اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

این دو مدارو ببینید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : این دو مدارو ببینید

درسته من میخوام شکل دامنه فرکانس بهم نریزه و فرکانسش دو برابر بشه . سادهتر اینکه یک موج سینوسی مرکبو میخوام دو برابر کنم بدونه اینکه نسبت دامنه هارمونیکها بهم بریزه . مثلا چند برابر کردن یک فرکانس صوتی
    وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

دیدگاه

خب در هر صورت با هر مداری اگه بخواید این کار رو انجام بدید بازم یه محدوده داره. دامنه ماکزیمم شما چند ولته؟
      دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

دامنش شاید حدود 1 ولت باشه
        وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

دیدگاه

با این شرایطی که شما می خواید، یه کم کار سخت میشه.
          من دوتا پیشنهاد دارم. یکی اینکه یه PLL انالوگ خودتون بسازید. چون ICهای PLL متاسفانه همشون خروجی مربعی دارن. البته این کار سخته و برای ساختش ممکنه دردسر بکشید.
          دومیش هم اینه که بیاید از همون مدار اولی که خودتون دادید استفاده کنید!
          البته یه راه دیگه هم هست که ممکنه یه کم غیر منطقی باشه، اما راحتتر از اولیه.
          شما بیا قبل از اینکه بخوای فرکانس رو زیاد کنی، اطلاعات دامنه رو دمدوله کن، بعد بیا با خیال راحت فرکانس رو زیاد کن، بعد دوباره مدوله کن :rolleyes:
          دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

متاسفانه نمیتونم موج رو دموله کنم . ایا میشه با تقویت کننده کلاس C فرکانسو چند برابر کرد . چطوری میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behroz.r
              متاسفانه نمیتونم موج رو دموله کنم . ایا میشه با تقویت کننده کلاس C فرکانسو چند برابر کرد . چطوری میشه
              سلام آقا بهروز برای اینکه بحث کش پیدا نکنه من 2 تا را حل برای مشکلت پیشنهاد می کنم

1. برو تو لینک زیر یکی از کتاب های مربوط به تحلیل و طراحی مدارات آنالوگ و RF رو دانلود کن و اون کتاب رو کامل و دقیق بخون تا اول شما که رشتت کامپیوتره ابتدا با مفاهیم اساسی طراحی یه مدار و انواع اقسام مدولاسیون آشنا بشی بعد بتونی به اون آمادگی برسی که بتنونی چنین مداری رو طراحی کنی

اینم لینکش:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41852.0

2.در مورد تقویت کننده ی کلاس C من یه لینک بهت می دم که کامل یه مدار عملی از یه تقویت کننده ی کلاس C رو توضیح داده :

http://hem.passagen.se/communication/pa313.html
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41852.0
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52915.0
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43336.0
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=37862.0
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43699.0

دیدگاه

با تشکر از آقا محسن که حسابی کار رو راحت کرد
                اما یه سوال جانبی:
                نوشته اصلی توسط behroz.r
                چرا نمی تونی موج رو دمدوله کنی؟ تازه اینجوری که بهتره. می تونی دامنه سیگنالتم ببری بالاتر، بهتر میشه.

دیدگاه

میتونید یک مدار تقویت کننده کلاس C رو برام طراحی کنید من روی پروتوس پیادش کنم. ممنون

دیدگاه

کلاس C یه کم شبیه سازیش سخته، اما در هر صورت من درست نمی دونم تاثیر کلاس c تو افزایش فرکانس چیه.
                    اگه میشه من رو روشن کنید

دیدگاه

فرکانس من شکل فرکانس صوتیه و نمیشه حدس زد که آیا روش اطلاعاتی سوار شده یا نه و چه نوع مدولاسیونیه
                      من فقط میخوام بامداراتی فرکانسشو نصف و با مداراتی افزایش بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behroz.r
                        فرکانس من شکل فرکانس صوتیه و نمیشه حدس زد که آیا روش اطلاعاتی سوار شده یا نه و چه نوع مدولاسیونیه
                        من فقط میخوام بامداراتی فرکانسشو نصف و با مداراتی افزایش بدم
                        خوب برای این شما می تونید بیاید اول دامنه رو دمدوله کنید، اگه روش اطلاعاتی نبود (خروجی دمدولاسیون ثابت بود) که هیچی، اگه نبود، بعد از افزایش فرکانس دوباره مدوله کنید.
                        البته اگه شما بگید این تقویت کننده کلاس c چه تاثیری می تونه داشته باشه شاید بشه یه کاریش کرد.

