اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در راه اندازی ریموت کنترل با ماژول ASK و دیکودر PT2272

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در راه اندازی ریموت کنترل با ماژول ASK و دیکودر PT2272

نوشته اصلی توسط r8za نمایش پست ها
    دوستان تو یه انجمن به این بزرگی
    کسی یه کمک* به ما نمیکنه؟
    درود دوست عریز
    ریموت فرستنده رو تعویض کن ببین نتیجه چی میشه
    برد کم معمولا از فرستنده یا ماژول گیرنده هست
    موفق و پیروز باشد
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام به دوستان
      بزارید یک نکته را بهتون بگم که این آیسی ها زیاد با ولتاژ بالای 5ولت جور نیستند پس تا می تونید از ولتاژ5ولت استفاده کنید و کاری هم به دیتا شیت نداشته باشید که نوشته تا 15ولت را پشتیبانی می کند.
      باتشکر

دیدگاه

سلام دوستان
        من هم با آی سی PT2272 و ماژول گیرنده PC-JC02 یک گیرنده کامل ساختم و با استفاده از یک ریموت آماده تست کردم که علیرغم اینکه آنتن به ماژول گیرنده وصل نکردم، گیرندگی بسیار خوبی داره (نسبت به دستگاه کنترل درب جکی) و فکر می کنم یکی از نکات مهم ساخت این مدارات، دقت مقاومت اوسیلاتور هست. مثلاً وقتی می خواستم مقاومت 820 کیلو پیدا کنم، بین مقاومتهایی که داشتم گشتم سه چهار تا پیدا کردم برای اطمینان با اهممتر تست کردم فقط یکیش تقریباً 820 بود مابقی 825 یا 823 که من 820 دقیق را استفاده کردم و جواب خوبی گرفتم.
        جدیدترین ویرایش توسط mjava; ۱۲:۵۷ ۱۳۹۹/۱۰/۲۷.

دیدگاه

سلام میخاستم بدونم بااین مدارمیشه اسپیدکنترل و موتوربراشلس وصل کرد وبرای ماشین استفاده کرد و آیا با مدارخودماشین ۲۷مگاهرتز میشه اسپیدوموتوربراشلس متصل کرد ممنون میشم

دیدگاه

دوستان لطفاً بفرمایین چطوری میشه این مدار را طوری تغییر داد که با زدن یک کلید بشه مثلا یک ال ای دی را روشن کرد و با زدن کلید دوم خاموشش کرد؟
            به نحوی که مثلا وقتی کلید یک را بزنی و ال ای دی روشن شد دیگه هرچند بار هم کلید یک را بزنی اتفاقی نیوفته و وقتی کلید دو را بزنی ال ای دی خاموش بشه و هر چند بار هم که کلید دو را بزنی دیگه هیچ اتفاقی نیوفته.
            به صورت خلاصه وظیفه کلید یک صرفا روشن کردن ال ای دی هست و وظیفه کلید دو صرفا خاموش کردن ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdimirzaie نمایش پست ها
              دوستان لطفاً بفرمایین چطوری میشه این مدار را طوری تغییر داد که با زدن یک کلید بشه مثلا یک ال ای دی را روشن کرد و با زدن کلید دوم خاموشش کرد؟
              به نحوی که مثلا وقتی کلید یک را بزنی و ال ای دی روشن شد دیگه هرچند بار هم کلید یک را بزنی اتفاقی نیوفته و وقتی کلید دو را بزنی ال ای دی خاموش بشه و هر چند بار هم که کلید دو را بزنی دیگه هیچ اتفاقی نیوفته.
              به صورت خلاصه وظیفه کلید یک صرفا روشن کردن ال ای دی هست و وظیفه کلید دو صرفا خاموش کردن ال ای دی
              با درود
              خب چه اشکالی داره بزنی روشن شه باز بزنی خاموش شه ؟ عصبی هستی هی دکمه ریموت فشار میدی ؟
              باشه بابا قهر نکن
              خروجی روشن رو بده به S خروجی خاموش وصل کن به R
              تیمام
              متوجه نشدی ؟ واقعا ؟
              نه اصلا میخوام ببینم متوجه شدی در مورد چی حرف میزنم یا نه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X