اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف مقدار دی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حذف مقدار دی سی

سلام
    من با چی میتونم موج دی سی شکل A رو به شکلهای B و C تبدیل کنم ضمنن ولتاژ Vx مجهوله ممکنه 10 ولت یا 1 ولت باشه. ممنون.
    وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

پاسخ : حذف مقدار دی سی

کلا مقدار dc رو با dc blocker حذف می کنند.که یه خازن سریه.
    Gracias A La Vida
    [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
    http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
    زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

شما میتونید قسمت مدارات شیفت دهنده یا مهار کننده در کتاب های قطعات و مدارات نشلسکی یا الکترونیک دکتر میر عشقی پیدا کنید

دیدگاه

ممنون اما من به کتابهایی که میگین متاسفانه دست رسی ندارم :sad:
        وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

دیدگاه

اطلاعات کاملی راجع به الکترونیک ندارم اما شاید بتونید با این توضیحات به نتیجه برسید اگه منظورتون فقط برداشتن Vx هست میتونید به قول دوستمون با یک خازن و مقاومت (مقاومت برای طولانی شدن ثابت زمانی) سری در اول مدارتون این مشکل رو حل کنید اگه منظورتون شیفت دادن مدار به حالت شکل c هست فکر میکنم باید از مدار شیفت استفاده کنید
          ساده ترین حالت این مدار که سیگنال را در جهت مثبت (بالا) و منفی (پایین) شیفت میدهد به این صورت است که یک مقاومت و یک دیود باهم موازی می شوند و ( به فرض بوسیله پایه های بالایی خود ) با یک خازن سری می شوند. خروجی مدار از دو سر دیود یا مقاومت گرفته می شود. یکی از دو سر ورودی به خازن و دیگری (با توجه به فرض فوق) به پایه پایینی مقاومت یا دیود وصل می شود.
          با برعکس بستن دیود میتونید جهت شیفت رو عوض کنید.
          توضیح مدار مهار کننده منفی یا شیفت منفی که شما با توجه به شکل هایی که گذاشتید فکر میکنم به اون نیاز دارید (دیود در نیم سیکل مثبت روشن و در نیم سیکل منفی خاموش است.)
          در نیم سیکل مثبت خازن از طریق دیود با ولتاژ ورودی بلافاصله شارژ میشود (چون دیود اتصال کوتاه است و مقاومت وجود ندارد) در این حالت ولتاژ خروجی صفر است چون خازن پس از شارش قطع می شود و در نیم سیکل منفی ولتاژ خازن با ولتاژ ورودی جمع می شود و در خروجی ظاهر میشود. در نیم سیکل منفی چون دیود خاموش است و مقاومت وارد مدار می شود خازن بلافاصله دشارژ نمیشود بلکه با ثابت زمانی RC = τ دشارژ می شود.
          چیزهایی که در این مورد بلد بودم در همین حد بود امیدوارم به دردتون بخوره. :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...