اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آنتن ماژول واکی تاکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آنتن ماژول واکی تاکی

سلام خدمت مهندسین عزیز
    من چندتا ماژول واکی تاکی
    tr1 fm walkie talkie
    تهیه کردم
    این ماژول هفت کانال مختلف داره که میشه ست کرد رو هر کدوم

: CH1-467.6625MHz
    CH2-462.6625MHz
    CH3-446.05625MHz
    CH4-409.8000MHz
    CH5-168.2625MHz
    CH6-40.650MHz
    CH7-27.125MHz

آنتنی که همراه ماژول هست و باید خودمون لحیم کنیم روش از نوع فنریه
    چه کاری میتونم بکنم که از بیشترین برد این ماژول استفاده کنم ؟ بردش رو نوشتن بین یک تا پنج کیلومتر
    با چند برابر کردن طول آنتن برد بیشتر میشه ؟ مثلا انتن فنری همراهشو بردارم صافش کنم ببینم چند سانته هر چقدر بود دو برابرشو درست کنم لحیم کنم بهش اوکیه ؟ جنسش تاثیر داره ؟ قطر حلقه های فنر تاثیری داره؟ قطر سیمی که ازش برای ساخت آنتن میخام استفاده کنم تاثیری داره؟
    پیشاپیش ممنونم از جواباتون

درود
    طول آنتن معمولا ضریبی از طول موج است و برای کم حجم شدن آن گاهی اوقات آنرا بصورت فنری میپیچند (گاهی هم بصورت تلسکوپی) آنتنهای این ماژول ها معمولا برای کار آنها بصورت بهینه طراحی و ساخته شده اضافه و کم کردن طول آن ربطی به برد موثر آن ندارد مقدار برد هم که نوشته بین 1 تا 5 کیلومتربستگی دارد به محیط انتشار امواج که معمولا بیشترین برد مربوط به دید مستقیم وبدون مانع دوآنتن فرستنده و گیرنده هست هر چه محیط دارای پیچ و خم بیشتر و ساختمانهای بلند و اسکلت آهنی که سبب جذب امواج میشود بیشتر در مسیر باشد برد کمتر میشود همچنین هوای شرجی باعث کاهش برد میشود انتشار امواج در محیط های مختلف خود عنوان 3 واحد درس در رشته مخابرات است بعلاوه مقدار زیادی تجربه در این امر برای بالا بردن برد باید در مدار تقویت کننده نهایی دستکاری صورت گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      طول آنتن معمولا ضریبی از طول موج است و برای کم حجم شدن آن گاهی اوقات آنرا بصورت فنری میپیچند (گاهی هم بصورت تلسکوپی) آنتنهای این ماژول ها معمولا برای کار آنها بصورت بهینه طراحی و ساخته شده اضافه و کم کردن طول آن ربطی به برد موثر آن ندارد مقدار برد هم که نوشته بین 1 تا 5 کیلومتربستگی دارد به محیط انتشار امواج که معمولا بیشترین برد مربوط به دید مستقیم وبدون مانع دوآنتن فرستنده و گیرنده هست هر چه محیط دارای پیچ و خم بیشتر و ساختمانهای بلند و اسکلت آهنی که سبب جذب امواج میشود بیشتر در مسیر باشد برد کمتر میشود همچنین هوای شرجی باعث کاهش برد میشود انتشار امواج در محیط های مختلف خود عنوان 3 واحد درس در رشته مخابرات است بعلاوه مقدار زیادی تجربه در این امر برای بالا بردن برد باید در مدار تقویت کننده نهایی دستکاری صورت گیرد.
      مچکرم بزرگوار از پاسختون . سوالی که برام پیش اومد اینه که
      طول آنتن اگر ضریبی از طول موج هست . این فرستنده گیرنده که هفت کانال مختلف داره . پس طول انتن رو بر اساس کدوم طول موج در نظر گرفتن ؟
      احتمال داره در یک طول موج بیشترین برد و در طول موج دیگر کمترین برد رو داشته باشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Behzad.RS نمایش پست ها
        سلام خدمت مهندسین عزیز
        من چندتا ماژول واکی تاکی
        tr1 fm walkie talkie
        تهیه کردم
        این ماژول هفت کانال مختلف داره که میشه ست کرد رو هر کدوم

: CH1-467.6625MHz
        CH2-462.6625MHz
        CH3-446.05625MHz
        CH4-409.8000MHz
        CH5-168.2625MHz
        CH6-40.650MHz
        CH7-27.125MHz

آنتنی که همراه ماژول هست و باید خودمون لحیم کنیم روش از نوع فنریه
        چه کاری میتونم بکنم که از بیشترین برد این ماژول استفاده کنم ؟ بردش رو نوشتن بین یک تا پنج کیلومتر
        با چند برابر کردن طول آنتن برد بیشتر میشه ؟ مثلا انتن فنری همراهشو بردارم صافش کنم ببینم چند سانته هر چقدر بود دو برابرشو درست کنم لحیم کنم بهش اوکیه ؟ جنسش تاثیر داره ؟ قطر حلقه های فنر تاثیری داره؟ قطر سیمی که ازش برای ساخت آنتن میخام استفاده کنم تاثیری داره؟
        پیشاپیش ممنونم از جواباتون
        با سلام و احترام

اگر ماژولی که تهیه کرده اید مشابه ماژول موجود در لینک زیر است، برد آن 300 متر در فضای باز ذکر شده و در محیط بسته نباید انتظار برد زیادی از آن داشته باشید.

فرستنده و گیرنده واکی تاکی TR1 FM Walkie Talkie، ساخت یک واکی تاکی حرفه ای مثل آب خوردن، 7 کانال با برد 300 متر فقط و فقط با این ماژول، یک باتری و اسپیکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Behzad.RS نمایش پست ها

مچکرم بزرگوار از پاسختون . سوالی که برام پیش اومد اینه که
          طول آنتن اگر ضریبی از طول موج هست . این فرستنده گیرنده که هفت کانال مختلف داره . پس طول انتن رو بر اساس کدوم طول موج در نظر گرفتن ؟
          احتمال داره در یک طول موج بیشترین برد و در طول موج دیگر کمترین برد رو داشته باشه .
          درود
          معمولا فرکانس میانی را بعنوان مبنای تعیین طول موج برای محاسبه آنتن در نظر میگیرند برای ماژول شما حدود 450MHz است. اون سه فرکانس پایینی را هم بعید میدانم جزء فرکانسهای کاری ماژول باشد چون اختلاف زیادی با سه فرکانس اولی دارد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X