اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمای کار با مرکز تلفن پاناسونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمای کار با مرکز تلفن پاناسونیک

درود بر دوستان گرامی

تقریبا دو ماه پیش من یک دستگاه مرکز تلفن پاناسونیک 3 به 8 برای دفتر شرکتی که در آن مشغول به کار هستم نصب کردم . برای اولین بار بود که من این کار رو انجام میدادم و تقریبا هیچگونه آشنائی با این سیستم نداشتم ، اما توضیحات مربوط به نصب ، برنامه نویسی ، راه اندازی و اپراتوری به صورت کامل در کاتالوگ های سیستم به دو زبان انگلیسی و عربی بیان شده بود .

بعد از نصب و راه اندازی ،به صورت شفاهی برای کارکنان و منشی شرکت ، عملکرد سیستم را توضیح دادم اما چون دائما فراموششان می شدو به من مراجعه می کردند ، من هم مقاله ای کوتاه در باب اپراتوری سیستم تهیه کردم و به کارکنان دادم تا دیگر به من نیاز نداشته باشند.

یاد آوری می کنم که این نوشته به زبان ساده فقط به نکات مهم و مقدماتی اپراتوری سیستم پرداخته و برای نصب و برنامه ریزی و راه اندازی دستگاه ، حتما باید به کتابچه های راهنمای سیستم مراجعه کنید.

چکیده:
    مرکز تلفن پاناسونیک مدل KX - TA 308 با 3 خط ورودی و 8 خط خروجی د ارای قابلیتهای بسیاری می باشد. در این نوشته کوتاه به برخی از نکات ضروری که اپراتور به دانستن آنها نیاز دارد اشاره شده است ، تمام کارهائی که این سیستم توانایی انجام آن را دارد ، مدل KX-AT316 نیزپشتیبانی می کند با این تفاوت که خطوط ورودی و خروجی در این مدل بیشتر است.(6 خط ورودی و 16خط خروجی دارد) در نتیجه این دستور العمل برای مدل KX-AT616 نیز کاربرد دارد.

کلیات:
    مدل KX -TA 308 دارای سه خط ورودی است ، یعنی اینکه 3 خط تلفن شهری را می توان به آن وصل نمود و دارای 8 خط خروجی می باشد به این معنی که می توان8 خط داخلی را به آن وصل کرد. این سیستم قابلیت این را دارد که با اضافه کردن کارتهای الکترونیکی مخصوص ، خطوط ورودی آن به 6 و خطوط خروجی آن ( داخلی ) به 16 افزایش یابد . همانگونه که گفته شد به هریک از خطوط ورودی یک خط تلفن شهری وصل میشود .
    هر یک از 8 خط خروجی سیستم را می توان به ................از لینک زیر pdf مقاله را دانلود کنید.

فایل های پیوست شده
    گر جان عاشق دم زند آتش بر این عالم زند
    وین عالم بی اصل را چون ذره ها بر هم زند

پاسخ : راهنمای کار با مرکز تلفن پاناسونیک

سلام حجت جان .
    از مقاله بسیار خوبت ممنون .
    من هم قبلا با یکی از این مدل کار کرده ام البته نه در حد نصب . و الان با یک نوع ایرانی آن که توسط کامپیوتر مدیریت می شودکار می کنم .(مدیریت وبرنامه ریزی آن) ولی متأسفانه دارای اشکالات فراوانی است که توضیح آنها خودش یک کتابچه می شود.
    بهر حال دارم کم کم مدیریت شرکت را متقاعد می کنم تا آن را با یک مرکز پاناسونیک مناسب جایگزین کنند.
    اگر شما اطلاعاتی راجع به انواع ومدلهای آن وقابلیت آنه دارید ممنون می شوم که لطف کنید.
    تعدا خطهای داخلی مورد نیاز 64 خط وخطهای مستقیم 30 خط می باشد.
    ممنون از لطف شما
    خبرآمد خبری در راه است
    سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

جناب آقای خاکسار دستتون درد نکنه .
      من این فایل رو تو هاست خود سایت پلود کردم تا کار دوستان راحتتر بشه
      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام

آقا رضا من با همین دو مدلی که توی مقاله نام بردم آشنائی دارم ، اما چشم سعی میکنم اطلاعاتی در باره مدل های دیگر بدست بیاورم و شما را در جریان بگذارم.
        توی این مدت که این سیستم رو برای دفتر شرکت نصب کردم ، واقعا همه از کارش راضی بودند و تا حالا هیچ مشکلی نداشته.

پاینده باشید.

دیدگاه

سلام امیر جان

دستت درد نکنه ، خوب کاری کردی که تو سایت خودمون پلودش کردی ، اینجوری سرعت دنلود خیلی بهتره ........

پاینده باشید.

دیدگاه

سلام

آقا رضا ، یه سری به این لینکها بزن اطلاعات خوبی در مورد مراکز تلفن پانسونیک بدست میاری.

http://www.telenetsolutions.com/panasonichybrid.html

http://shizartell.com/Products/Central/kxtda100.htm

http://www.iranroof.com/ads/paya

پاینده باشید.

دیدگاه

حجت جان سلام.
              آقا دست شما درد نکنه. از زحمتی که کشیدی ممنونم.
              حالا برم ببینم با مخ آقایون مدیرای شرکت چیکار می تونم بکنم. :biggrin: :biggrin: :biggrin:
              موفق باشی.
              خبرآمد خبری در راه است
              سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X