اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاربرد میکرو در مخابرات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کاربرد میکرو در مخابرات

سلام دوستان.خسته نباشید .برای یک تحقیق لازم اسم مدارات مخابراتی که توشون از میکرو استفاده شده (به عنوان یک عنصر توی عملیات مخابراتی ) + مقدار کمی توضیح درباره مدارو بدونم.بنابرین از دوستان خواهش میکنم حتی اگه یک مدارو که چنین خصوصیاتی رو داره ، میدونید از من دریغ نکنید .با تشکر

پاسخ : کاربرد میکرو در مخابرات

انگار بی پاسخ موند. :cry:
    حالا سوال اینجاست که اصلا همچین مدارهایی وجود داره ؟ چون خیلی سرچ کردم به نتیجه نرسیدم :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza.r
      انگار بی پاسخ موند. :cry:
      حالا سوال اینجاست که اصلا همچین مدارهایی وجود داره ؟ چون خیلی سرچ کردم به نتیجه نرسیدم :cry:
      سلام مگه میشه وجود نداشته باشه ؟ من دوتا از دوستام اختراعاتشون در همین زمینه بوده :eek:
      شما هر فرستنده گیرنده ای را می توانید در نظر بگیرید و برای کنترلشون از میکرو استفاده کنید
      معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
      اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
      آموزش Modelsim

دیدگاه

سلام خیلی ممنون جواب دادید.بله دقیقا همینطوره که میفرمایید توی اکثر مدارات مخابراتی میکرو کنترلر استفاده شده اما به عنوان یک پردازش گر.برای مثال همین موبایل .یک میکر داخلش هست که پردازش انجام میده .دستور میده که مثلا چی توسط انتن ارسال بشه اما خودش به شخصه هیچ نقشی توی فرایند ارسال نداره.منظور من مداری هست که میکرو توی فرایند باشه.مثلا با استفاده از یک پایه adc بیاد از یک سیگنال ورودی مثلا صدای انسان نمونه برداری کنه و با توجه به مقدار دیجیتال نمونه برداری شده زمان بین set و reset شدن یک پایرو تغییر بده با این کار مثلا توسط میکرو یک مدولاسیون fm تولید شده. من منظورم مثلا همچین چیزی هست.البته مثالش همینجوری الهام شد .اگه بده ببخشید

دیدگاه

اقای کی نژاد یه پروژه امپلیفایر صوتی با xmega داشتند
          فکر کنم یا یکم تغییرات بتونید با بالا بردن فرکانس خروجی و تقویت به فرستنده رادیویی تبدیلش کنید ....

دیدگاه

علی اقا ممنون میشم لینک بدید

دیدگاه

http://knowledgeplus.ir/userfiles/Audio_delay.rar
              اینه لینکش اما فکر نکنم زیاد بتونه کمکتون کنه به جز اون قسمتی که برای ورودی و خروجی صدا هست
              اگه اکوی اونو کنار بزارید و خروجی DAC رو مقطع کنید(با یه فرکانسی قطع و وصل بشه)تونستید یه جوری مدولاسیون دامنه رو پیاده کنید البته اینی که گفتم یه ایده هست ولی خودم دارم روش کار میکنم

دیدگاه

میکر چیپ یک سری میکر داره که برای یه همچین کارهای هست . در مورد RF PIC بگردید پیدا میکنید

AN868

Designing Loop Antennas for the rfPIC12F675

FLASH-Based Microcontroller with ASK/FSK Transmitter

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ep5ara علی رضا امینی
                  میکر چیپ یک سری میکر داره که برای یه همچین کارهای هست . در مورد RF PIC بگردید پیدا میکنید
                  درسته!یادم نیفتاد این ها هم هست
                  اتمل هم یه سری داره:
                  http://www.atmel.com/products/microcontrollers/wireless/default.aspx

دیدگاه

سلام
                    دوست عزیز اینکاری را که شما می گید با نام رادیو نرم افزار می شناسن(SDR) و کاملا هم مرسومه حتی در موبایل که مثال زدید .در حقیقت رادیو نرم افزار یعنی پیاده سازی نرم افزاری الگوریتم های مخابراتی که بسته به پیچیدگی الگوریتم ومیزان محاسبات وپردازش های لازم از پروسسورهای خاص اینکار یا DSP استفاده می شه .در موارد ساده تر شما می تونید حتی از XMEGA هم استفاده کنید.ولی توجه داشته باشید که میکرو کنترولرها برای عمل پردازش و انجام محاسبات سنگین ساخته نشده اند.
                    مهمترین قضیه وشروع کار ، قضیه معروف نمونه برداری هست وبقیه ماجرا که خودش عالمی داره.

دیدگاه

دوست عزیزم
                      تقریبا در اکثر سیستم های مخابراتی امروزی به نوعی از یک میکروکنترلر یا پروسسور استفاده میشه.
                      توی سیستم های تجاری مثل موبایل ، شبکه های بیسیم ، تلویزیون دیجیتال و رادیو های دیجیتال و ... از یک پروسسور استفاده شده که کار کنترل بخشهای مختلف سیستم از جمله سویچ ها و پروگرام کردن آی سی های مخابراتی رو انجام میده.
                      توی سیستم های مخابراتی غیر تجاری هم برای ساخت سینتی سایزر های فرکانس ، تیونر ها و گیرنده های مختلف از یک میکروکنترلر برای کنترل و برنامه ریزی قسمت های مختلف سیستم استفاده میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X