اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرستنده و گیرنده FSK یا ASK

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرستنده و گیرنده FSK یا ASK

سلام.
    پروژه پایانی من ربات فوتبالیست است که میبایست بصورت بی سیم از کامپیوتر و از طریق پورت سریال فرمانهای کنترلی را دریافت کند. برای این منظور ماژول های FSK و ASK تهیه کردم ولی در راه انداری آنها مشکل دارم .مدل های HM-R و HM-T با فرکانس 433Mhz و FS1000a با فرکانس 433MHz خریدم.
    وقتی RXD میکرو ربات را با سیم به TXD آیسی MAX232 وصل میکنم کار میکنه ولی وقتی بجاش از فرستنده و گیرنده استفاذه میکنم کار نمیکنه.
    لطفا اگه میتونید به من کمک کنید. خیلی فوریه!
    :cry:

پاسخ : فرستنده و گیرنده FSK یا ASK

دوست عزیز والا منم دارم با hm-r و hm-t 433 کار می کنم.مشکل گیرندش واسه من اینه که بدون ارسال دیتا خودش اطلاعات می گیره.
    با اسکوپ دیدم خروجی واسه خودش دیتا داره.اگر کسی مشکل رو میدونه راهنمایی کنه. اگر هم خودم حلش کردم خبر میدم.

دیدگاه

سلام ...................

یه سر ه لینک زیر بزنید . امیدوارم به کارتون بیاد .

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=19671.0

موفق باشید .
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام دوستان.
        من که مشکلم با hm-t&hm-r رفع شد و الان به خوبی دیتا فرستاده و دریافت میشه.چندتا نکته هست که حتما باید لحاظ بشه.
        برای فرستنده قبل از ارسال دیتا حتما حداقل دوتا عدد مشخص بعنوان کد بفرستید.برای اطمینان بیشتر از رسیدن دیتا،در برنامه فرستنده دیتای ارسالی و کدهای قبل از اون رو 2 تا 3 بار در یک حلقه ارسال کنید تا در صورت موفق نبودن ارسال اول، بعلت سیگنالهای محیطی،مطمعن باشید که دومی یا سومی
        می رسه.
        در گیرنده ابتدا کدتون رو دیکد کنید.یعنی اینکه چک کنید ببینید مثلا دو عدد مورد نظر بعنوان کد صحیح هستند یا خیر.اگر صحیح بودن پس دیتای بعدی اونها صد در صد دیتا اصلی ارسالی شماست.سعی کنید این برنامه گرفتن دیتارو هم توی حلقه بگذارید که از رسیدن دیتای صحیح مطمعن بشید.
        امیدوارم راهنماییم مفید بوده باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X