سلام به تمام دوستان.من دنبال یک فرستنده گیرنده amهستم برای گیرنده یک رادیو تک موج amساختم و جواب هم گرفتم. حالا دنبال یک فرستنده برای این گیرنده هستم.اگه کسی داره یک لطفی به ما کند ممنون میشم :sad:cry2: :cry2:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
فرستنده am
Collapse
X
-
پاسخ : فرستنده am
دوست عزیز کسی تو این فرکانس 500 تا 1700 کیلوهرتز بدلیل بلند بودن طول انتن کسی فرستنده گیرنده درست نمیکنه
البته اگه امکاناتش رو داشته باشی میشود ساخت. ولی تصور کن به یک انتن حداقل 10 تا 40 متر نیاز داری برای فرستنده چطور میخوای حمل کنی؟
پایین ترین فرکانسی که میشه فرستنده گیرنده قابل حمل ساخت باند 27 مگاهرتز است تازه طول انتن شما هم در این فرکانس 2/5 تا 3 متر متغییر است
بهترین فرکانس برای ساخت فرستنده گیرنده محدوده vhf است
دیدگاه
-
ممنون از راهنماییتون.من یک رادیو amتک موج ساختم(موج mwمیگیره)حالا میخوام یک فرستنده پیدا کنم که بتونم روی این رادیو پیام بفرستم.اگه مداری باشه باید مدولاسیون دامنه انجام بده که دیگه فکر نکنم مشکل طول آنتن داشته باشم. حالا دوتا مدار دوستان فرستادن با شبیح سازی که جواب نداده.اگه بازم بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم :cry:
دیدگاه
-
من این مدارها رو نساختم . چیز دیگه ای درست کردم . ولی دلیلی برای کار نکردن وجود نداره . ترکیب
مدار صحیح بنظر میرسه .
چون توان مدار کم هستش به آنتن بلند هم نیازی نداره . در این طرح های کم توان تطبق امپدانس و
مچینگ آنتن یخورده اضافیه . مگر اینکه بخواهید توان رو افزایش بدید و آنتن خارجی بهش متصل کنید .
برای تحلیل هم بهتره از نرم افزار اورکد استفاده کنید . شماتیک مدار رو بکشید و شکل موج های قسمت
های مختلفشو ببینید .باز هم عید آمد و ما لختیم...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ali4848فکر میکردم دامنه پِیام فقط روی دامنه حامل تاثیر میزاره در صورتی که روی فرکانس کریر هم علاوه به اون تاثیر داره.
مدار رزونانس یا تانک خروجی روی 500 تا 1600 تنظیم شده . حالا چرا ؟
اولا این یه طرح ساده آموزشی هستش نه یک طرح تجاری و استاندارد . حالا طراحش اومده برای دوری
و پیچیدگی مدولاسیون AM که قطعات زیادی میخواد این کلک رو زده و سیگنال صوتی رو روی کریر سوار
کرده . اگر میخواست فقط دامنه رو تحت تاثیر بزاره باید از ترانس مخصوص یا مدارات ترانزیستوری کلکتور
مشترک با ترانزیستور های قدرت استفاده میکرد .
دوم اینکه بالاخره اگر بیس ترانزیستور رو تحریک کنیم و به یک سیگنال متغیر وصل کنیم در مسیر جریان امیتر
کلکتور اختلال ایجاد میکنه . یعنی شدت و ضعف سیگنال باعث افزایش و کاهش دامنه شکل موج در کلکتور
میشه که همون مدولاسیون دامنه میشه :biggrin:
برد این مدار رو نمیشه زیاد افزایش داد . چون اسیلاتور مدار ثبات نداره و فیدبک ایجاد میشه و مدار کلا
از کار می افته . بهتره دنبال اسیلاتور های کریستالی یا سینتی سایزر - پی ال ال بگردی .
باز هم عید آمد و ما لختیم...
دیدگاه
-
با سلام : چون موج AM فرکانسش پایین هست به راحتی میتوان فرستنده مطلوب را در این فرکانس ساخت والبته در توان های قابل توجه
یعنی هم میشه اسیلاتور با دقت کریستال داشت و هم تقویت در حد نیاز
مسعله طول موج و آنتن هم میشه با کارهایی حل کرد مثلا بریم از برقی محلمون 50 متر سیم استخونی (تلفن) تهیه کنیم و از پشت بام یه پارتمان به پایین بکشیم
:biggrin: البته نه همه اپارتمان دارن نه همه شجاعت همچین کاری را دارن
میشه از آی سی های TTL استفاده کرد و با تقسیم فرکانس توسط یه کریستال 27MHZ فرکانس 1350KHZ که یه فرکانس استاندارد هست را روی باند AM ایجاد کرد و توسط مدارهایی به سینوسی تبدیل کرد و براحتی توسط ترانزیستورهای فراوانی تقویت کرد--------------------------- --------------------------
دیدگاه
-
دوست من هیچ جا اطلاعات عملی و کاربردی رو به آدم نمیدن . کسی نتیجه سالها تجربه و هزینه کردنشو
راحت به من و شما نمیده مگر اینکه تاریخ انقضاش رسیده باشه :biggrin:
من نمیدونم کجا میشه مدار عملی با توضیحات کامل رو پیدا کرد :NO: بنظرم خودت باید حداقل 10 سال وقت
بزاری شاید موفق شدیباز هم عید آمد و ما لختیم...
دیدگاه
دیدگاه