجاری توصیه نمی شود و همون IP استاتیک بهترین کار می باشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cloner11
      سلام.

آیا برای انتقال تصاویر دوربین روی اینترنت حتما نیاز به ip ولید هست؟؟
      سلام . من دیدم برخی DVR ها امکان انتقال تصویر بر روی DHCP را نیز دارند. البته به مودم هم بستگی داره! مثلا مودم های زایکسل اجازه مشاهده تصویر از IP محلی رو نمی دن (حتی با Static IP) اما مودم های TP-LINK بهتر رفتار می کنند!! :agree:
      با مودم TP-LINK و یک پورت باز عمومی مثل 8080 که اکثر ISP ها اون رو باز می ذارن امتحان کن امیدوارم نتیجه بگیری.

اگر بازهم مشکلی بود من در خدمتم.
      STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

ip استاتیک باشه بهتره.دردسرش هم کمتره.ولی بجز اون روش دیگری هم هست که دوستان اشاره کردن.

دیدگاه

البته لازم به ذکر هستش که انجام این کار برای کاربرانی که سررشته ای از شبکه و اینترنت ندارند توصیه نمی شه چون با خاموش شدن مودم IP تغییر می کنه و باید با IP جدید تصویر گرفت البته اگر کل سیستم به UPS (سیستم برق اضطراری) متصل باشه دردسر کمتر می شه. این کار بیشتر برای منازل و مکان هایی است که ISP ها به اون ها IP استاتیک اختصاص نمی دهند.

دیدگاه

سلام . من دیدم برخی DVR ها امکان انتقال تصویر بر روی DHCP را نیز دارند. البته به مودم هم بستگی داره! مثلا مودم های زایکسل اجازه مشاهده تصویر از IP محلی رو نمی دن (حتی با Static IP) اما مودم های TP-LINK بهتر رفتار می کنند!! :agree:
            با مودم TP-LINK و یک پورت باز عمومی مثل 8080 که اکثر ISP ها اون رو باز می ذارن امتحان کن امیدوارم نتیجه بگیری.
            وقت بخیر
            اتفاقا با زایکسل نتونستم جواب بگیرم !! فکر کردم نتونستم تنظیم کنم !!
            ولی با مودم tplink جواب گرفتم !!

منظور از dhcp چی هست و این که چرا زایکسل نمیتونه این کارو بکنه !؟ ممنون میشم بیشتر راهنمایی و توضیح بدبد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taktrashe
              وقت بخیر
              اتفاقا با زایکسل نتونستم جواب بگیرم !! فکر کردم نتونستم تنظیم کنم !!
              ولی با مودم tplink جواب گرفتم !!

منظور از dhcp چی هست و این که چرا زایکسل نمیتونه این کارو بکنه !؟ ممنون میشم بیشتر راهنمایی و توضیح بدبد .
              DHCP سیستمی است که به طور اتوماتیک به تجهیزاتی که به شبکه متصل می شوند IP اختصاص می دهد. به عنوان مثال زمانی که چند کامپیوتر به یک مودم متصل می شوند، مودم به طور خودکار یک IP به هر سیستم اختصاص می دهد تا بتواند در شبکه کار کند.

مودم زایکسل امنیتش بالا است و همین باعث دردسر میشه!!! و زمانی که شما در مرورگر IP دستگاه DVR رو تایپ می کنی بلافاصله صفحه ورود به تنظیمات مودم رو نشون می ده. برای تست انتقال تصویر با مودم های زایکسل حتما باید از یک IP دیگه تصویر بگیرید. اما مودم های TP-LINK تا اونجایی که من کار کردم و دیدم برای انتقال تصویر واقعا ایده آل هستند. خود من هم جاهایی که شبکه و انتقال تصویر می خوان تمام تجهیزات رو TP-LINK نصب می کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X