اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 100 گیرنده با پنج فرستنده !!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل 100 گیرنده با پنج فرستنده !!!!

سلام دوستان و اساتید
    در یک پروژه که یکصد واگن پشت سر هم با فاصله 2 متر از یکدیگر قرار دارند وارد محل تخلیه میشوند و 5 محل برای تخلیه آنها وجود دارد که هر کدام با دیگری حدود 30 متر فاصله دارند
    برای هر محل تخلیه یک اپراتور در فاصله حداقل 200 متری و ماگزیمم 400 متری قرار دارند ( فضای باز )

که وقتی واگن در روبروی دریچه تخلیه مربوط به آن اپراتور باشد باید بتواند با یک فرمان تخلیه ( بصورت الکتریکی است ) را بصورت حتما بیسیم صادر کند .

و واگنها که گیرنده روی آنها است در صورتیکه در محل مورد نظر باشند فقط فرمان اپراتور مورد نظر خودشان را دریافت کنند
    واگن ها بصورت اتفاقی Random در روبروی یکی از دریچه تخلیه قرار میگیرند.
    کنترل اپراتور فقط یک کلید دارد برای صدور فرمان دارد ولی واگن ها هر کدام یک گیرنده جداگانه

سئوال چه کار کنم که تداخل بوجود نیاید و اپراتور با یک کنترل همه گیرنده ها روبروی دریچه خود را کنترل کند.

اگر بد نوشتم جای را متوجه نشدید بفرمائید توضیح دهم
    قبلا از راهنمای شما کمال تشکر را دارم

کار عجله ای است لطفا راه های پیشنهادی خود را بفرمائید. :redface: :angry:

کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

پاسخ : کنترل 100 گیرنده با پنج فرستنده !!!!

نوشته اصلی توسط mpc
    سلام دوستان و اساتید
    در یک پروژه که یکصد واگن پشت سر هم با فاصله 2 متر از یکدیگر قرار دارند وارد محل تخلیه میشوند و 5 محل برای تخلیه آنها وجود دارد که هر کدام با دیگری حدود 30 متر فاصله دارند
    برای هر محل تخلیه یک اپراتور در فاصله حداقل 200 متری و ماگزیمم 400 متری قرار دارند ( فضای باز )

که وقتی واگن در روبروی دریچه تخلیه مربوط به آن اپراتور باشد باید بتواند با یک فرمان تخلیه ( بصورت الکتریکی است ) را بصورت حتما بیسیم صادر کند .

و واگنها که گیرنده روی آنها است در صورتیکه در محل مورد نظر باشند فقط فرمان اپراتور مورد نظر خودشان را دریافت کنند
    واگن ها بصورت اتفاقی Random در روبروی یکی از دریچه تخلیه قرار میگیرند.
    کنترل اپراتور فقط یک کلید دارد برای صدور فرمان دارد ولی واگن ها هر کدام یک گیرنده جداگانه

سئوال چه کار کنم که تداخل بوجود نیاید و اپراتور با یک کنترل همه گیرنده ها روبروی دریچه خود را کنترل کند.

اگر بد نوشتم جای را متوجه نشدید بفرمائید توضیح دهم
    قبلا از راهنمای شما کمال تشکر را دارم

