اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریموت کنترل های Code Learning

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ریموت کنترل های Code Learning

سلام دوستان. :wow:
    چند وقت پیش توی بازار نوعی مدار دیدم که با ماژولهای ASK و یه میکرو Atmega8 ساخته شده بود و البته به صورت لرنینگ بود.حتما میدونید که Code Learning یعنی چی؟(با ریموت های توی بازار مچ میشه).
    من میخوام یک گیرنده کد لرنینگ بسازم.که ریموت های لرنینگ با فرکانس 434 مگاهرتز رو شناسایی کنه.اگه با ماژول های موجود در بازار باشه خیلی بهتره.راستش ساخت این مدار برام مهمه.توی سایت هم سرچ زدم چیزی که من بفهمم پیدا نشد.
    از دوستان مهندسین و اساتید گرامی درخواست دارم تا هرگونه کمکی در این زمینه میتونن بکنن دریغ نکنن.

پاسخ : ریموت کنترل های Code Learning

دوستان واقعا کسی در این مورد چیزی نمیدونه؟یا اینقدر پیش پا افتادست که ... :cry2:
    جواب بدید جون من.شدیدا لازم دارم این نوع گیرنده ها رو.

دیدگاه

بسم ا...
      آقا منم پایه ام
      آنچه به پروردگار مدیونیم دوست داشتن دیگران است.

دیدگاه

بعد از گیرنده شما باید از رمز گشایی منچستر استفاده کنید در حدود 21 بیت که چند بیت اخر مربوط به کلید فشار داده شده است
        ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          میشه در مورد این (( منچستر )) توضیح بدین!!!
          آنچه به پروردگار مدیونیم دوست داشتن دیگران است.

دیدگاه

سلام
            یه چور روش کدینگه تو نت یا همین سایت در موردش بحث شده
            ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

salam man ye barname neveshtam ke control remothaye 315 mhz ro kheli khob decod mikone albate 434 mhz ro ham hatman decod mikone chon barnamash be freqonc rabti nadare.hata ba yekam tagheer to barnaame kontrol tv ro ham decod mikone
              زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

[سلام .من یه برنامه نوشتم که ریموتهای 315 مگاهرتزی رو شناسایی میکنه. البته با الگوریتم خاصی که وهسش نوشتم.باید تک تک دکمه های ریموت رو
                جداگونه واسش تعریف کنی .البته ریموتهای 434 مگا هرتزی رو هم دیکد میکنه فقط کافیه ریسیورش به جای 315 434 مگا هرتزی باشه
                چون کم میام تو فروم ایمیلمو میذارم اطلاعات بیشتری خواستین خبرم کنید
                javadee_63@yahoo.com
                زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadamirpoor
                  چون کم میام تو فروم ایمیلمو میذارم اطلاعات بیشتری خواستین خبرم کنید
                  نه خیلی ممنون . اطلاعات بیشتری نمیخواهیم . فقط اگه لطف کنید شماتیک - فایل هگز
                  سورس کد برنامه (ترجیحا پروژه کامل) - فایل pcb و کمی توضیحات را همینجا قرار بدید
                  دیگه مزاحم وقت با ارزشتون نمیشیم .
                  باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X