اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایا مدار تاخیر دهنده و فیلتر متغیر وجود داره

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایا مدار تاخیر دهنده و فیلتر متغیر وجود داره

سلام
    دوتا سوال عجیب غریب داشتم خودمم شک دارم اصلا همچین مدارهایی وجود داشته باشه
    مدار اول یک مدار تاخیر دهندست ( تخیلی ) مثلا چند تا فرکانس داریم که این فرکانسها بصورت لحظه ای پشت سر هم اومدن و چون در یک زمان تولید نشدن من مداری میخوام که اونارو در یک زمان قرار بده یعنی فرکانسهای زود رسیدرو تاخیر بده تا فرکانسهای دیگه هم سطح اون بشن

مدار دوم یک فیلتر میانگذره که فرکانس عبوری از خودش رو با توجه به تغییر سطح ولتاژ عبور بده مثل (یک ترانزیستور که ازش بعنوان مقاومت متغییر استفاده کنن)
    وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

پاسخ : ایا مدار تاخیر دهنده و فیلتر متغیر وجود داره

سلام
    تو الکترونیک میشه گفت تقریبا هیچ چیز غیر ممکن نیست

مدار تاخیر داریم ولی حدش چقدر باشه ؟ حتی یک راه برای بر طرف کردن اختلال های ناشی از جیتر استفایه از یه نوع مدار تاخیر است
    مدار دوم رو درست متوجه نمیشم

دیدگاه

ممنون از پاسخت
      منظور از حد یعنی فاصله زمانیشون
      و مدار دوم هم یک فیلتر فرکانس متغیره که با تغییر سطح ولتاژ باند پاس فیلترش تغییر میکنه
      وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

دیدگاه

اگر می خوای تاخیر فاز بدی(همون تغییر زمانه البته با کمی مسئله که باید بهش توجه بشه!) و بسته به فرکانست (اگه در حد گیگا هرتزه) چند سانت یه خط انتقال رو بزرگتر بگیری تاخیر ایجاد کردی! :mrgreen: اما کلا هر قطعه (دقیقا هر قطعه ) و هر کانال انتقال یه تاخیر گروه داره.که البته هیچکدوم هم ایدهال نیستند و بر حسب فرکانس یه تاخیری میندازند رو سیگنال. کارهای مچینگ و سنکرون کردن سیگنال ها توی پروژه های دکتری انجام میشه. کاربردهای زیادی در مورد رادار ,آنتن های آرایه ای و کلی چیزه دیگه داره.. :bye
        Gracias A La Vida
        [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
        http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
        زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

مدار دوم هم الان دیدم. باید بگم یه چیزه خوبیه..یعنی یه چیزه افسانه ایه :mrgreen: شک دارم همچین چیزی توی مدارات آنالوگ وجود داشته باشه.هرچند با فیلترینگ دیجیتال که کاری نداره اما خیلی پر هزینه میشه. مثلا یه فیلتر آنالوگ که قراره با یه سطح ولتاژ پهنای باندش تغییر کنه باید یه جوری پارامترهای یه فیلتر اکتیو رو تغییر داد .مثلا یه مداری( تو الکترونیک بود با چندتا پ-امپ یه رفتاری شبیه خازن داشت ) رو بگذاریم جای خازن بعد از الکترونیک قدرت کمک بگیریم و مقاومت ها رو با چاپر تغییر بدیم(مثل راه اندازی موتور آسنکرون و تغییر مقاومت روتورش با چاپر اپه دیده باشید) و ازش مقادیر مختلف C رو بگیریم و فرکانس قطع رو تو فیلتر کلی تغییر بدیم. :mrgreen: :rolleyes: رو یا پردازی بودا oo: همچین چیزی ساخته نشده !چون خودم واسه ساخت یه دستگاهی همچین چیزی میخواستم یکم خیال پردازی کرده بودم راچع بهش. :mrgreen: :job:

تاکید می کنم ساخت این دستگاه با یه فیلتر بعیده ولی با کارای مخابراتی میشه یه دستگاهی با همچین عملکردی ساخت.
          Gracias A La Vida
          [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
          http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
          زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

با سلام
            برای مدار اول نیاز به مبدل فرکانس به ولتاژ دارید ولتاژ نمونه برداری میشه همچنین 3 تا AND منطقی که با تغییر خروجی مبدل فرکانس به ولتاژ به بالای صفر ولت (یعنی فرکانس در ورودی هست) 1 میشن خروجی این 3 تا and میشه زمان ارسال داده ها به خروجی

مدار 2:
            توسط یک مدار حساس به لبه میتونید سیکل ها را جدا کنید. سپس در هر دوره توسط نمونه برداری Vrms رو پیدا کنید و این ولتاژ رو به یک مبدل ولتاژ به فرکانس بدید.

دیدگاه

ادامه1 - خروجی شما مبدل ولتاژ به فرکانس خواهد بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X