اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول مناسب برای فرستنده با قابلیت ارسال ویدوو و تصاویر و دیتا حجیم ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول مناسب برای فرستنده با قابلیت ارسال ویدوو و تصاویر و دیتا حجیم ؟

سلام دوستان خوبید :nerd:

یه سوال فنی از مهندسین گرام :nerd:
    برای ارسال دیتا های سنگینی مثل ویودیو و و تصاویر از طرق یه فرستنده شما چی را پیشنهاد می کنید؟
    ببینید هدف من اینه و می خوام این کارو با فرستنده مورد نظرم انجام بدم:
    یه دوربین را روی یه سیستم متحرک نصب کردم و موی خوام تصاویرش را روی لب تاب یا کاممپیوتری که مثلا در فاصله بین 100 تا حدکثر 500 متری قرار داره دریافت کنم . سپس طبق اون تصاویر رباتم را هدایت کنم .
    خوب باید از چه ماژولی یا از چه مداری برای دریافت تصاویرم استفاده کنم؟
    به نظر خودم باید از ماژولی که این دویژگی زیر را داشته باشه استفاده کنم
    1-توانایی ارسال حجم بیت بالای اطلاعات
    2-برد ارتباطی خیلی بالایی داشته باشه

ولی نمی ددون باید از چی استفاده کنم

ماژول های
    ASK?
    FSK?
    HMTR?
    wi-fi?

دیگه چیز دیگه نمی شناسم که بگم
    به نظرتون باید از چی افتاده کنم؟
    مرسی :job:

پاسخ : ماژول مناسب برای فرستنده با قابلیت ارسال ویدوو و تصاویر و دیتا حجیم ؟

ASK و FSK نوع مدولاسیون ماژول ها هستند نه اسم ماژول
    ماژول HMTR از مدولاسیون FSK استفاده می کنه ولی سرعت انتقال اطلاعات در اون کمه و تصویر آنلاین نمیشه باهاش ارسال کرد (19200 bps)
    ماژول های Wi-Fi بهترن ولی فکر نکنم تا برد 500 متر جواب بدن .

دیدگاه

اگه بخواهی خودت بسازی مثلا
      http://www.qrz.ru/reference/micro/analog/mc1374.pdf
      البته سایت یزد کیت هم یک فرستنده ساده ترانزیستوری برای tv داشت
      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jalal gilani
        ASK و FSK نوع مدولاسیون ماژول ها هستند نه اسم ماژول
        ماژول HMTR از مدولاسیون FSK استفاده می کنه ولی سرعت انتقال اطلاعات در اون کمه و تصویر آنلاین نمیشه باهاش ارسال کرد (19200 bps)
        ماژول های Wi-Fi بهترن ولی فکر نکنم تا برد 500 متر جواب بدن .
        سلام همگی خوبید :nice:

خوب فکر کنم wi-fi بیشترین پهنای باند برای انتقال دیتا را باید داشته باشه درسته؟
        خوب من هرچی سرچ زدم داخل انجمن چیزی درباره نحوه پیکر بندی و کانفیگ کردنش چیزی پیدا نکردم
        میشه اگر اطلاعاتی در باره مباحث کانفیک کردن این ماژول ها دارید بدید یا اگر لینکی چیزی هست لطف کنید

مرسی :nice: :wow:

دیدگاه

سلام
          DATA رو بهتره جدا از تصویر بفرستی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ep5ara علی رضا امینی
            سلام
            DATA رو بهتره جدا از تصویر بفرستی
            سلام :nice:
            خوب مثلا دیتا را باید با چی بفرستم؟
            تازه هنوز نمی دونم ویدوو را باید با چی بفرستم :eek:

دیدگاه

سلام
              اگر سرعت انتقال دیتا مورد نظر کم باشه مثلا 2400 بیت بر ثانیه خوب یه مدار با همین ماژولهای موجود میسازی و تصویر هم با یه چیزی شبیه همین ای سی که دوستمون در بالا معرفی کردن میفرستید
              یه راه دیگه هم اینه که تصویر رو دیجیتال کنی و از دوتا کانال (دو سری تجهیزات ) ارسال دیتا استفاده کنید

دیدگاه

دوستان عزیز سلام

به نظر من همونطور که دوستمون اشاره کردن بهتره که دیتا رو از تصویر جدا کنی، برای ارسال دیتا فرستنده-گیرنده های زیادی توی بازار هستن
                یه نمونش zigbee ها ، و برای ارسال تصویر هم میتونی از مدارات آنالوگ استفاده کنی که بیشتر به صورت فرستنده-گیرنده های آماده همراه با دوربین موجود هستند.

موفق باشی

دیدگاه

برای انتقال تصویر به صورت دیجیتالی از وای فای استفاده کن ... ولی از یه اکسس پوینت قوی باید استفاده کنی .
                  پیکر بندی : خودتون برنامه بنویسید )
                  برای انتقال تصویر از UDP استفاده کنید ، اگه از tcp استفاده کنید تصویر پرش داره
                  از یه اکسس پوینت 802.11g استفاده کنید که بیت ریتش خوب باشه ..
                  اگه از cpp استفاده کنید یا c# خیلی بهتر از vb هست
                  از این ماژولا بخوای استفاده کنی باید بالاخره مشکل بیت ریت رو حل کنی دیگه ...

دیدگاه

ماژول آماده فرستنده گیرنده تصویر هم بازار هست میتونید استفاده کنید
                    همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
                    کانت

دیدگاه

سلام ماژول های HM_TR که جواب گوی شما نیستند چون بیت ریتشان پایین است(19200 bps)
                      ماژول های Zigbeهم خوب هستند ولی قیمتشان یکمی بالا هستش باید ببینید به کارتان می اید یا نه؟
                      wifiهم که جای خود داره ولی شاید بحث پیکربندی و برنامه نویسیش سخت باشه
                      شما یک تستی روی ماژول ها یRfm مثل rfm12bp انجام بدهید(115.2kbps) از همه ارزانتر هستند هرچند راه اندازیش شاید یکمی قلق داشته باشد( شاید به صورت انلاین با این ماژول نشه تصویر را انتقال داد ولی برای صدا میشه،به قول دوستان اگر صدا از تصویر جدا بشه بهتره )
                      معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
                      اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
                      آموزش Modelsim

دیدگاه

ساده ترین راه :
                        1- 1 عدد دوربین شبکه
                        2- 1 عدد اکسس پوینت توان بالا یا یک عدد اکسس پوینت با آمپلی فایر یا استفاده از رادیو های وایرلس مثل نانو استیشن ام 2 (بهترین گزینه برای دوربین با فرکانس 2.4 گیگاهرتز و نانو استیشن ام 5 با فرکانس 5.8 گیگاهرتز
                        3- یک عدد کارت وایرلس یا یک عدد رادیو وایرلس یا اکسس پوینت و...
                        البته اگر روباتت کوچیکه بهتر از ماژول استفاده کنی
                        یا اینکه از رادیو های سری بولت استفاده کنی !

می تونی از ماژول زیر هم استفاده کنی با فرکانس 900 مگاهرتز و سرعت 2.5 مگ در ثانیه و توان 1 وات می تونی برد 64 کیلومتر رو داشته باشی

http://www.iran-module.ir/product_info.php/cPath/69_80/products_id/222/pname/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-XTend-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%8A%D9%83-%D9%88%D8%A7%D8%AA-RPSMA-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-40-%D9%85%D8%A7%D9%8A%D9%84

میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X