اگر هیچ کدوم رو نداشتی با این روش امتحان کن
من که اینطوری امتحان می کنم و جواب هم می گیرم
لحیم کاری هم لاطم نیست پایه ها رو به هم می پیجونم
راحت
اول به جای مقاومت 1k از مقاومت 10k استفاده کن
من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.
ولش کن خندم گرفت ...دوتا انگشت اشاره و شصت تو بزن دهنت خیس کن بعد دست بعدی رو هم خیس کن حالا یک سیم بگیر با انگشت خیس حال خیلی آروم سیم دیگه رو اگه بوق داشته باشه یکم لرزش ایجاد می*کنه خطر ناک نیست نترسی فقط اگه دل شو داری
ولش کن خندم گرفت ...دوتا انگشت اشاره و شصت تو بزن دهنت خیس کن بعد دست بعدی رو هم خیس کن حالا یک سیم بگیر با انگشت خیس حال خیلی آروم سیم دیگه رو اگه بوق داشته باشه یکم لرزش ایجاد می*کنه خطر ناک نیست نترسی فقط اگه دل شو داری
با این روش کافیه یه نفر زنگ بزنه به اون خط. اون وقته که به دیدار یار میروی
یک سیم روکش دارو دوسرشو لخت کنین بعد به اون خط زنگ بزنین هنگام زنگ خوردن دوسر خط رو به هم اتصال بدین صدای خش خش رو می*شنویم اگه خط سالم باشه انگار کسی گوشیو جواب داده .یا اگه از روی پست دارین چک میکنین زنگ بزنین به خط باسیم چین یا انبر دست دو سر ترمینال مربوطه رو به هم اتصال بدین و قطع کنین .این روشیع که ما مخابراتی ها وقتی گوشی تست نداریم باهاش انجام میدیم
سلام به همه دوستان و همکاران عزیز ناصر سلامت هستم برای تست پریزهای تلفن و آنتن تلویزیون و ماهواره من یه دستگاه خودم ساختم ک به تازگی دارم تست ارت پریز برق رو هم بهش اضافه میکنم واقعا کاربردی و کارکرد راحت داره برای تحویل دادن پروژه ، مخصوصاً پرژه های بزرگ ک تعداد واحد زیاد داره واقعا کاربردی وتایم تحویل رو جلو میندازه اگر لازمتون شد تماس بگیرید 09383443500
دیدگاه