اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اسیلاتور 50 هرتز سینوسی (فوری)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اسیلاتور 50 هرتز سینوسی (فوری)

سلام به همگی(از اساتید گرفته تا جوجه محصل هایی مثل من).
    یه مدار میخواستم که ولتاژ مستقیم باتری 9 ولت کتابی رو به متناوب تبدیل کنه :read:،برای ترانسفورماتور میخوام ،چون شنیدم ترانسفورمر با مستقیم کار نمیکنه ،فقط میخوام متناوب بشه و اصلا نمیخوام توی ولتاژش تغییری ایجاد بشه یعنی نمیخوام 220 بشه،ولی فرکانسش حتما 50 باشه :nice:،ثبات فرکانس خیلی خیلی خیلی خیلی برام مهمه :agree:،در صورت امکان به مدار کم حجم و ساده و ترجیحا بدون آی سی باشه.

(البته اگه میشه 1.5 تا 24 ولت رو بتونه تبدیل کنه و فقط منحصر به 9 ولت نباشه،یعنی:1.5-3-4.5-6-7.5-9-10.5-12-13.5-15-16.5-18-19.5-21-22.5-24،،،،،،اگه بعضی از این ولتاژ ها استاندارد نبود مشکلی نداره حذفش کنید.)

MER30 :applause:
    I Found Myself In Wonderland

پاسخ : اسیلاتور 50 هرتز سینوسی (فوری)

دوستان چرا جواب نمیدید :cry2:،اگه لطف کنید زودتر جواب بدید ممنون میشم چون عجله دارم... :cry2:

مرسی
    :smile:

دیدگاه

دوستان احتمال زیاد شما به صورت اساسی با من مشکل دارید...
      :angry:

از اینکه خیلی تخصصی و با جزئیات کامل و تئوری این مسئله رو توضیح دادید و مدار و نقشه های زیادی ارائه کردید ممنونم... :question:

دست گل همتون درد نکنه... :applause:

دیدگاه

عزیز من ناراحت نباش حتما کسی نمیدونه که جواب نمیده

یه کمی بیشتر توضیح بده تا شاید دوستان بتونن جواب بدن (البته من خودم بلد نیستم)
        یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

از 555 استفاده کن
          ^^^^^^^^^^^^^
          خواستن توانستن است

^^^^^^^^^^^^^

دیدگاه

سلام دوست عزیز
            در این سایت و در سایت های دیگر مدارات و توضیحات فراوانی در مورد اسیلاتور ها آمده است و شما با دانستن فرمول طراحی آن می توانید براحتی به فرکانس مطلوبتان برسید.و حتی شکل موج های دلخواه خود را تولیدکنید.
            لینک زیر هم یک نمونه مدار تولید شکل موج سینوسی با OP-AMP می باشد که امیدوارم مفید باشه
            http://ecelab.com/circuit-sine-wave-gen.htm
            موفق باشید

دیدگاه

دوست عزیز شما اول باید مشخص کنی چقدر جریان میخوای

دیدگاه

جریان مهم نیست،فقط برای متناوب کردن باتری 9 ولت میخوام که بتونم با مدار ضرب کننده ولتاژ که با AC کار میکنه کار کنم
                :read:

دیدگاه

خوب اگه جریان مهم نیست میتونی از 555 استفاده کنی
                  بسیار راحت هست کار با این ای سی کافیه دیتاشیتش رو دنلود کنی و تو انجمن هم یه جستجو کنی کلی مطلب هست در موردش

دیدگاه

من دارم یک مدار ضرب کننده ولتاژ خازن دیودی میسازم،ولتاژ ورودی این مدار رو میخوام از یک ترانس 9 به 100 یا 110 تامین کنم و برای 9 ولت اولیه ترانس میخوام از یک باتری 9 ولت کتابی استفاده کنم،ولی مشکلم اینجاست که ترانس ولتاژ متناوب میخواد ولی ولتاژ باتری کتابی مستقیمه.نقشه مدار پمپ دیودی که دیدم نیاز به فرکانس 40 هرتز سینوسی داشت،حالا من میخوام با تا حد امکان با ساده ترین کار ولتاژ باتری کتابیمو به AC تبدیل کنم.

1.برای ایجاد چه نوع فرکانس هایی میشه از 555 استفاده کرد؟

2.اسیلاتور به معنی فرکانس سازه و قطعه ای به همین نام وجود داره دیگه،نمیشه با یک قطعه اسیلاتور 40 هرتز اینکارو کرد؟

3.مدارات خازن دیودی که ولتاژ رو ضرب میکنن محدودیتی در ضرب ولتاژ ندارند؟یعنی مثلا با یک مدار بزرگ پمپ دیودی بشه 9 ولت رو به 100000 ولت تبدیل کرد در صورت برطرف کردن مشکل جرقه زدن پایه های خازن ها به هم و حرارت مدار؟

4.اگه بخوام خروجی اسیلاتور رو به ترانس بدم،اگه فرکانس 555 رو تا مثلا 1 کیلو هرتز ببرم میتونم از ترانسی که خودم پیچیدم و هستش هوا هست استفاده کنم؟چون یکی از دوستان گفتن اگه فرکانس بالا باشه میشه هسته رو حذف کرد و مثلا به جاش لوله گذاشت که فقط نقش نگهدارنده سیم هارو داشته باشه.

5.دیوتی سیکل بالا مثلا 90 درصد با دیوتی سیکل پایین مثل 60 درصد چه فرقی باهم دارند؟یعنی نقش اینها تو مدار چیه و چه مشخصه ای رو کنترل میکنه؟

دوستان لطفا هرکدوم از سوال هارو که جوابشو میدونید بگید چون خیلی حیاتیه...

مرسی

دیدگاه

دوستان اگه سریعتر جواب بدید ممنون میشم...
                      :redface:

دیدگاه

میخوام ببینم رسانا ها در مقابل فرکانس زیاد مثل زمین عمل میکنن یا نه :mrgreen:
                        برای این کار به ولتاژ متناوب با فرکانس بالا احتیاج دارم .. با جریان چند میلی آمپر.
                        555 فکر کنم تا 300 کیلو هرتز جواب میده و کار باهاش خیلی راحته.
                        یکی 2 تا مدار اسیلاتور رو بردبورد بستم ولی جواب نگرفتم.
                        فقط اگه میشه از قطعه های آنچنانی و میکرو اینجور چیزا نداشته باشه :redface:
                        ولتاژ زیاد مهم نیست ولی فرکانس هر چی بیشتر باشه بهتره اگه بشه با ترانزیستور ها فرکانس چند مگا هرتز تولید کرد که دیگه بهتر ولی اگر نشد همین 555 خوبه ..
                        ممنون میشم راهنمایی کنید

زندگی پر ز وجود است ولی ..
                        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

سلام من هم به این مدار احتیاج دارم ولی نمیدونم چجوریه ولی فکر میکنم به جای ترانس میشه از چک سبز 8:1200 استفاده کنید

ولی گیر نمیاد. :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...