کار عجله ای است لطفا راه های پیشنهادی خود را بفرمائید. :redface: :angry:
    سلام
    بردتون نسبتا زیاده(با فرض ماکسیمم 400متر) بنابراین انتخابهاتون محدود میشه(مثلا نمیتونید از IR استفاده کنید!)
    HMTR هم فکر نمی کنم این برد رو جواب بده و علاوه بر اون فرکانی کار همشون یکسانه،یا فوقش 3رنج فرکانسی دارید.
    اما ماژول های rfm فکر می کنم کارتون رو راه بندازه، چون هم برد قابل قبولی دارند و مهمتر این که می تونید فرکانس کارتون رو برای هر ماژول تغییر بدید که مهمترین مزیتشه به نظرم که ماژول های hmtr این قابلیت رو ندارند، اما خوب rfmها قیمت بالایی دارند و تو این تعداد(105ماژول) هزینه بالا در میاد.
    بنابراین اول باید هزینه مورد نظر رو بگید.
    نکته بعد اینه که این کار کمی زمان بر هست و فکر نمی کنم عجله ای خیلی خوب از آب درآد(البته با این راهی که مدنظر منه، راه ساده تر هم شاید وجود داشته باشه!)
    و اما یک مشکل هم هست و این که شما راه حل ها رو خیلی محدود کردید:
    کنترل اپراتور فقط یک کلید دارد برای صدور فرمان
    که کارو مشکل می کنه، مگر این که هر واگن یک ID داشته باشه و وقتی واگن به دریچه رسید ID اون به طریقی خونده بشه و به کنترل اپراتور ارسال بشه و اگر اپراتور همون یک دگمه رو فشار داد (بدون این که بدونه چه واگنی جلوی دریچست) عمل تخلیه انجام بشه.
    این ها ایده های خامی بودن و یک دلیلش اینه که مسئلی واضح نیست، مثلا:
    شما گفتید "یکصد واگن پشت سر" و همچنین گفتید "واگن ها بصورت اتفاقی Random در روبروی یکی از دریچه تخلیه قرار میگیرند"، که اگر پشت سر هم باشند فقط اولی رندم میشه و 4تای دیگه رو میشه مشخص کرد که کار (احتمالا) ساده تر میشه.
    و این که:
    آیا هر واگنی اومد جلوی دریچه "حتما" باید تخلیه بشه؟ و یا این که اپراتور باید تشخیص بده؟
    راستی این اول هم هست:
    و اپراتور با یک کنترل همه گیرنده ها روبروی دریچه خود را کنترل کند
    من فکر می کردم در هر زمان فقط یک واگن رو به روی دریچه هست و قراره تخلیه بشه؟!
    کلا کمی بیشتر شرایط رو توضیح بدید بلکه بهتر بشه نظر داد.
    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

سلام
      پیشنهادم استفاده از روشی مانند csma در شبکه های وایرلس در پروژه هست.هر واگن که در محل خود قرار می گیره کد شناسایی خودش رو باید در محیط انتشار بده و نزدیکترین گیرنده که ابتدا داده رو دریافت می کنه یه کد قفل بده و باعث بشه واگن روبه رو و نزدیک ترین گیرنده به هم مچ بشن و گیرنده های دورتر به این پاسخ ها نه جواب بدن و نه جوابشون برای گیرنده قابل قبول باشه بنابراین نزدیکترین گیرنده و قویترین سیگنال می تونه حکم فرستنده و گیرنده رو ایفا کنه(اگر بتونین نرخ داده تون رو در هر لحظه چک کنین می تونین نزدیکترین گیرنده هم تشخیص بدین و یا اگر بتونین توان ورودی رو محاسبه کنین خیلی از مشکلاتتون حل می شه که تنها روش اول که نرخ دادتون رو کنترل کنین بهترین پیشنهاد هست چون گیرنده های کنونی در بازار یا بهتر بگم ماژولها نسبت توان دریافتی رو بهتون نمی دن)
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

متشکرم از پاسخ شما دوستان و اساتید گرامی
        توضیح بیشتر
        هر دو واگن پشت سرهم متصل هستند و بوسیله یک ماشین جابجا میشوند
        ماشین ها روبروی دریجه های تخلیه قرار میگیرند یک سیستم مکانیکی در یک زمان میتواند یک واگن را برداشته و بالای مخزن برای تخلیه ببرد و اپراتور با رسیدن در محل مناسب فرمان تخلیه را صادر میکند. سپس برگردان واگن اول و برداشت واگن دومی و همین روال تکرار میشود سپس ماشین دور میشود و ماشین بعدی در جایگاه تخلیه قرار میگرد.
        فکر کنم این بار بهتر توضیح دادم.

.... اگر بتونین نرخ داده تون رو در هر لحظه چک کنین می تونین نزدیکترین گیرنده هم تشخیص بدین ......
        دوست گرامی میشه در این باره بیشتر توضیح بدهید . من اگر بتوانم نردیکترین فرستنده را پیدا کنم خیلی کارم راحت میشه . آیا میشه دو فرستنده که با هم دو متری فاصله دارند را شناسائی کرد که کدام نزدیکتر به گیرنده است ؟
        لطفا بیشتر توضیح دهید متشکر میشوم :wow: :applause:

