اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبادل دو طرفه صدا در تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبادل دو طرفه صدا در تلفن

سلام به همه دوستان عزیز . من برای انجام یک قسمت از پروژم باید یه جورای دستگاه تلفن را بسازم. برا ی قسمت شماره گیرش فعلا مشکلی ندارم . ولی برای فرستادن صدا روی خط تلفن توسط یک میکروفون و همچنین دریافت صدای مقصد از خط تلفن و انتقال اون به یک اسپیکر اطلاعی ندارم. (صدایی که روی خط تلفن قرار می گیره دیجیتالیه یا آنالوگ؟؟ آیا برای قرار دادن صدای مبدا روی خط فقط کافیه که اونا تقویت کنیم و به روی خط تلفن انتقال بدیم؟ برای گرفتن صدای موجود روی خط چطور ؟؟ ) از همه دوستانی که در این مورد اطلاعاتی دارند ممنون میشم که بهم کمک کنند. اگه مدار آماده ای در این مورد دارین لطفا در اختیارم بزارین.

با تشکر .

پاسخ : تبادل دو طرفه صدا در تلفن

اینطوری!

http://www.4shared.com/file/3245231/ca386578/on_hold_or_play_music_on_telephone_line.html

HTH - SHahriar
    Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

سلام دوست عزیز . واسه کمکی که کردی مرسی . آیا در مورد گرفتن صدای مقصد هم اطلاعاتی داری ؟ .( من در واقع به دنبال ساختن گوشی و دهنی تلفن هستم ) اگه اشتباه نکنم با این مداری که شما معرفی کردین فقط میشه صدا را روی خط فرستاد یعنی این در واقع قسمت دهنی تلفنه ( میکرو فون ) . اگه بتونین واسه قسمت اسپیکر ( گوشی ) هم یه مداری بهم معرفی کنین که بشه صدای مقصد موجود روی خط رو شنید خیلی ازتون ممنون میشم . اگه با همین مداری هم که بهم گفتین میشه این کارو کرد لطفا یه کم راهنماییم کنین .

با تشکر .

دیدگاه

سلام.
        گرفتن صدای مقصد هم هیچ چیزی نیست.
        شما یک ترانس 1 به 1 , 600 اهمی رو به دو یر خط وصل کنید و اون طرفش رو به بلندگوی ضعیف یا یک تقویت کننده صوتی وصل کنید.
        یا همون اول یدونه از همین گوشی های تلفنی 600 اهمی رو که مستقیم به خط وصل کنی صدا رو مثل هلو میشنوی.
        ارسال صدا هم در همون حد تقویت کافیه.
        با یه 741 , lm324 میتونید این کار رو به راحتی انجام بدید.
        تلفن چیز خاصی نداره.
        نترس. :icon_razz:
        الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

سلام . دوست عزیز مرسی از راهنمایی که کردی . میگم وجود این ترانس که گفتین حتما لازمه ؟ نمیشه این ترانسو نزاشت ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط koohi kamali
            سلام . دوست عزیز مرسی از راهنمایی که کردی . میگم وجود این ترانس که گفتین حتما لازمه ؟ نمیشه این ترانسو نزاشت ؟
            سلام
            1-نه
            2-بله
            نوشته اصلی توسط Iran-PC
            یا همون اول یدونه از همین گوشی های تلفنی 600 اهمی رو مستقیم به خط وصل کنی صدا رو مثل هلو میشنوی.
            ارسال صدا هم در همون حد تقویت کافیه.
            با یه 741 , lm324 میتونید این کار رو به راحتی انجام بدید.
            [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
            ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

سلام
              آی سی TDA1062 یک آی سی تلفن کاملا بدون شماره گیری است . می تونید از این آی سی برای ساخت تلفن استفاده کنید .
              دنیا فیزیک است و قوانین فیزیک به هیچ سبب تغییر نمی کند. به فیزیک احترام بگذارید

دیدگاه

.

سلام

آیا شما شماتیکی از این آی سی دارید که در تلفن استفاده شده باشد ؟
                این یک آی سی قدیمی هستش که بعنوان گیرنده FM در رادیوها استفاده میشد و طبق دیتاشیت محدوده
                فرکانسی 88-108 را پوشش میدهد . فکر کنم خودم هم یکی ازش دارم .

منظورتون از ساخت تلفن نوع بیسیم هستش یا باسیم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arashpanahi
                  سلام
                  آی سی TDA1062 یک آی سی تلفن کاملا بدون شماره گیری است . می تونید از این آی سی برای ساخت تلفن استفاده کنید .
                  احتمالا منظورتون TEA1062 بوده که شامل مدار مکالمه و اینترفیس شماره گیری تن هست
                  برای دیتا شیت اون هم دوستان به موتور های جستجو یا all datasheet مراجعه کنند.

دیدگاه

با سلام

من هم رو پروژه کنترل با خط تلفن کار میکنم. وآلان می خوام صدای ضبط شده روی یک آی سی ضبط صدا رو روی خط بفرستم.می شه لطفا بگین نیاز به چه تقویت کننده ای هست؟ آیا کوپلاژ خازنی میخواد؟ با ترنس هم میشه مدارش جیه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X