اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا امکان است توان ورودی مدار 5 وات و توان خروحی 350 ولت باشه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا امکان است توان ورودی مدار 5 وات و توان خروحی 350 ولت باشه؟

سلام دوست من
    برای مشخصات یه فرستنده CW جریان لحظه ای مطرح نیست بیشتر جریان ماندگار مدار مورد بررسی قرار می گیره چون معادله حالت مدار برای شکل موج باید یه حالت ثابت به خود بگیره که با جریان لحظه ای قابل بیان نیست.از طرفی هم جریان لحظه ای زیاد برای قطعاتی ایجاد می شه که یه خاصیت خازنی یا القایی شدید داشته باشن اما باتری 1.5 ولت با مقاومت داخلی نمی تونه جریان لحظه ای زیادی تولید کنه اونم با ولتاژ ثابت.

اگر اشتباه گفتم خوشحال می شم با توضیحاتتون دانستی ها رو درست کنین

ممنون

هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نه نه منظور من حالت transient نبود ما داریم در مورد steady state حرف میزنیم.
      Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

یعنی باتری قلمی 9 امپر ساعت هست؟

دیدگاه

سلام علی آقای عزیز
          اولا این عکس آواتارت خیلی قشنگه ( هر کی هست خدا حفظش کنه)
          بعدشم نه . منظورم نه آمپر ساعت نیست که .
          ببین شما اون پستی که در مورد آمپر ساعد دادم رو دقیق خوندی ؟ اگه شما نه آمپر فرکانس بالا ( لحضه ای ) ازش بکشی ( اگه یه آمپر ساعته ) تو یک نهم ساعت خالی میشه .

دیدگاه

ظرفیت بعضی از باطری های قلمی (نوع AA)

منبع

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

خوب طبق چیزی که آقا ابولفضل ارسال کردند ، مثلا برای اون باطری آلکالاین که 2.4 آمپر ساعته اگه شما ازش 4.8 آمپر بکشی نیم ساعته خالی میشه .
              در ضمن در مورد مقاومت داخلی باطری :
              تا وقتی که َارژ داره و پره در حد چند میلی اهمه.
              Wish you the best
              Goldsmith

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Goldsmith
                خوب طبق چیزی که آقا ابولفضل ارسال کردند ، مثلا برای اون باطری آلکالاین که 2.4 آمپر ساعته اگه شما ازش 4.8 آمپر بکشی نیم ساعته خالی میشه .
                در ضمن در مورد مقاومت داخلی باطری :
                تا وقتی که َارژ داره و پره در حد چند میلی اهمه.
                Wish you the best
                Goldsmith
                این چیزی که شما فرمودید درسته ولی در حد یه قاعده سر انگشتیه و برای جریان های زیاد صدق نمیکنه و شما باید به اطلاعات سازنده مراجعه کنید.مثلا برای همین مورد alkaline اگه به اطلاعاتی که اینجا هست مراجعه کنید میبینید که :

An AA-sized alkaline battery might have an effective capacity of 3000 mAh at low drain, but at a load of 1 ampere, which is common for digital cameras, the capacity could be as little as 700 mAh

مقاومت داخلی هم عموما در رنج 0.2 اهم هست ولی باز هم ثابت نیست و بستگی به جریان و دما و مدت زمانی که از عمر باطری میگذره متغیره و میتونه تا یک اهم هم برسه.

مثلا تو این تصویر مقاومت داخلی یه باطری از نوع aa دیده میشه که با افت دما داره افزایش پیدا میکنه

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

کاملا با شما موافقم .
                  و البته من خودم هیچ وقت از یه باطری جریان بیشتر از جریان نامی تو پروژه هام نمیکشم . این بحث رو فقط در جواب اون آقایی راه انداختم که میگفت نمیشه .
                  و اما تو جریان های بالا و من یه بار این بلا رو سر باطری اتومبیل اوردم . 400 آمپر لحضه ای !
                  Best Regards
                  Goldsmith

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X