کمتر سخن گویم
        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
          سلام
          پیشنهادم استفاده از روشی مانند cdma در شبکه های وایرلس در پروژه هست.هر واگن که در محل خود قرار می گیره کد شناسایی خودش رو باید در محیط انتشار بده و نزدیکترین گیرنده که ابتدا داده رو دریافت می کنه یه کد قفل بده و باعث بشه واگن روبه رو و نزدیک ترین گیرنده به هم مچ بشن و گیرنده های دورتر به این پاسخ ها نه جواب بدن و نه جوابشون برای گیرنده قابل قبول باشه بنابراین نزدیکترین گیرنده و قویترین سیگنال می تونه حکم فرستنده و گیرنده رو ایفا کنه(اگر بتونین نرخ داده تون رو در هر لحظه چک کنین می تونین نزدیکترین گیرنده هم تشخیص بدین و یا اگر بتونین توان ورودی رو محاسبه کنین خیلی از مشکلاتتون حل می شه که تنها روش اول که نرخ دادتون رو کنترل کنین بهترین پیشنهاد هست چون گیرنده های کنونی در بازار یا بهتر بگم ماژولها نسبت توان دریافتی رو بهتون نمی دن)
          استاد من این را پیدا کردم
          cdma چیست؟
          cdma یک تکنیک فرستادن اطلاعات است که به خصوص در مخابرات سیار و اصولا هر گونه تبادل دیتا در فواصل دور فوقآ‌العاده مفید است.

پیش از ابداع این روش متدهای مختلفی جهت کد کردن و مخفی کردن اطلاعات فرستاده شده استفاده میشد. اصولا علم رمزنگاری و تئوری کدینگ از اینجا نشات گرفته است. در روشهای قدیمی تمرکز بر هدفآ‌گیری برای گیرنده و نیز به کاربری کدهای پیچیده و فرستادن دیتا از طرق غیر معمول و فرکانسهای بسیار بالا و ... بود.

خوبی روش CDMA آن است که فرستندهآ‌ی سیگنال، سطح سیگنال را نسبت به سطح نویز محیط بسیار پایین میآ‌آورد تا حدی که سیگنال و نویز از هم قابل تفکیک نباشند. در این صورت نیازی به پنهانآ‌کردن کانال فرکانسی نیست. همه کس به همه چیز دسترسی دارند اما کسی که مورد نظر فرستنده نباشد چیزی جز نویز دریافت نمیآ‌کند.

نکته اساسی در روش CDMA آن است که گیرنده یک بردار از "0" و "1" در اختیار دارد که به عنوان کدگشا عمل میآ‌کند. گیرنده با ضرب کردن این بردار در سیگنال دریافتی (که برای دیگران عملا چیزی جز نویز نیست) میآ‌تواند دیتای ارسالی را دریافت کند.

کلید قضیه بردار کدگشا است. با داشتن این بردار است که گیرنده میآ‌تواند از دل نویز اطلاعات را بیرون بکشد.

فرستنده برای اطمینان از آنکه گیرنده سیگنال مورد نظر را دریافت میآ‌کند باید مطمئن باشد که گیرنده به بردار کدگشا دسترسی دارد. گاهی در ارسال سیگنال، فرستنده از وجود این بردار نزد گیرنده اطمینان دارد. در این شرایط به سادگی انتقال پیام میسر است: کافی است فرستنده بدون هیچ تمهید امنیتی خاصی پیام را برای همه گیرندهآ‌های بالقوه بفرستد. گیرندهآ‌هایی که هدف این انتقال دیتا نباشند چیزی جز نویز دریافت نمیآ‌کنند، اما گیرنده هدف با ضرب کردن بردار کدگشا در نویز دریافتی میآ‌تواند سیگنال ارسالی را بیرون بکشد.

حال اگر گیرندهآ‌ی هدف به بردار کدگشا دسترسی نداشته باشد، اگرچه فرستنده میتواند سیگنال را بدون هیچ تمهید امنیتی خاصی برای تمام گیرندهآ‌های بالقوه بفرستد اما برای آنکه گیرندهآ‌ی هدف سیگنال را دریافت کند باید به طریقی بردار کدگشا را برای او بفرستد. این کار معمولا با استفاده از شیوهآ‌های رمزنگاری سنتی یا حتی استفاده از بردارهای کدگشای سطح پایینتری که از قبل نزد فرستنده و گیرنده موجود است, انجام میآ‌شود. و این به معنای استفاده از CDMA در چند لایه متفاوت است.
          حالا نمیدوم چطوری برای کار خودم استفاده کنم :rolleyes: :biggrin: :redface:
          میشه کاربردش را برای کارم توضیح دهید. متشکرم :redface:
          کمتر سخن گویم
          بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

