اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لطفا این مدارو ببینید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لطفا این مدارو ببینید

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
    بفرما عزیز:
    با انتگرال گیر میلر ساختمش. واسه همین بازم با پائین رفتن شروع به شمارش می کنه
    ببخشید اما این مدار تو پروتوس 7.2 باز نمیشه میشه عکسشو برام بزاری . ممنون
    وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

دیدگاه

بفرما:
      فرکانس منبع پالسش رو گذاشتم رو 100، و دیوتی سایکل 50 درصد. دامنه پالس هم 0 و 5 ولته، تغذیه های اپ امپ هم 10- و 10+.
      در ضمن اگه فرکانس رو تغییر دادی، اون پتانسومتر رو تغییر بده تا خروجیت دندان اره ای بشه

دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

ممنون خیلی ناختمت تو زحمت ایشالا جبران کنم . میشه بگی چطوری دیتی سیکلشو حداکثر کنم (تقریبا صد در صد ) و چطوری نیم سیکل دیگه موج دندان اره ای رو بسازم . ممنون
        وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behroz.r
          ممنون خیلی ناختمت تو زحمت ایشالا جبران کنم . میشه بگی چطوری دیتی سیکلشو حداکثر کنم (تقریبا صد در صد ) و چطوری نیم سیکل دیگه موج دندان اره ای رو بسازم . ممنون
          ببین دیوتی سایکل 100% اصلاً خوب نیست. گفتم که، 100% میشه همون ولتاژ DC. اما اگه می خوای زیادش کنی باید دیوتی سایکل ورودی رو تغییر بدی. تو تنظیمات منبع پالس تو پروتئوس هست.
          برای نیم سیکل دیگه هم (یعنی اینکه تو نیم سیکل مثبت هم همین جوری به همین صافی موج رو تولید بکنه، متاسفانه نتونستم. خیلی تلاش کردم، اما توی مدارایی که بستم همش شکل موج خروجی همون سهمی مربوط به شارژ خازن بود.
          اما میشه همین مدار رو تو ورودی اپ امپ یه معکوس کننده بذاری تا وقتی پالس ورودی میره بالا شروع به شارژ کنه :redface:
          دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X