اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتقال داده از یک نقطه به نقطه دیگر با مدولاسیون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتقال داده از یک نقطه به نقطه دیگر با مدولاسیون

با سلام من رشتم نرم افزار کامپیوتر هست اما با قطعات پایه رشته الکترونیک آشنا هستم .
    من یه سری داده دارم که اونو می خام از یه نقطه به نقطه ی دیگه انتقال بدم که این مسافت در حدود 300 متر هست و این کارو هم از بستر سیم می خام انتقال بدم چیزی که می دونم باید یه موج کرییر داشته باشم و با دادم مدوله کنم و در مقصد هم اونا رو از هم جدا کنم
    برا ساخت موج کریر باید از چه کریستالی استفاده کنم ؟
    آیا آی سی ای هست که موج اصلی رو با موج کرییر ادغام کنه ؟
    یه نمونه مدار اگه دوستان داشته باشن و اونو ارائه بدن ممنون میشم :redface:

پاسخ : انتقال داده از یک نقطه به نقطه دیگر با &#160

وقتی با سیم میخواید انتقال بدید نیاز به مدولاسیون ندارید
    میتونید با تقویت سیگنال حلش کنید...
    چند خط داده دارید؟ با چه فرکانسی؟ چند ولت؟ چند امپر جریان باید عبور کنه؟

دیدگاه

پاسخ : انتقال داده از یک نقطه به نقطه دیگر با مدولاسیون

ممنون از توجهتون اما من می خوام یه کابل یکپارچه داشته باشم و وسط راه تقویت کننده استفاده نکنم.
      از مدولاسیون هم برا حمل سیگنال و هم اینکه کسی نتونه بین راه دزدکی اطلاعات رو کش بره می خوام استفاده کنم
      در مورد بحث سخت افزاری هم همون هشت سیم کارت شبکه هست

دیدگاه

منظور من از تقویت تقویت در بین راه نبود
        مثلا در مبدا ولتاژ ها رو تا مثلا 100 ولت تقویت کنید و دوباره در مقصد ولتاژ ها روکاهش بدید ...
        برای اینکه کسی نتونه سیگنال ها رو کش بره باید سیگنال ها رو کد کنید که با توجه به فرکانس بالاش واسه خودش درد سری هست ...
        بهترین راه اینه که سیستم شبکتون امن باشه مثلا برای انتقال اطلاعات از sstp استفاده کنید و مک فیلترینگ رو هم فعال کنید ....

دیدگاه

هدف من از طرح این سوال دو چیز بود یکی علاقه ای که به الکترونیک دارم و دوم اینکه این مسائل رو برا خودم یه نیاز می دونم .
          در مورد مدولاسیون می خوام تحقیق کنم و برام سوالاتی در این قضیه هست ( تئوری تا بخای زیاد هست ) مثلا موج کرییر رو با چی تولید کنم یا با چی این موج رو با موج اصلی کد کنم.

یا در مورد اسپلیتر چهار قطعه داره که شش پایه ای هستند خاستم از نظر فیزیکی کوچیکشون کنم اما به هر دری که بگید زدیم و به هر مهندس الکترونیک بگید رفتم که قطعات جایگزین برای اون قطعه استفاده کنم اما تقریبا همه پیچوندن زدم
          و هزاران سوال دیگه که توکتاب های رایج نیست حالا از دوستان این درخواست رو دارم که من برا طراحی مدار و کارایی هر قطعه باید چه کتابی یا چه منبعی رو بگیرم

دیدگاه

منظورتون از اسپلیتر اسپلیتر خط تلفن و adsl هست؟

دیدگاه

اونجور که من میدونم یه فیلتر فرکانسی هست ...

دیدگاه

اینو میدونم ولی اینکه از چه راهی به این دانش برسم که مثلا یه قطعه رو بهم دادن و خواستم قطعه جایگزین براش پیدا کنم برام مهم

دیدگاه

خوب مهمه این قطعه چی باشه ...
                  مثلا خود اسپلیتر که یه قطعه نیست ...
                  بعد باید ببینید اصلا واسه چی میخواید جایگزین پیدا کنید ...

دیدگاه

سلام
                    مودلاسیون هم برای خطوط وایرلس استفاده می شه هم برای خطوط سیمی
                    که در خطوط سیمی اگر توابع ریاضی مودلاسیون رو ببینین چون داده ها رو به نحو دیگه ای نشون می دیم اصطلاحا می گن code شده (نه رمز گذاری) و در مبدا هم قابل گشایش هست
                    اگر بخوایم ببینیم چرا برای خطوط سیمی مودلاسیون انجام می دن دلایل زیر رو می شه برشمرد
                    1-افزایش سرعت و انتقال baud های بیشتر در ثانیه، به عنوان مثال می تونین QAM که در مودم های حتی dialup استفاده می شه رو ببینین
                    2-به نحوی Ecode کردن داده ها
                    3-راحت بودن برای کشف خطا و کم کردن خطا و همچنین کم کردن پهنای باند مورد استفاده

اگر بخواین در مسیر سیمی انتقال داده انجام بدین و بیشتر افزایش طول و دغدغه از دست دادن داده یا نویز زیاد رو دارین پیشنهادم استفاده از پروتکل RS485 که مثل سریال هست ، هست(نیازی نیست حتما داده هاتون رو با فرکانس خاص دیگه ای ضرب و .... کنین)

اگر می خواین مودلاسیون رو برای هدف خاصی که مد نظرتون هست انجام بدین ابتدا با مشخص کردن نوع مودلاسیون و نوع کارایی ، بگین تا آی سی و نزدیک ترین روش ممکن برای استفاده شما گفته بشه

اسپیلیتر ها برای جداسازی دو فرکانس مختلف از هم استفاده می شن
                    مثلا در شبکه های adsl همونطوری که می دونین ما 256 کانال 4 کیلوهرتز داریم که 0 مربوط به صدا و 1تا 5 مربوط به باند گارد و بقیه مربوط به adsl می شن اسپلیتر رو استفاده می کنن که فرکانس های مروبط به کانال پایین جدا و به تلفن داده بشن و مابقی به مودم ای دی اس ال (که لفظ مودم برای این گونه از خطوط اشتباه هست) داده می شه تا کوچکترین نویزی از طرف تلفن و یا دیگر اداوات به فرکانس های مابقی سرایت نکنه
                    اگر سوالی بود بفرمایین
                    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

ممنون از توجهتون
                      این چیزها رو که گفتید در عین اینکه مفید بود اما من می خام برم سراغ کار عملی و خودم رو از این قید و بندها دور کنم چون در مراحل کار عملی بسته به نیاز این موارد رو میشه کسب کرد .
                      برا اسپلیتر این قطعه رو می خام در روی یک وسیله قرار بدم که از نظر فیزیکی یک سوم یه اسپلیتر رو جا دارم و موندم .

دیدگاه

با سلام : فکر کنم با آی سی تایمر 555 بشه یه کارایی کرد

به این صورت که یه فرکانس بالا مثلا 80KHZ تولید کرد و داده ها را بری روی پایه 5 اعمال کرد پایه 5 پایه کنترل دامنه هست و به نوعی میشه گفت مدولاسیون دامنه .
                        --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X