سلام و شرمنده دیر جواب می دم
            اشتباه در تایپ یه کارکتر منجر به مشکل زیادی شد منظورم csma /ca هست که در شبکه های کامپیوتری مورد استفاده قرار می گیره.(ویرایش شد در پست ابتدایی)
            فکر کنین نزدیکترین واگن تا یک ریموت شماره واگن خود رو در محیط ارسال می کنه و قبل از اون چک می کنه که محیط آزاد باشه حالا نزدیکترین ریموت که سیگنال رو دریافت کنه خودش رو به واگن معرفی می کنه و با دستدادی بینشون مشخص می کنه که فرستنده تنها منم و تنها گیرنده منم تو هستی(یعنی در بسته های ارسالی فرمان باز و بسته شدن هم شماره واگن ارسال می شه هم دستور فرمان) در این صورت نزدیک ترین واگنی که با ریموت در ارتباط باشه تنها به پاسخ اون دستور خواهد گرفت و برای خارج کردن هم از فرمان ریموت شماره واگن و دستور خارج شدن رو صادر می کنین.
            برای واگن های دیگه که هنوز در دسترس ریموتی نیستن و مداوم شماره واگن خودشون رو ارسال می کنن در صورت نزدیکی به نزدیکترین ریموت و آزاد بودن ریموت (یا از قفل در آوردن ریموت و منتظر برای یک کانکشن جدید) کدخوشون ارسال و کد قفل رو دریافت می کنن.
            برای اینکه همپوشانی بینشون صورت نگیره هر واگن قبل از ارسال داده در محیط برای شناسایی خودش به ریموت کانال رو چک می کنه و در صورت نبودن داده ، داده معرفی رو ارسال می کنه ولی در صورت وجود سیگنال یه ثابت زمانی منتظر می مونه و مجددا سعی به انجام چنین کاری می کنه.که چنین عملی به سادگی روی میکرو قابل پیاده سازی هست

اگر می بینین برنامه نویسیتون زیاد می شه نهایتا کاری کنین که هر واگن خودش رو هر لحظه معرفی کنه و نهایتا ریموت با انتخاب شماره واگن از میان واگن های پیدا شده روی صفحه و ارسال شماره واگن و کد عمل دستور العمل خودش رو تنها برای واگن ارسال می کنه.

اگر ماژول طراحی خودتون بود تنها با دریافت توان سیگنال دریافتی می تونسیت نزدیکترین واگن رو پیدا و نهایتا کد عمل رو ابلاغ کنین

هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام مهندس baby_1 جان متشکرم از پاسخ های خوبتان
              شما دقیقا سیستم شبکه های خطی را میفرمائید که در صورتیکه خط آزاد باشد نود خط را در اختیار بگیر و دیتایش را در خط قرار دهد .
              مشکل من این است که نباید هر نودی بتواند خط را اشفال کند.
              من به روشی باید بتوانم واگنی که روبروی دریچه قرار دارد را شناسائی و کنترل آن را به اپراتور مورد نظر انتقال دهم.
              متاسفانه طراحی گیرنده ها را بلد نیستم و باید از ماژول های آماده استفاده کنم - مشکل شناسای نزدیکترین واگن حل بشه کار راحت میشه.
              من به شدت پیگیر قضیه هستم متشکر میشوم اگر پیشنهادی داشتی برایم ارسال کنید.

باز تشکر میکنم :redface:
              کمتر سخن گویم
              بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

سلام

2 تا پیشنهاد ابتکاری ساده دارم :

1 - یک آهنربا تقریبا قوی روی مسیر ریل بذارید (بین 2 تا ریل) یا با یک سیم پیچ یک میدان قوی درست کنید . یک سوییچ مگنتی هم روی واگن . وقتی یک واگن حرکت کنه و رو به روی این آهنربا قرار بگیره سوییچ مگنتی فعال میشه . حالا فقط لازمه داخل یک میکرو بگید اگه فلان پورت یک شد (سوییچ عمل کرد) این دیتا رو بفرست که اون دیتا مخصوص فقط همون واگن هست . در گیرنده ها هم گیرنده ای این دیتا رو می خونه که اون کد بهش معرفی شده باشه .

2 - در صورتی که قسمت بار از خود واگن جدا هست و وقتی بار برداشته میشه واگن سرجاش هست می تونید با یک فرستنده گیرنده مادون قرمز روی واگن این مورد رو چک کنید که اگه سنسور چیزی رو سنس نکرد باز همون دیتای مخصوص خودش رو به سمت اپراتور یا همون گیرنده خاص خودش بفرسته البته با کدبندی .

