اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه مختصات بدون gps

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محاسبه مختصات بدون gps

سلام دوستان ماژولی میشناسید که مختصات بده ولی از gps استفاده نکنه. باید توی فضای بسته بهم جواب بده بنابراین نمی تونم از gps استفاده کنم. اگه بتونه طول و زاویه هم بده کافیه. یا اختلاف فاصله دو نقطه ناشناس رو.

پاسخ : محاسبه مختصات بدون gps

اگر اتاقت داخلش مانعی نباشه میتونی با فاصله سنجی از دیوارها مختصات رو تعیین کنی.
    با پردازش تصویر هم میتونی
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ared
      سلام دوستان ماژولی میشناسید که مختصات بده ولی از gps استفاده نکنه. باید توی فضای بسته بهم جواب بده بنابراین نمی تونم از gps استفاده کنم. اگه بتونه طول و زاویه هم بده کافیه. یا اختلاف فاصله دو نقطه ناشناس رو.
      چه دقتی مد نظرتون هست؟
      اندازه گیری فواصل در حد چند متر یا چند کیلومتر؟

دیدگاه

اینو حل کنی احتمالا یک جایزه نوبلی چیزی میگیری .
        عزیز این مشکل کل کره زمینه .
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

بدون چی پی اس که غیر ممکنه مگر اینکه مختصات یک نقطه را قبلا بدست بیاری و از اون نقطه بعنوان رفرنس استفاده کنی.
          در غیر اینصورت جواب نفر قبلی صحیح هست

دیدگاه

شما تعریف دقیقتری از پروژت بذار شاید بشه یه ایده هایی داد!

دیدگاه

ممنون از همه دوستانی که توجه کردن
              برای نقطه اول مختصات لوکال یا حتی مختصات جی پی اس می تونیم داشته باشیم برای نقاط بعدی میشه به ترتیب از نقاط قبلی استفاده کرد یا پردازش مختصات رو گذاشت برای بعد از خروجی گرفتن همه رو یه جا حساب کرد فقط مهمه که بتونه اندازه گیری و ذخیره کنه.

جناب
              نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
              اگر اتاقت داخلش مانعی نباشه میتونی با فاصله سنجی از دیوارها مختصات رو تعیین کنی.
              با پردازش تصویر هم میتونی
              من اطلاعات سخت افزاریم خیلی کمه نمیدونم چه طور باید فاصله سنجی کنم

نوشته اصلی توسط mojalan
              شما تعریف دقیقتری از پروژت بذار شاید بشه یه ایده هایی داد!
              بردار من رشته زمین شناسیه برای پروژه زیر زمین می خواد دقت در حد نیم متر می خواد. نمیشه عکس واضح تهیه کرد
              میدونم قبلا برای خطوط راه آهن یه همچین طرحی پیاده شده ولی هنوز به تولید نرسیده که بشه راحت تهیه کرد

دیدگاه

هیچ کس نظری نداشت؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X