اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گیرنده هتروداین در بازه 20-40 کیلوهرتز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گیرنده هتروداین در بازه 20-40 کیلوهرتز

با سلام
    من می خوام سیگنال دریافتی از یک میکروفون که در بازه40-20 khz هست رو بگیرم و با یه اسیلاتور و میکسر فرکانس اونو به حد شنوایی برسونم و بتونم راحت تر پردازشش کنم
    برای اینکاراز قطعات زیر می خواستم استفاده کنم می خواستم ببینید که واسه اینکار مناسب هست یا نه
    میکروفون spm0204ud
    اسیلاتور 4046,lm567
    میکسر ne612
    تقویت کننده lm386
    البته در مورد میکروفون من نتونستم تو بازار پیدا کنم اگه میکروفونی رو میشناسین که این بازه رو بگیره یا قطعه مناسبتری برای سایر قسمت ها می شناسین ممنون میشم راهنمایی کنید. :question: :question: :angry:
    ادیسون : من هفتصد بار اشتباه نکرده ام ، من یکبار هم اشتباه نکرده ام من زمانی موفق شدم که ،هفتصد راهی را که موفقیت آمیز نبود اصلاح کردم.
    Gmail: Jsoltanii@gmail.com

پاسخ : گیرنده هتروداین در بازه 20-40 کیلوهرتز

در مورد قطعات نمی تونم خیلی نظر دقیق بدم، اما در مورد 4046، این آی سی خودش PLL کامله. برای زیاد کردن فرکانس خیلی راحت می تونی از خودش استفاده کنی. به میکسر هم نیازی نیست. فقط کافیه تو فیدبک حلقه یه مدار تقسیم فرکانس بذاری.
    مثلاً تقسیم به 2 بذاری، خروجیت فرکانسش ضرب در 2 میشه.
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

با تشکر من منظورتون رو نمیفهمم
      اساس کار من اینه که می خوام سیگنالی با فرکانس 20-40 کیلوهرتز رو بگیرم و چون نمی دونم که آیا میشه این سیگنال رو به صورت صوتی ذخیره کرد ویا به کامپیوتر منتقل کرد(ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین کمک کنین) می خوام با کاهش فرکانس اون، راحت بتونم با میکروکنترلر ذخیره و پردازشش کنم و صداش رو گوش کنم
      البته نکته در اینجاست که من نمی خوام هیچ مولفه ای رو از دست بدم و با تقسیم فرکانس خروجی بصورت دیجیتال میشه(با با آی سی های coms هم میشه اینکارو کرد) و دامنه سیگنال و قدرت اون که واسه من مهمه از دست میره ممنون میشم بازم راهنمایی کنین
      ادیسون : من هفتصد بار اشتباه نکرده ام ، من یکبار هم اشتباه نکرده ام من زمانی موفق شدم که ،هفتصد راهی را که موفقیت آمیز نبود اصلاح کردم.
      Gmail: Jsoltanii@gmail.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadjon
        البته نکته در اینجاست که من نمی خوام هیچ مولفه ای رو از دست بدم و با تقسیم فرکانس خروجی بصورت دیجیتال میشه(با با آی سی های coms هم میشه اینکارو کرد) و دامنه سیگنال و قدرت اون که واسه من مهمه از دست میره ممنون میشم بازم راهنمایی کنین
        خوب پس اگه هدفتون اینه، اصلاً 4046 رو از برنامه حذف کنین، کن خروجیش دیجیتایز شدس.
        این آی سی میکسر که نوشتی معلوم نیست که خروجیش چه جوریه، اما به نظرم باید دیجیتال باشه.
        به نظرم اگه دامنه واست مهمه، برو میکسر رو بساز. البته کار سختیه، می دونم.
        دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

اگه میخواهید هیچ کدوم از طیف های صوتی رو از دست ندهید باید مدار میکسر رو
          حذف کنید و توسط DSP سیگنال ها رو پردازش کنید . بطور مستقیم .
          بهتره سئوالو تو بخش DSP مطرح کنید شاید جواب بهتری بگیرید .
          باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dxing
            اگه میخواهید هیچ کدوم از طیف های صوتی رو از دست ندهید باید مدار میکسر رو
            حذف کنید و توسط DSP سیگنال ها رو پردازش کنید . بطور مستقیم .
            بهتره سئوالو تو بخش DSP مطرح کنید شاید جواب بهتری بگیرید .
            آی سی های DSP معمولاً گرونن، شاید حداقل 30000 تومن باشن. درسته؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X