در کل راه زیاد . به نظرم اول دنبال راه های ابتکاری و ساده باش و کم هزینه تر .
                تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                  سلام

2 تا پیشنهاد ابتکاری ساده دارم :

....
                  متشکرم از پاسخ شما
                  اگر دقت کنید نوشته بودم
                  پس ریلی در کار نیست
                  بیشترین مشکل من حذف تداخل فرستنده اپراتور ها روی فرمان های همدیگر میباشد که نباید چنین اتفاقی صورت گیرد

2 - در صورتی که قسمت بار از خود واگن جدا هست و وقتی بار برداشته میشه واگن سرجاش هست می تونید با یک فرستنده گیرنده مادون قرمز روی واگن این مورد رو چک کنید که اگه سنسور چیزی رو سنس نکرد باز همون دیتای مخصوص خودش رو به سمت اپراتور یا همون گیرنده خاص خودش بفرسته البته با کدبندی
                  بله قسمت بار جدا میشود ولی چگونه اطلاعات خودش را به نزدیکترین اپراتور ارسال کند که اپراتور دوم اطلاعات آن را نگیرد .
                  چون امکان زیاد دارد که دفعات بعد این واگن برای اپراتور دیگر باشد که آن را باید کنترل ( تخلیه ) کند :redface:
                  کمتر سخن گویم
                  بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

سلام استاد گرامی بابا برفی عزیز

سلام
                    بردتون نسبتا زیاده(با فرض ماکسیمم 400متر) بنابراین انتخابهاتون محدود میشه(مثلا نمیتونید از IR استفاده کنید!)
                    HMTR هم فکر نمی کنم این برد رو جواب بده و علاوه بر اون فرکانی کار همشون یکسانه،یا فوقش 3رنج فرکانسی دارید.
                    اما ماژول های rfm فکر می کنم کارتون رو راه بندازه، چون هم برد قابل قبولی دارند و مهمتر این که می تونید فرکانس کارتون رو برای هر ماژول تغییر بدید که مهمترین مزیتشه به نظرم که ماژول های hmtr این قابلیت رو ندارند، اما خوب rfmها قیمت بالایی دارند و تو این تعداد(105ماژول) هزینه بالا در میاد.
                    من در سایت گشتم ولی هیچکس از RFM راضی نبود همه مشکل دارند .
                    آیا شما با این ماژول کار کرده اید؟ مشکل حل شده ؟
                    در ضمن باید یادآوری کنم که امکان زیاد دارد که دفعات بعد واگن شماره x جلوی اپراتور دیگر باشد که آن را باید کنترل ( تخلیه ) کند. پس چگونه باید کانال واگن شماره x را با اپراتور تنظیم کنم :question:

بنابراین اول باید هزینه مورد نظر رو بگید.
                    قیمت برایم زیاد مهم نیست میخواهم کار درست باشد

کارو مشکل می کنه، مگر این که هر واگن یک ID داشته باشه و وقتی واگن به دریچه رسید ID اون به طریقی خونده بشه و به کنترل اپراتور ارسال بشه و اگر اپراتور همون یک دگمه رو فشار داد (بدون این که بدونه چه واگنی جلوی دریچست) عمل تخلیه انجام بشه.
                    درسته حتما هر واگن یک ID دارد ولی چگونه این ID را به اپراتور خودش بفرستد که اپراتور کناریش دریافت نکند مهم است

این ها ایده های خامی بودن و یک دلیلش اینه که مسئلی واضح نیست،
                    ایده خام نیست این را از من خواسته اند :rolleyes:

شما گفتید "یکصد واگن پشت سر" و همچنین گفتید "واگن ها بصورت اتفاقی Random در روبروی یکی از دریچه تخلیه قرار میگیرند"، که اگر پشت سر هم باشند فقط اولی رندم میشه و 4تای دیگه رو میشه مشخص کرد که کار (احتمالا) ساده تر میشه.
                    هر دو واگن بوسیله یه ماشین جابجا میشوند به خاطر این جابجای امکان زیاد دارد

پنج دریچه وجود دارد و در هر زمان یک واگن جهت تخلیه جلوی هر دریچه قرار میگیرد.

