اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونگی عملکرد فرستنده و گیرنده دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونگی عملکرد فرستنده و گیرنده دیجیتال

سلام به همه
    من یه سوالی خیلی وقت هست ذهنم رو مشفول کرده. این رادیوهای دیجیتالی چطوری دقیقا فرکانس فرستنده و گیرنده خودشون رو تنظیم میکنن؟
    تو مدارات آنالوگ خب مشخصه یه فیلتر فرکانسی یا مدار تنظیم هست که این کار رو برای ما داره انجام میده (منظورم فرکانس موج حامل هستش) اما مدارات دیجیتالی یه همچین امکانی رو این شکلی ندارن یعنی نمیشه با مدارات دیجیتالی یه فیلتر آنالوگ ساخت
    حاالا سوال من اینه که یه رادیوی دیجیتالی (مثل همین رادیوهای ماشین) که فرکانس رو دیجیتالی داریم بهش میدیم، چطور میتونه فرکانس موج دریافتی رو مشخص کنه؟ از DFT استفاده میکنه؟

نوشته اصلی توسط hamidreza.nayeri نمایش پست ها
    سلام به همه
    من یه سوالی خیلی وقت هست ذهنم رو مشفول کرده. این رادیوهای دیجیتالی چطوری دقیقا فرکانس فرستنده و گیرنده خودشون رو تنظیم میکنن؟
    تو مدارات آنالوگ خب مشخصه یه فیلتر فرکانسی یا مدار تنظیم هست که این کار رو برای ما داره انجام میده (منظورم فرکانس موج حامل هستش) اما مدارات دیجیتالی یه همچین امکانی رو این شکلی ندارن یعنی نمیشه با مدارات دیجیتالی یه فیلتر آنالوگ ساخت
    حاالا سوال من اینه که یه رادیوی دیجیتالی (مثل همین رادیوهای ماشین) که فرکانس رو دیجیتالی داریم بهش میدیم، چطور میتونه فرکانس موج دریافتی رو مشخص کنه؟ از DFT استفاده میکنه؟
    با سلام،
    برای اطلاع بیشتر از این موضوع ، میتونید به بلوک دیاگرام داخل دیتاشیت آیسی های رادیو FM مراجعه کنید ، برای مثال RDA5807.
    اما به طور کلی ، آیسی های رادیوی به اصطلاح دیجیتال ، شامل بخش هایی مثل ADC , DAC , LNA , VCO , PGA و Mixer هستن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X