اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انواع آنتن GPS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انواع آنتن GPS

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
    با سلام و درود
    توان آنتن گیرنده در دریافت signal مهم است.
    مثلاً آنتن های گیرنده GPS تونایی دریافت signal با توان 18 صدم femtowatt را دارند(femto به معنی 10 به توان منفی 15 است).
    دقت داشته باشید که فاصله ی فرستنده های GPS از زمین 20 هزار کیلومتر است.
    بنده برای ربات پرنده از GPS استفاده می کنم و زیر سقف هم قابلیت مکان یابی اغلب وجود دارد.
    سلام جناب فکر

واسم جالبه شما میگین واسه پهبادتون gpsگذاشتین وزیر سقف هم کار می کنه

ولی من با گوشی موبایل تست کردم هیچ وقت نتونستم زیر سقف به ماهواره ها وصل بشم ولی توی ماشین(واسه مسافرت وپیدا کردن راه ها وجاده ها) یا بیرون از زیر سقف به راحتی متصل می شد

جی پی اسی که شما استفاده می کنین با جی پی اس گوشی های موبایل فرق داره؟
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      سلام جناب فکر

واسم جالبه شما میگین واسه پهبادتون gpsگذاشتین وزیر سقف هم کار می کنه

ولی من با گوشی موبایل تست کردم هیچ وقت نتونستم زیر سقف به ماهواره ها وصل بشم ولی توی ماشین(واسه مسافرت وپیدا کردن راه ها وجاده ها) یا بیرون از زیر سقف به راحتی متصل می شد

جی پی اسی که شما استفاده می کنین با جی پی اس گوشی های موبایل فرق داره؟
      با سلام و درود
      GPS مورد استفاده بنده دارای تراشه ی UBlox Neo6M و یک آنتن فعال[1] است.
      وقتی این GPS زیر سقف هم قرار دارد دقت خوبی دارد و عملاً مکان را به درستی نشان می دهد.

[1]- Active
      جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۰۰:۳۰ ۱۳۹۵/۰۴/۳۰.

دیدگاه

راستی دوستان حال که بحث ublox هم پیش اومد یه توضیحی روی این ماژول بدم:
        این ماژول سه حالت cold start, warm stat , hot start داره cold زمانی اتفاق میفته که باطری بک اپ وجود نداشته باشه و مدار روشن بشه معمولا حالت توی این حالت تقریبا توی محیط باز 30 ثانیه طول میکشه تا کانکت بشه.حالا اگر باطری بک اپ وجود داشته باشه و مدار روشن بشه بار اول clod خواهد بود و از سری های بعد warm یا hot خواهد بود که سرعت اتصال رو به حدود 5 ثانیه میرسونه .لازم به ذکر است که اگر بخواید به ماهواره ها زیر سقف در حالت cold کانکت بشین بیش از چند دقیقه طول میکشه.اما توی حالت warm , یا hot حدود 15 ثانیه

حالا انواح مختلفی ماژول ublox توی بازار هست چینی و اورجینال
        اگر با اسپری ناهید زدید روش و لیبلش پاک شد. این ماژول از نوع چینی هست و کلا cold و warm , hot سرش نمیشه.حواستون موقع خرید ماژول ها باشه من یه مشکل هم با همین نوع چینی داشتم که توی نوع اورجینال وجود نداشت و خیلی عالی کار میکرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hunybal نمایش پست ها
          راستی دوستان حال که بحث ublox هم پیش اومد یه توضیحی روی این ماژول بدم:
          این ماژول سه حالت cold start, warm stat , hot start داره cold زمانی اتفاق میفته که باطری بک اپ وجود نداشته باشه و مدار روشن بشه معمولا حالت توی این حالت تقریبا توی محیط باز 30 ثانیه طول میکشه تا کانکت بشه.حالا اگر باطری بک اپ وجود داشته باشه و مدار روشن بشه بار اول clod خواهد بود و از سری های بعد warm یا hot خواهد بود که سرعت اتصال رو به حدود 5 ثانیه میرسونه .لازم به ذکر است که اگر بخواید به ماهواره ها زیر سقف در حالت cold کانکت بشین بیش از چند دقیقه طول میکشه.اما توی حالت warm , یا hot حدود 15 ثانیه

حالا انواح مختلفی ماژول ublox توی بازار هست چینی و اورجینال
          اگر با اسپری ناهید زدید روش و لیبلش پاک شد. این ماژول از نوع چینی هست و کلا cold و warm , hot سرش نمیشه.حواستون موقع خرید ماژول ها باشه من یه مشکل هم با همین نوع چینی داشتم که توی نوع اورجینال وجود نداشت و خیلی عالی کار میکرد

با سلام و درود و تشکر از شما
          اطلاعی دارید که UBlox MAX-M8 و UBlox NEO-M8 و UBlox LEA-M8S و UBlox EVA-M8M چه تفاوت ها و شباهت هایی دارند؟

دیدگاه

این پی دی اف رو نگاه کنیدقسمت سری 8 رو بیارید یه جدول کشیده اونجا مقایسشون هست

توضیحات کلی:
            تنها gnss هایی که توی اسمون تکمیل هستن و در محدوده جغرافیایی ایران داده میدن gps امریکا و glonass روسیه هست . Galileo و ... ماله چین و ارووپا هستن که توی محدوده جغرافیایی ایران کار نمیکنن

lea ها پکیجشون به شکل ایسی هست و راه اندازیشون دردسر بشتری داره به نظرم ولی اونا ماژول هستند
            تعداد کانال هرچه بیشتر باشه بهتره .جی پی اس شما قوی تر خواهد بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++ نمایش پست ها
              درد ما اینه
              طرف هنوز نمیدونه gps فقط گیرندست اونوقت همچین حق بجانب پست میذاره
              اولا : دعوایی نبوده که بخواهم حق به جانب حرف بزنم!
              دوما: بنده فقط اخطار دادم! و گفتم بهتره با یه ماکرویوی صحبت کنی! وآخرش هم گفتم مطمئن نیستم
              سوما : حتی اگر فقط گیرنده باشه اگر مچینکش به هم بخوره ( از اونجا که توان دریافتی از سمت ماهواره بدلیل فاصله زیاد تضعیف شده) بازگشت یه مقدار از همین سگنال ضعیف کار رو خیلی سخت میکنه! همون طور که دوستمون گفت اگر بدون محاسبه انجام بشه شاید اصلا نتونی جواب بگیری!

سلام.اقا مشکل حل شد. به یه نفر که رشته مخابرات میدان بود مشورت کردم و مدارو کامل تست کردم
              ط.ل سیم کاملا موثر هست و با تغیرات جزئی ، جواب و کیفیت به کلی تغییر میکنه حتی نیم سانت
              طوی بهترین حالت با فراکانس 1575.420 مگاهرتز جی پی اس برای اینکه مقاومت سیم قسمت موهومی نداشته باشه بهترین حالت طول سیم با ضریب 3 هست
              انتن هایی که طولشون 10 سانت یا 20 سانت طوی بهترین حالت نمیتونن بهتون جواب بدن.اینو به عمل کامل تست کردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X