فکر کنم بهتر شد
                    متشکر میشوم که از نظرات شما و دیگر دوستان استفاده کنم :applause:
                    :redface:
                    کمتر سخن گویم
                    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

راستی یه سوال در ادمه این پروژه از اساتید :redface:
                      هوای گرما جنوب و یا شرجی ( رطوبت ) چه تاثیری روی فرستنده و گیرنده داره ؟
                      برد را کم میکنه ؟
                      اختلال در اطلاعات بوجود میآورد ؟
                      :redface:
                      کمتر سخن گویم
                      بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

متشکرم از پاسخ شما
                        اگر دقت کنید نوشته بودم
                        وقتی حرف از واگن میشه ریل هم کنارش هست :smile: . چون داخل معادن هم دقیقا یک ماشین جلو هست که یکسری واگن رو روی ریل می کشه . بگذریم :

نوشته اصلی توسط mpc
                        بله قسمت بار جدا میشود ولی چگونه اطلاعات خودش را به نزدیکترین اپراتور ارسال کند که اپراتور دوم اطلاعات آن را نگیرد .
                        چون امکان زیاد دارد که دفعات بعد این واگن برای اپراتور دیگر باشد که آن را باید کنترل ( تخلیه ) کند :redface:
                        مهم دور یا نزدیک بودن اپراتور نیست. برای همین گفتم دیتا رو کدبندی کنید . مثل ریموت های دزدگیر. چرا ریموت یک ماشین روی یک ماشین دیگه کار نمی کنه ؟ چون کد اون ریموت از قبل فقط روی همون گیرنده ریخته شده و اون دزدگیر با فقط با همون ریموت کار میکنه . الان هم هر کدوم از واگن ها یک فرستنده دارن که دیتا رو به صورت کدبندی می فرستن . هر گیرنده فقط دیتای خودش رو می گیره و به بقیه داده های ارسالی کاری نداره . مثلا فرستنده که روی واگن هست کد $000* می فرسته . ولی گیرنده ای این داده رو پردازش می کنه که کد $000* بهش معرفی شده باشه . شما 100 تا گیرنده دارید 5 تا فرستنده . کافیه برای هر فرستنده 20 تا کد تعریف کنید . یعنی هر 20 گیرنده برای یک ریموت . در صورتی که از این 20 تا واگن فرمانی به سمت اپراتور بیاد / اپراتور کلید رو بزنه . نمی دونم تونستم منظورم رو درست برسونم یا نه .
                        تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                        دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                        مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                        حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                          مهم دور یا نزدیک بودن اپراتور نیست. برای همین گفتم دیتا رو کدبندی کنید . مثل ریموت های دزدگیر. چرا ریموت یک ماشین روی یک ماشین دیگه کار نمی کنه ؟ چون کد اون ریموت از قبل فقط روی همون گیرنده ریخته شده و اون دزدگیر با فقط با همون ریموت کار میکنه . الان هم هر کدوم از واگن ها یک فرستنده دارن که دیتا رو به صورت کدبندی می فرستن . هر گیرنده فقط دیتای خودش رو می گیره و به بقیه داده های ارسالی کاری نداره . مثلا فرستنده که روی واگن هست کد $000* می فرسته . ولی گیرنده ای این داده رو پردازش می کنه که کد $000* بهش معرفی شده باشه . شما 100 تا گیرنده دارید 5 تا فرستنده . کافیه برای هر فرستنده 20 تا کد تعریف کنید . یعنی هر 20 گیرنده برای یک ریموت . در صورتی که از این 20 تا واگن فرمانی به سمت اپراتور بیاد / اپراتور کلید رو بزنه . نمی دونم تونستم منظورم رو درست برسونم یا نه .
                          مهندس جان متشکرم از پاسخ شما
                          اگر واگن اطلاعات ارسال کند خوب احتمالان اپراتور کناری هم اطلاعات آن را دریافت میکند و احتمالان دو نفری میتوانند روی یک واگن کنترل را انجام دهند
                          من میخواهم طوری باشد که فقط یک اپراتور کنترل آن واگن را داشته باشد.
                          توضیحات شما را متوجه شدم ولی فکر کنم شاید توضیحات من را خوب نخواندید که مشکل من را متوجه شوید.
                          :redface: خلاصه مطالب:
                          1- هر دو واگن بوسیله یه ماشین جابجا میشوند به خاطر این جابجای امکان زیاد دارد هر با برای هر اپراتور واگنهای مشخص نباشد.
                          2- پنج دریچه وجود دارد و در هر زمان یک واگن جهت تخلیه جلوی هر دریچه قرار میگیرد. که بوسیله اپراتور آن دریپه کنترل میشود
                          3- بیشترین مشکل من حذف تداخل فرستنده اپراتور ها روی فرمان های همدیگر میباشد که نباید چنین اتفاقی صورت گیرد
                          4- ...
                          باز متشکرم از راهنمای و نظرت ارزشمند دوستان :applause:
                          کمتر سخن گویم
                          بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X