سلام.من میخام مدار یک"کارت شبکه ی وای فای دار داخلی کامپیوتر"رو کلا یاد بگیرم .این که قطعاتش چیکار میکنن و..نقشه ی مدار داخلیش رو از کجا گیر بیارم ؟لطفا راهنمایی کنید.هر توضیحی که دارید مرسی :question: :eek: :nerd:
سلام.من میخام مدار یک"کارت شبکه ی وای فای دار داخلی کامپیوتر"رو کلا یاد بگیرم .این که قطعاتش چیکار میکنن و..نقشه ی مدار داخلیش رو از کجا گیر بیارم ؟لطفا راهنمایی کنید.هر توضیحی که دارید مرسی :question: :eek: :nerd:
به نظر من اول از همه برو لایه های شبکه رو یاد بگیر ip mac ..... بعد آی سی های مربوطه که با برنامشون این لایه هارو فراهم میکنند در ضمن ارتباط بین این آی سی ها باز خودش پرتکل داره که اونم باید بدونی اولم برو کارت شبکه معمولی چون وای فای باز یک قز فری داره سر اینکه اطلاعاتو باید وایرلس بفرسته و یک سری مدلاسیون ها و کد گذاری ها داره که اول کار کارتو پیچیده میکنه خیلی (خودش دنیاییه)
یه قسمت کارتم معماری کامپیوتره که اونم باید یاد داشته باشی قسمتی با ارتباط آی سی هم مربوطه
در اوایل کار یک پروتکل که حتما باید یاد داشته باشی TX/RX هست.
یه نصیحت کلی از کل به جز برو قران هم اینو گفته.
اول لایه های شبکه بعد بلوک دیاگرام
اَشهَدُ اَنَّ اَمیرالمُومِنینَ عَلیّاً وَلیُّ الله
لبیک یا علی (ع)
لبیک یا حسین (ع)
لبیک یا آقام ابولفضل عباس (ع) علمدار کربلا
لبیک یا امام صاحب الزمان (ع)
خیلی ممنون.یه سوال دیگه که برام پیش اومد اینه که هر کدوم از پین های اسلات این کارت ها چیکار میکنن؟کدوم تغذیه اند کدوم کلاک و...
باید بری datasheet یک mainbored یا یک کارت شبکه رو سرج کنی نوشته خیلی راحت بدست میاد
اَشهَدُ اَنَّ اَمیرالمُومِنینَ عَلیّاً وَلیُّ الله
لبیک یا علی (ع)
لبیک یا حسین (ع)
لبیک یا آقام ابولفضل عباس (ع) علمدار کربلا
لبیک یا امام صاحب الزمان (ع)
دیدگاه