شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
دوستان سلام .
این پروژه ارتباط سریال 2 میکرو از طریق wireless هست نوشته دوست عزیزم آقای یعقوب جان محمدی هست . در این پروژه از آی سی های PT2262آ به عنوان فرستنده و از آی سی PT2272-XY به عنوان گیرنده استفاده شده است .
سلام. من می خواستم از آقای جان محمدی سیوالاتی در مورد همین پروژه ای که انجام دادند بپرسم .ایا این جا می توانم بپرسم .خیلی فوریه.لطفا کمکم کنید. :sad:
"هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم." هلن کلر
سلام .من سئوالم را می پرسم .هر کسی که می توانه انشا الله جوابم را می ده .در مدار اقای محمدیذکر شده بود که اگه ترانزیستور را عوض کنه یعنی BFبشهMPبرد تا 100 متر می شه .حالا من هم یه مدار دارم که می خواهم بردش را افزایش بدهم و ترانزیستورBFرا در آنMPگذاشتم ولی تاثیری ندیدم .می خواهم نکته این را به من بگیید.ممنون می شم.
"هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم." هلن کلر
سلام.
متاسفانه آقای جان محمدی دیر دیر به سایت سر میزنن، امیدوارم دوستان دیگه پاسخ سوال شما رو بدونن
کسی از آقای جان محمدی میلی و آدرسی ندارند .من واقعا نیاز دارم .
منبه کمک آقای جان محمدی واقعا نیاز دارم .آقای نحوی شما نمی توانید به من جهت پیدا کردنه ایشون کمک کنید؟
دیدگاه