اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد ماژول های فرستنده و گیرنده ask !!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد ماژول های فرستنده و گیرنده ask !!

دیکودر هایPT2272 بـا پسـوند M :ایـن نـوع دارای خروجی لحظه ای بوده و تا زمانی که سیگنال از طرف فرستنده به این آیسی می رسد این آیسی خروجی خود را فعال می کند .
    و زمانی که سیگنالی به آن نمی رسد خروجی خود را غیر فعال می کند
    آیسی هایبا پسوند L دارای خروجی لچ هستند و با زدنشاسـی فرسـتنده خروجـی بـه حالـت پایدار رفته و در این حالت باقی می ماند .اما این آیسی های خروجی های خود را به صورت فلیـپفﻼپ قطع و وصل نمی کنند . فرض کنید می خواهیم یک فرستنده گیرنده 4 کانال داشته باشـیم و ازاین آیسی نوع L استفاده کردهایم . اگر ماشاسی کانال 1 در فرستنده را بزنیم خروجـی 1 مـا در
    گیرنده به حالت لچ رفته و باقی می ماند . حال اگر کانال 2 در فرسـتنده را بـزنیم خروجـی 1 مـا در
    گیرنده قطع شده و خروجی 2 ما در گیرندهبه حالت لچ می رود یعنی خروجی هـا بـه صـورتیکـی
    بجای دیگری کار می کند .و در یک لحظه بیش از 1 کانال روشن نمیشود .

دیدگاه

تا زمانی که سیگنال از طرف فرستنده به این آیسی می رسد این آیسی خروجی خود را فعال می کند
      خوب باید فعال بمونه دیگه!
      ولی مشکل اینه که مدام قطع و وصل میشه!

دیدگاه

من هم همین مشکلو دقیقا دارم

دیدگاه

با سلام.این ای سی 2272 از خروجی هاش نهایتا چقدر میشه جریان کشید؟نمیشه مستقیم رله 5 ولتی وصل کرد؟
          یا اینکه باید از طریق ترانزیستور رله ها رو وصل کنیم؟

دیدگاه

نه نمیشه
            جریانش درحد روشن کردن یک ال ای دی هست
            حتما باید براش ترانزیستور یا یه ای سی بافر بزارین
            مدت هاست نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M3R-E نمایش پست ها
              سلام
              من همین ماژولها رو خریدم
              هم 315 و هم 433
              همراه با دو نمونه گیرنده که تو سایت موجود هست!
              ولی مشکلی که دارم اینه که led هایی که تو خروجی گذاشتم دائم چشمک میزنه یعنی تو فرستنده وقتی کلید رو فشار میدم در گیرنده led ثابت نمیشه و دائم در حال چشمک زدن هست!

یه چیز دیگه که یادم رفت بگم اینه که تو فاصله خیلی کم (مثلا 10 سانت) مشکلی نداره و بدون چشمک زدن کار میکنه ولی تو فاصله بیشتر از 10 ، 15 سانت چشمک میزنه
              من همین مشکل رو داشتم. فکر میکردم بخاطر اینه که از 2272 نوع m استفاده کردم. اما یه ریموت آماده از بازار خریدم و با فرستنده خودم چک کردم که روی برد بورد بسته شده بود، بردش بیشتر شد. یعنی اولش باید فرستنده گیرنده رو خیلی بهم نزدیک میکردم که چشمک زدن برطرف بشه، اما با ریموت آماده تا 2 متر فاصله ارتباط پایدار بود و ال ای دی چشمک نمیزد
              من فکر میکنم مشکل از نویز باشه
              حالا باید مدار گیرنده رو هم روی pcb منتقل کنم ببینم نتیجه چی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero نمایش پست ها
                دیکودر هایPT2272 بـا پسـوند M :ایـن نـوع دارای خروجی لحظه ای بوده و تا زمانی که سیگنال از طرف فرستنده به این آیسی می رسد این آیسی خروجی خود را فعال می کند .
                و زمانی که سیگنالی به آن نمی رسد خروجی خود را غیر فعال می کند
                آیسی هایبا پسوند L دارای خروجی لچ هستند و با زدنشاسـی فرسـتنده خروجـی بـه حالـت پایدار رفته و در این حالت باقی می ماند .اما این آیسی های خروجی های خود را به صورت فلیـپفﻼپ قطع و وصل نمی کنند . فرض کنید می خواهیم یک فرستنده گیرنده 4 کانال داشته باشـیم و ازاین آیسی نوع L استفاده کردهایم . اگر ماشاسی کانال 1 در فرستنده را بزنیم خروجـی 1 مـا در
                گیرنده به حالت لچ رفته و باقی می ماند . حال اگر کانال 2 در فرسـتنده را بـزنیم خروجـی 1 مـا در
                گیرنده قطع شده و خروجی 2 ما در گیرندهبه حالت لچ می رود یعنی خروجی هـا بـه صـورتیکـی
                بجای دیگری کار می کند .و در یک لحظه بیش از 1 کانال روشن نمیشود .
                اگه دوتا کلید باهم همزمان فشار بدیم، دوتا خروجی باهم فعال میشه

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
                انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

سلام مهندس
                  من یه سوال ابتدایی داشتم
                  اونم این که من یک ماژول فرستنده و گیرنده ask 315 خریدم و برای تست ماژول گیرنده پایه vcc و gnd رو به ترتیب به ولتاژ منبع و زمین وصل کردم و به پایه data out گیرنده یک دیود وصل کردم که ببینم کی روشن میشه و دیدم این دیود همیشه روشنه حتی وقتی که فرستنده وصل نیست!!!
                  برای فرستنده هم سر راه data in یک دیود گذاشتم و دیدم که هیچ وقت روشن نمیشه
                  اگر میشه راهنمایی کنید که اشکال کارم کجاست و چجوری این دو تا ماژول رو به هم وصل کنم
                  من مدار 2262 و 2272 رو ساختم و با سیم data out رو به data in وصل کردم و مدار قشنگ کار کرد ولی خواستم با فرستنده گیرنده این کارو بکنم نشد
                  ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Elyasnz نمایش پست ها
                    سلام مهندس
                    من یه سوال ابتدایی داشتم
                    اونم این که من یک ماژول فرستنده و گیرنده ask 315 خریدم و برای تست ماژول گیرنده پایه vcc و gnd رو به ترتیب به ولتاژ منبع و زمین وصل کردم و به پایه data out گیرنده یک دیود وصل کردم که ببینم کی روشن میشه و دیدم این دیود همیشه روشنه حتی وقتی که فرستنده وصل نیست!!!
                    برای فرستنده هم سر راه data in یک دیود گذاشتم و دیدم که هیچ وقت روشن نمیشه
                    اگر میشه راهنمایی کنید که اشکال کارم کجاست و چجوری این دو تا ماژول رو به هم وصل کنم
                    من مدار 2262 و 2272 رو ساختم و با سیم data out رو به data in وصل کردم و مدار قشنگ کار کرد ولی خواستم با فرستنده گیرنده این کارو بکنم نشد
                    ممنون میشم راهنمایی کنید
                    ماژولهای ASK در حالتی که فرستنده دیتا نمیفرسته خروجی دارن و پایه DATA مدام تغییر حالت میده و اگه میخواین خروجی ماژول رو تست کنین یه LED تو خروجی DATA بزارین ، در این حالت اگه فرستنده رو فعال کنید نحوه روشن LED کمی تغییر میکنه و اینجوری میتونید متوجه دریافت دیتا بشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X