ADSL من چند وقته قطع میشه و بعد هی وصل میشه. چک کردم خط تلفن ولتاژ نداره!!!! احتمالا یک سیمش قطعه! چطوری بعضی وقتا به یه سیم کار میکنه!؟!؟! :eek:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
DSL با یک سیم؟!
Collapse
X
-
پاسخ : DSL با یک سیم؟!
داداش!
سیم تلفن کشیده شده موقع سیم کشی یا بعد اون
بعد سیم قطع شده و اما چون سیم به دلیل کشیدگی قطع شده و پلاستیک روکشش حالت انقباض به خودش گرفته سیم مسی داخلش رو از جایی که قطع شده به سمت هم میکشونده برای همین اتصالی رو داشتی و مشکلی نداشته
اما گذر زمان حالت ارتجاعی روکشش رو از بین برده و در نتیجه سیم دیگه مثل سابق اتصالیش برقرار نمیشه یعنی یه وقتایی درست عمل میکنه و یه وقتایی قطعه
سیمت رو عوض کن
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
شهید دکتر مصطفی چمراناللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم; C is not for children
-
پاسخ : DSL با یک سیم؟!
دقیقا نمیدنم
ولی چون دیتا ها بافرکانس حدود یک مگاهرتز مدوله میشن برای همین میتونن مثلا طول 5 کیلومتری سیم تلفن تا مخابرات را برن و همچنین چون فرکانس انتقال در محدوده رادیویی هست شاید بتونه این شرایط را توجیه کنه
البته این یه حدس هست و ممکنه با واقعیت تفاوت داشته باشه
--------------------------- --------------------------
دیدگاه
دیدگاه