اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس بیسیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرکانس بیسیم

سلام به همگی
    امروز وقتی دوتا بیسیم رو آزمایش می‌کردم، متوجه چیز عجیبی شدم. یکی از بیسیم‌ها روی فرکانس ۴۳۳.۴۶۲۵mgh و اون یکی روی ۴۳۳.۰۷۵mgh بود. وقتی دکمه ptt اونی که روی ۴۳۳.۴۶۲۵ بود رو فشار می‌دادم، اون یکی بیسیم می‌تونست صدا را با موج ضعیف به همراه صدایی شبیه به سوت دریافت کنه! یعنی صدای شخص تقریبا قابل درک بود. TDR هر دو بیسیم خاموشه. البته این موضوع برای هردو بیسیم صدق می‌کرد یعنی اگه فرکانس این رو با اون و اون رو با این جابه‌جا می‌کردم هم این اتفاق میوفتاد.
    کسی نظری داره؟​

نوشته اصلی توسط AbolfazlX نمایش پست ها
    سلام به همگی
    امروز وقتی دوتا بیسیم رو آزمایش می‌کردم، متوجه چیز عجیبی شدم. یکی از بیسیم‌ها روی فرکانس ۴۳۳.۴۶۲۵mgh و اون یکی روی ۴۳۳.۰۷۵mgh بود. وقتی دکمه ptt اونی که روی ۴۳۳.۴۶۲۵ بود رو فشار می‌دادم، اون یکی بیسیم می‌تونست صدا را با موج ضعیف به همراه صدایی شبیه به سوت دریافت کنه! یعنی صدای شخص تقریبا قابل درک بود. TDR هر دو بیسیم خاموشه. البته این موضوع برای هردو بیسیم صدق می‌کرد یعنی اگه فرکانس این رو با اون و اون رو با این جابه‌جا می‌کردم هم این اتفاق میوفتاد.
    کسی نظری داره؟​
    با سلام دوست عزیز،
    به نظر میاد بی سیم های مد نظر مدار تفکیک امواج دقیقی ندارن.
    و همچنین به نظر کدبندی دیجیتال هم ندارن .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AbolfazlX نمایش پست ها
      سلام به همگی
      کسی نظری داره؟​
      با سلام و احترام
      آیا اگر بیسیمها را از هم دور کنید، باز این مشکل وجود دارد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X