اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات برای درست کردن فرستنده FM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات برای درست کردن فرستنده FM

روش ارسال یا تغییر در خروجی فرستنده به چه صورت می باشد .من هم برای ارسال موسیقی نمی خواهم . برای ارتباط صوتی مورد نیاز می باشد .

دیدگاه

روش ارسال یا تغییر در خروجی فرستنده به چه صورت می باشد .من هم برای ارسال موسیقی نمی خواهم . برای ارتباط صوتی مورد نیاز می باشد .
      در زمان مدولاسیون فرکانس صوتی رو محدود کنید و حداقل رو در نظر بگیرید و و ضریب Q فیلترهای خروجی رو بالا ببرید
      البته تجربیات من هم آماتوری و مربوط به سالها پیش هست بهتره بچه های مخابرات نظر بدن.
      البته اگر هدف افزایش برد با توان کم باشه مدولاسیون pwm نیز راهکار جالبی خواهد بود این در صورتی هست که
      آشکار سازی به مراتب ساده تره.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام دوستان من یک فرستنده ی FMپنج ترانزیستوری دارم کیفیتش معرکه است با میکروفن سه پایه

خواستم ببینم اگه بخوام همین مدارو به صورت SMD طراحی کنم چجوریه ؟ کار می کنه؟

اون خطوط دایره ای شکل چیه مهمه؟ اگه بخوام فرکانسشو تغییر بدم چی کار کنم؟
        "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
        ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
        ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
        پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
          سلام دوستان من یک فرستنده ی FMپنج ترانزیستوری دارم کیفیتش معرکه است با میکروفن سه پایه

خواستم ببینم اگه بخوام همین مدارو به صورت SMD طراحی کنم چجوریه ؟ کار می کنه؟

اون خطوط دایره ای شکل چیه مهمه؟ اگه بخوام فرکانسشو تغییر بدم چی کار کنم؟
          اون خطوط دایره ای به نوعی سلف هست

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

کار می کنه؟ سلفشو نمیشه یه سلف شبیه مقاومت هست بذارم؟
            "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
            ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
            ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
            پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X