اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در رابطه با تلفن کننده با سیستم تن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در رابطه با تلفن کننده با سیستم تن

با میکرو دستگاهی طراحی شده که قسمت تلفن کننده اش تو بعضی شهرها کامل جواب میده و مطلقا موردی نداره.اما تو بعضی شهرهای دیگه مطلقا جواب نمیده.به عبارتی بعد از شماره گیری انگار اصلا شماره ای گرفته نشده و ظاهرا تن تولیدی توسط دستگاه از طرف مرکز مخابرات ان شهر شناسایی نمیشه .در حالیکه توی بعضی از شهرها 100% جواب میده.بزرگان نظری دارن?(البته تن تولیدی هم توسط میکرو انجام میشه)

پاسخ : کمک در رابطه با تلفن کننده با سیستم تن

نوشته اصلی توسط leader
    با میکرو دستگاهی طراحی شده که قسمت تلفن کننده اش تو بعضی شهرها کامل جواب میده و مطلقا موردی نداره.اما تو بعضی شهرهای دیگه مطلقا جواب نمیده.به عبارتی بعد از شماره گیری انگار اصلا شماره ای گرفته نشده و ظاهرا تن تولیدی توسط دستگاه از طرف مرکز مخابرات ان شهر شناسایی نمیشه .در حالیکه توی بعضی از شهرها 100% جواب میده.بزرگان نظری دارن?(البته تن تولیدی هم توسط میکرو انجام میشه)
    من نه جزو بزرگان هستم و نه شاید نظرم قابل قبول باشه.
    ولی بنده این مساله رو با تنظیم سیستم روی شماره گیری پالس حل کردم.
    پیچیدگی برنامه و سخت افزار هم تا اندازه ای کم میشه. و همچنین مشکلات اینچنینی ک فرمودید...

دیدگاه

هستین و نظرتون هم درسته.اما سیستم پالس مال عصر حجره و نمیتونه به همه نبازها در حوزه انتقال اطلاعات پاسخ بده.واین مشکل هم حتما یه راحلی داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط leader
        هستین و نظرتون هم درسته.اما سیستم پالس مال عصر حجره و نمیتونه به همه نبازها در حوزه انتقال اطلاعات پاسخ بده.واین مشکل هم حتما یه راحلی داره.
        بله درست میفرمایید،
        برای انتقال دیتا پالس هیچ کاره س...
        من برای تلفن کننده لازم داشتم و فقط برام شماره گیری با کمترین احتمال خطا مهم بود...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X