اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه پیچیدن سلف از صفر تا صد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه پیچیدن سلف از صفر تا صد

آقا دستگاه سلف زن چه جوریه؟هزینه خرید دستگاه چقدر هست؟خودتون لیست قیمیتی از کارتون دارین ؟ نهایت فرکانس کاریتون چقدره؟ تا چه اندازه (نانو هانری) کار می کنید؟
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

عرض سلام خدمت دوستان
      راستش یه سلف 90 uH , آمپر 30 روی یه ترویید به قطر 35 پیچیدم که موقع کار هسته شدیدا داغ میکنه.لطفا راهنمایی کنید که باید هسته بزرگتر انتخاب کنم یا اینکه اصلا ترویید مناسب این کار هست یا نه؟ متشکرم
      امروز نه آغاز و نه انجام جهان است ای بس غم و شادی که پس پرده نهان است
      گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری دانی که رسیدن هنر گام زمان است

دیدگاه

سلام دوست گرامی .
        30 آمپر با یه هسته فسقلی ، با عقل جور در میاد ؟ فرکانس جریانت چقدره ؟
        Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Bar
          من با این هسته تروئید شما کار نکردم ولی با مدل های دیگه آشنایی کامل دارم . اگه تهران هستید یه سری
          به فروشگاه سلف در پاساژ عباسیان بزنید . یه سری هسته تروئید زرد رنگ داره که برای کار شما مناسبه .
          فرکانسشون بین 0 تا 1 مگاهرتزه . برید این دو شماره رو ببینید : اینها KT68-26 and KT94-26 هستند .
          هر کدوم از نظر اندازه و حجم براتون مناسب بود بگیرید تا من محاسبه دقیقش رو براتون انجام بدم. بدون خطا
          هر دوتاش برای کارتون مناسبه .

دیدگاه

با سلام
            من یک سلف 800 میکرو پیچیدم یک لایه ، ولی متاسفانه مقاومت سیم 0.4 داره که بالاست . اگر امکان داشته باشه میشه منو راهنمایی کنید که بغیر از تعویض نوع سیم ، چه روش دیگه ای برای کم کردن این مقاومت دارم ؟ پیشاپیش ممنون :smile:

دیدگاه

سلام لطفا میشه ساخت این نوع سلف ها رو یاد بدیدhttp://www.pyroelectro.com/projects/fm_bug_transmitter/img/coil_close_up.jpg
              مثلا سلف 180نانو

دیدگاه

سلام لطفا میشه ساخت این نوع سلف ها رو یاد بدیدhttp://www.pyroelectro.com/projects/fm_bug_transmitter/img/coil_close_up.jpg
                مثلا سلف 180نانو

دیدگاه

سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان ، من یک سلف 130 میلی هانری بدست اومده را میخوام درست کنم ،حالا میخوام بدون طبق چه فرمولی به چه تعداد دوری و همچنین نوع سیم لاکی نیاز دارم ؟ ممنونم راهنمایی بفرمایید .
                  خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X