دیدگاه

متاسفانه نا هماهنگ و نمیتونم مدولش کنم
                          به مدار زیر توجه کن

من تو سایتهای خارجی خوندم که میشه فرکانس سینوسی پایین رو با تقویت کننده کلاس سی دو برابر کرد.
                          ممنون

دیدگاه

سلام دایی جان
                            واسه یه کار ساده چه مسیر طولانی رو اومدین؟!
                            مداری که شما نیاز داری اسمش میکسره
                            در میکسرها یه سیگنال حاوی اطلاعات رو در یک سیگنال مرجع ضرب می شه و حاصل اون سیگنالی با فرکانس چندین برابر اما حاوی اطلاعات اولیه خواهد بود.
                            در واقع خروجی میکسر دو فرکانس f1+f2 و f2-f1 رو داره که با یه فیلتر بالاگذر f2-f1 رو حذف می کنیم و f1+f2 را نگه می داریم.

پس اگه سیگنال ما فر کانس 50 کیلوهرتز داشته باشه باید در یک سیگنال 50 کیلوهرتز سینوسی دیگه ضربش کنیم تا بتونیم سیگنال 100 کیلوهرتز حاوی همون اطلاعات سیگنال خودمونو داشته باشیم.
                            بدترین میکسرها تقویت کننده های غیر خطی هستند! همون که می خوای ازش استفاده کنی! و بهترین میکسرها ضرب کننده های خطی (multiplier) هستند.
                            البته در فرکانسهای خیلی بالا که ضرب کننده های خطی گرون در میان چاره ای جز استفاده از مدارات غیر خطی برای میکس کردن نداریم.
                            آی سی های میکسر فراوونی هم ساخته شده که هر یک برای کاربرد خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. خیلی هاشون اسیلاتور داخلی دارند و اصلا نیاز نیست سیگنال دومی رو بسازیم.
                            از جمله این آی سی ها:
                            NE602
                            SN76514
                            LT5512
                            AD831
                            و آی سی های ضرب کننده:
                            AD532
                            AD633
                            AD835
                            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

آیا از با میکسر میشه مثلا فرکانس 10 کیلوهرتزو در 200 کیلوهرتز ضرب کرد که خروجیش بشه 2000 کیلوهرتز؟
                              10x200=2000

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                                سلام دایی جان
                                واسه یه کار ساده چه مسیر طولانی رو اومدین؟!
                                مداری که شما نیاز داری اسمش میکسره
                                در میکسرها یه سیگنال حاوی اطلاعات رو در یک سیگنال مرجع ضرب می شه و حاصل اون سیگنالی با فرکانس چندین برابر اما حاوی اطلاعات اولیه خواهد بود.
                                در واقع خروجی میکسر دو فرکانس f1+f2 و f2-f1 رو داره که با یه فیلتر بالاگذر f2-f1 رو حذف می کنیم و f1+f2 را نگه می داریم.

پس اگه سیگنال ما فر کانس 50 کیلوهرتز داشته باشه باید در یک سیگنال 50 کیلوهرتز سینوسی دیگه ضربش کنیم تا بتونیم سیگنال 100 کیلوهرتز حاوی همون اطلاعات سیگنال خودمونو داشته باشیم.
                                بدترین میکسرها تقویت کننده های غیر خطی هستند! همون که می خوای ازش استفاده کنی! و بهترین میکسرها ضرب کننده های خطی (multiplier) هستند.
                                البته در فرکانسهای خیلی بالا که ضرب کننده های خطی گرون در میان چاره ای جز استفاده از مدارات غیر خطی برای میکس کردن نداریم.
                                آی سی های میکسر فراوونی هم ساخته شده که هر یک برای کاربرد خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. خیلی هاشون اسیلاتور داخلی دارند و اصلا نیاز نیست سیگنال دومی رو بسازیم.
                                از جمله این آی سی ها:
                                NE602
                                SN76514
                                LT5512
                                AD831
                                و آی سی های ضرب کننده:
                                AD532
                                AD633
                                AD835
                                نه از این نمیشه استفاده کرد. چون ورودی ما فرکانسش ثابت نیست (اگه توجه کنی مشکل اینه که مدولاسیون فرکانس و دامنه هر دوش وجود داره). و در ضمن از یه میکسر فقط دوتا فرکانس نمیاد بیرون. 1000 تا میاد بیرون که همه هارمونیک های دوتا سیگنال توش هست. ضمناً ما توی اینجا LO نداریم، پس باید خود سیگنال رو در خودش ضرب کنیم تا بشه فرکانس دو برابر. تازه چون مدولاسیون فرکانس هم داریم دیگه بدتر...
                                نوشته اصلی توسط behroz.r
                                آیا از با میکسر میشه مثلا فرکانس 10 کیلوهرتزو در 200 کیلوهرتز ضرب کرد که خروجیش بشه 2000 کیلوهرتز؟
                                10x200=2000
                                نه بهروز عزیز. فرکانساشون با هم جمع میشه، ضرب نمیشه :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X