اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دو رادیو و یک موضوع جالب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دو رادیو و یک موضوع جالب

دوتا گیرنده رادیو در فاصله کمی مثلا نیم متر از همدیگه قرار بدین.یکی از اونها رو روی موج قوی و ثابتی مثلا رادیو جوان تنظیم کنید حالا واریابل رادیوی دومی رو هم بچرخونید تا به رادیو جوان برسید اتفاق جالبی می افته؟!
    صدای یکی از رادیوها که معمولا ضعیفتره هست بلافاصله با رسیدن رادیو دوم به ایستگاه مورد نظر قطع میشه؟؟!! :surprised: :surprised:
    فکر میکنید علتش چیه؟؟ :sad:

پاسخ : دو رادیو و یک موضوع جالب

من تست کردم هیچ اتفاقی نیفتاد هر دو کار میکردند :-?? البته رادیوهای من FLL بودند یعنی
    از آی سی های TDA7088 استفاده شده بود و هر دو چینی بودند .
    ولی بنظرم رادیوهایی که LOCAL OSC داشته باشند میتونند روی اسیلاتور همدیگه تاثیر بزارن .
    ولی این FLL ها اسیلاتور محلی ندارند :-/
    توانا بود هر که دارا بود ز ثروت دل پیر برنا بود

دیدگاه

سلام
      شما با این کار اسیلاتورمحلی یه گیرنده رو روی فرکانس دیگری تنظیم کردی
      تفاوت فرکانستون 10.7 باید باشه

دیدگاه

من این موضوع رو بارها امتحان کردم و هربار هم مارک یکی از رادیوها kchibo بود.دقیقا تنها فکری هم که به ذهن من رسید تاثیر گذاری امواج اسیلاتور محلی رادیوی اول (که در اف ام 7/10 مگاهرتز) هست روی رادیوی دومه که باعث کور کردن اون میشه.اما در موج am یا sw این پدیده مشاهده نمیشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrouz_t
          من این موضوع رو بارها امتحان کردم و هربار هم مارک یکی از رادیوها kchibo بود.دقیقا تنها فکری هم که به ذهن من رسید تاثیر گذاری امواج اسیلاتور محلی رادیوی اول (که در اف ام 7/10 مگاهرتز) هست روی رادیوی دومه که باعث کور کردن اون میشه.اما در موج am یا sw این پدیده مشاهده نمیشه.
          در اکثر رادیوهای fm اسیلاتور های محلیشون از سلف هایی با هسته هوا و بدون هیچ پوششی
          ساخته میشه . در صورتیکه در فرکانس های پایین تر این عمل در IF ها انجام میشه و تشعشع
          خارجی کمی دارند .
          فکر کنم اگه سلف اسیلاتور محلی در همون رادیو fm رو در پوشش فلزی بزارید این عمل اتفاق
          نیفته .
          توانا بود هر که دارا بود ز ثروت دل پیر برنا بود

دیدگاه

همه لوکال اسیلاتور ها کم یا زیاد نشتی آراف دارند اون قدیما وقتی که کانتر و آر اف ژنراتور نبود برای تنظیم لوکال یه رادیوی دستکاری شده از یه رادیوی سالم استفاده میکردیم یا بگیم میکردند .
            این قضیه تو FM به این قضیه بر میگرده که اگه سیگنال مزاحمی باسیگنال بالاتر از سیگنال اصلی داشته باشیم دیگه سیگنال اصلی ظاهر نمیشه ولی تو مدولاسیون AM اینطور نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X