اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

smsاز طریق تلفن ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

smsاز طریق تلفن ثابت

سلام . من دارم در :question:مورد دریافت sms از طریق خطوط تلفن کار می کنم خواهشن هر کی اطلاعاتی در این زمینه داره من کمک کنه

پاسخ : smsاز طریق تلفن ثابت

سلام دوست عزیز . باید از آی سی MT8888 یا MT8880 استفاده کنی .دیتا شیتشو با یه سرچ سریع میتونی پیذا کنی . :bye

دیدگاه

آقای کمالی! آیسی های MT8888 و MT8880 برای ارسال و دریافت تونهای DTMF هستن و برای این کار نیستن.

من توی تلویزیون دیدم یکی این کار رو کرده بود و لی نگفته بود چطوری.(حتی یه توضیح کوچولو!)
      ولی فکر میکنم تا مخابرات این امکان رو نده انجام اون با مدار و دستگاه و اینجور چیزا ممکن نباشه. یعنی باید این امکان توسط مخابرات و اپراتور های تلفن همراه پیش بینی شده باشه.
      تا اونجایی که من دیدم، برای کنترل لوازم یا دریافت وضعیت اونها از طریق SMS ،از یک سیمکارت معمولی و به همراه اون یک مودم GSM یا یک گوشی موبایل معمولی استفاده میکنن.

برای من هم جالبه بدونم چجوری میشه از خط تلفن ثابت SMS فرستاد :icon_razz:

دیدگاه

سلام
        من پارسال دیدم تو نمایشگاه الکترونیک و کامپیوتر (کرمان ) یک شرکت اومده بود که سیستم sms از طریق خطوط تلفن ثابت رو آورده بود ،همراه با تلفن هایی که قابلیت ارسال sms
        رو داشتن قیمت این تلفن ها از 12000 تومن شروع میشد
        البته گفت در حال بستن قرارداد با شرکت مخابرات هستن تا با نصب سویچ های مخصوص بتونن این سیستم رو راه اندازی بکنن ،
        این سیستم قابلیت ارسال sms هم به خطوط ثابت و هم به موبایل رو داشت ،بنا براین ارسال sms بین مشترکین احتیاج به تجهیزات خاص در مخابرات + تلفن مخصوص این کار رو احتیاج داره
        :bye

دیدگاه

سلاماگه لینکی که من گذاشتم در قسمت مخابرات بنام GSM را میدیدید متوجه پیچیدگی کار میشدید
          یعنی وقتی sms با سیستم موبایل که سیار است و پهنای باند و ... دارد آشنا میشدید کلی چیزها دستتون میومد
          اما خیلی از دنگ و فنگ های تلفن سیار را نداره
          اون طور که میدونم این کار یعنی sms با تلفن ثابت تجهیزات زیادی میخواد
          مثلا یه نمونه ساده اش همون گوشی که باید مجهز به گیرنده فرستنده و coding و encoding باشه
          در نظر گرفتن پهنای باند واسه send و recieve البته فکر نکنم خیلی بخواد پهنای باند تغییر کنه اما باید بزرگتر شه ولی میشه رو همون خطوط ارسال کرد
          توسط زوج سیم ها هم می شه فرستاد یعنی دیگه به فیبر نوری هم نیازی نباشه
          ولی خب باید سیستم عوض شه
          اما احتمالا ترافیک روی خطوط بیشتر میشه
          چون به هر حال sms هم بار ترافیکی داره مثل صحبت
          اگه در دوره هایPSTN (تلفن ثابت) هم شرکت کنید خوبه و واستون مفیده و جواب خیلی چیزا را میگیرید
          جاذبه خاک به ماندن میخواند و آن عهد باطنی به رفتن
          عقل به ماندن میخواند و عشق به رفتن
          و این هر دو را خداوند آفریده است تا وجود انسان در آوارگی و حیرت
          میان عقل و عشق معنا شود. ( سید اهل قلم : ش.آ.)

دیدگاه

امروزه اون تلفن که قابلیت sms دادن داشته باشه که هست
            سیستمش هم خیلی خاص نیست
            خیلی کشورها این سیستم را دارن واسه تلفن ثابت
            اینا باید قادر باشن text را کد کنند بفرستند
            اما خب تلفنش هست اما هنوز مخابرات همچین تحولی را در سیستم و تجهیزاتش پیاده نکرده
            یه کم نیاز به وقت و برنامه ریزی دقیق داره
            الان فقط در حد حرف است و دادن ایده و نظر تا بیاد پیاده بشه کلی کار داره
            جاذبه خاک به ماندن میخواند و آن عهد باطنی به رفتن
            عقل به ماندن میخواند و عشق به رفتن
            و این هر دو را خداوند آفریده است تا وجود انسان در آوارگی و حیرت
            میان عقل و عشق معنا شود. ( سید اهل قلم : ش.آ.)

دیدگاه

کاری نداره که :mrgreen:
              من اگه پول داشتم سیستمشو راه مینداختم.
              فقط یه خط ویژه از مخابرات باید بگیریم که هم اشغالی نداشته باشه و هم به درخواست کسی که باهاش تماس گرفته شده روی قبض طرف مقابل پولش اضافه بشه.
              بعد یه سیستم کوچولو میاد پیغام نوشته شده توسط کاربر رو با شماره مورد نظرش میفرسته به اون خط ویژه.
              اون طرف هم از این سیستمها "که اس ام اس میفرسته و الانم تو هر بقالی ای میتونید یه کارتشو بخرید که هم با نت اس ام اس بزنید و هم با موب" باشه حله.
              متوجه شدید؟
              دیدید ساده بود.
              فقط پول میخواد.
              اگه داشتم شرکتشو راه مینداختم.
              کسی نیست 1 میلیارد تومن دستی به من قرض بده؟
              الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X